X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Gorzow chyba biernie uczestniczy :) w ogole jakos na bbf malo osob z lubuskiego jest...
    ja z Lubuskiego jestem:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;-) ja po wizycie ;-) moje dziecko ma ponad 10 cm, wszystko gra. Na początku lekarz chciał tylko tętno sprawdzić detektorem, ale nie mógł znaleźć.. Aż mi ciśnienie skoczylo. Zrobił usg i wszystko ok, tętno 136 ;-)
    I powiedział, że jeśli to nie pepowina to jest to ogonek, ale młode nie współpracowalo do końca, 29.04 usg Połówkowe. Więc Ksosiu możesz wpisać ;-) ale siuraka jeszcze nie wpisuj, bo ja to mam nadzieję, że to ta pepowina była ;-) hehe
    A z resztą.. Uświadomiłam sobie, że teraz mi to już obojętne ;-)

żabka04, Strazaczka1990, martta, claudiuszek, bbeczka91, kamciaelcia, Anulka01, Dzierzba, violett, Sabina, A_n_k_a_80, _izunia_, mmargol lubią tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jednak początki jakiegos grzybka, dostalam globulki.. lekarka sprawdziła jak zawsze tetno, ale tak sie wiercil i uciekał, ze ją to strasznie rozbawilo :-) fajna babka nie ma co, dobrze wybrałam :-) wróciłam do domu, padam na twarz, nie nadaje sie juz na jazde w korkach, bleee... cos zjem i odpoczywam trochę

Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    Ja jednak początki jakiegos grzybka, dostalam globulki.. lekarka sprawdziła jak zawsze tetno, ale tak sie wiercil i uciekał, ze ją to strasznie rozbawilo :-) fajna babka nie ma co, dobrze wybrałam :-) wróciłam do domu, padam na twarz, nie nadaje sie juz na jazde w korkach, bleee... cos zjem i odpoczywam trochę
    JA na grzybka dostałam globulki crohtimazol...duże one ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O strazaczka!:) to chyba okolice Zagania czy Zar, dobrze pamietam?:)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swoje wykupilam i jeszcze nie patrzylam ale cos na p.. nazwa. Bede sie zapoznawać wieczorem. Tam globulka, na hemoroidy czopek, suuuper :-\

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam do domku z jazd, odwiozłam się pod sam dom i teraz robię sobie herbatkę, bo pogoda iście ponura, pada, szaro i pochmurnie ;) całe szczęście że jazdy idą mi coraz lepiej i będę mogła się wkrótce zapisać na egzamin!! więc są szanse że zdobędę prawo jazdy zanim Filip się urodzi :)

martta, Lusia8998, Strazaczka1990, Dzierzba, _izunia_ lubią tę wiadomość

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacieszyłam się mamą AŻ UWAGA niecałą godzinę bo mój pusty stary stwierdził że on nie będzie po nocy jechał (mają godzinę do nowego domu) a bo coś tam a bo coś tam, tak się popłakałam mama mnie uspokoić nie mogła dzwoniłam po znajomych żeby ktoś mnie zabrał do domu ale nikt nie miał czasu a na taxi wydać kolejne 40 zł to była ostateczność i aż mama w końcu ryknęła na ojca to z wielkim fochem odwiózł mnie do domu w asyście mamy. Po co tam pojechali skoro i tak jutro rano mają znów być w mieście ?! Nie wiem - znając mojego ojca zrobił to specjalnie.

I siedzę i płaczę bo co to jest godzina ... od listopada jej nie widziałam

A babcia nie kazała mi się bawić z psami bo coś z dzieckiem będzie ?! CO TO ZA ZABOBON bo jeszcze czegoś takiego nie słyszałam ... żeby nie moje 2 szczeniaczki, 3 kundle i jeden wilczur to bym dawno została zabrana karetką do psychiatryka - psy mnie uspokajają

Idę na dwór posiedzieć z pchlarzami

dev269pps__.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to się chwalę ;)
    ale oczywiście 56 i 62 brak :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/96fae361cdf7.jpg

martta, Anulka01, Lusia8998, Strazaczka1990, żabka04, bbeczka91, Dzierzba, violett, Sabina, Angela89, Macioszczyczka, _izunia_, mmargol lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    O strazaczka!:) to chyba okolice Zagania czy Zar, dobrze pamietam?:)
    Żary :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia jakie slodziachne:-)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia8998 wrote:
    Nacieszyłam się mamą AŻ UWAGA niecałą godzinę bo mój pusty stary stwierdził że on nie będzie po nocy jechał (mają godzinę do nowego domu) a bo coś tam a bo coś tam, tak się popłakałam mama mnie uspokoić nie mogła dzwoniłam po znajomych żeby ktoś mnie zabrał do domu ale nikt nie miał czasu a na taxi wydać kolejne 40 zł to była ostateczność i aż mama w końcu ryknęła na ojca to z wielkim fochem odwiózł mnie do domu w asyście mamy. Po co tam pojechali skoro i tak jutro rano mają znów być w mieście ?! Nie wiem - znając mojego ojca zrobił to specjalnie.

I siedzę i płaczę bo co to jest godzina ... od listopada jej nie widziałam

A babcia nie kazała mi się bawić z psami bo coś z dzieckiem będzie ?! CO TO ZA ZABOBON bo jeszcze czegoś takiego nie słyszałam ... żeby nie moje 2 szczeniaczki, 3 kundle i jeden wilczur to bym dawno została zabrana karetką do psychiatryka - psy mnie uspokajają

Idę na dwór posiedzieć z pchlarzami
    Lusia uspokój się :*

Co do zabobonów babka to samo mi mówiła.I nie patrz przez dziurę od klucza
    nie noś łańcuszków :o ja nie wierze w takie coś....

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Kamcia jakie slodziachne:-)

a dla chlopców moga byc słodziachne ? :D

żabka04, _izunia_ lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w Żarach nie zamierzam rodzić
    ..Za dużo tu się wydarzyło w tym szpitalu.Zamiast pęcherza płodowego matki to potrafili przekłuć główkę dziecka.Albo dziecko duże i rodzić naturalnie a potem dziecko martwe :( albo poród przyjmują po pijaku...Nie chce i nie będę.Nawet jakbym taxi miała jechac do Nowej Soli albo Zielonej Góry to za żadne skarby świata nie będę rodziła w Żarach

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Lusia uspokój się :*

Co do zabobonów babka to samo mi mówiła.I nie patrz przez dziurę od klucza
    nie noś łańcuszków :o ja nie wierze w takie coś....

Spokojna jestem tylko łeb mnie rozbolał no ja właśnie nie wiem o co biega z tymi psami etc haha ja w takie coś się nie bawię i jakoś nie chce mi się wierzyć że to ma znaczenie :D

dev269pps__.png

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia8998 wrote:
    Spokojna jestem tylko łeb mnie rozbolał no ja właśnie nie wiem o co biega z tymi psami etc haha ja w takie coś się nie bawię i jakoś nie chce mi się wierzyć że to ma znaczenie :D
    W takie coś wierzą chyba tylko starsi ludzie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze, że kotów nie masz, bo by zadusiły noworodka we śnie :/
    ja się tak zastanawiam skąd im się to wszystko bierze...

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam kota ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 23:37

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, a u mnie w domu mini zoo.... ;)
    A ja się dzisiaj trochę kiepsko czuję. Nie wiem czy ciśnienie wariuje czy po prostu mam zły dzień :/

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
‹‹ 616 617 618 619 620 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ