WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej
ja po wizycie
moje dziecko ma ponad 10 cm, wszystko gra. Na początku lekarz chciał tylko tętno sprawdzić detektorem, ale nie mógł znaleźć.. Aż mi ciśnienie skoczylo. Zrobił usg i wszystko ok, tętno 136
I powiedział, że jeśli to nie pepowina to jest to ogonek, ale młode nie współpracowalo do końca, 29.04 usg Połówkowe. Więc Ksosiu możesz wpisaćale siuraka jeszcze nie wpisuj, bo ja to mam nadzieję, że to ta pepowina była
hehe
A z resztą.. Uświadomiłam sobie, że teraz mi to już obojętne
żabka04, Strazaczka1990, martta, claudiuszek, bbeczka91, kamciaelcia, Anulka01, Dzierzba, violett, Sabina, A_n_k_a_80, _izunia_, mmargol lubią tę wiadomość
-
Ja jednak początki jakiegos grzybka, dostalam globulki.. lekarka sprawdziła jak zawsze tetno, ale tak sie wiercil i uciekał, ze ją to strasznie rozbawilo
fajna babka nie ma co, dobrze wybrałam
wróciłam do domu, padam na twarz, nie nadaje sie juz na jazde w korkach, bleee... cos zjem i odpoczywam trochę
Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
martta wrote:Ja jednak początki jakiegos grzybka, dostalam globulki.. lekarka sprawdziła jak zawsze tetno, ale tak sie wiercil i uciekał, ze ją to strasznie rozbawilo
fajna babka nie ma co, dobrze wybrałam
wróciłam do domu, padam na twarz, nie nadaje sie juz na jazde w korkach, bleee... cos zjem i odpoczywam trochę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywróciłam do domku z jazd, odwiozłam się pod sam dom i teraz robię sobie herbatkę, bo pogoda iście ponura, pada, szaro i pochmurnie
całe szczęście że jazdy idą mi coraz lepiej i będę mogła się wkrótce zapisać na egzamin!! więc są szanse że zdobędę prawo jazdy zanim Filip się urodzi
martta, Lusia8998, Strazaczka1990, Dzierzba, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Nacieszyłam się mamą AŻ UWAGA niecałą godzinę bo mój pusty stary stwierdził że on nie będzie po nocy jechał (mają godzinę do nowego domu) a bo coś tam a bo coś tam, tak się popłakałam mama mnie uspokoić nie mogła dzwoniłam po znajomych żeby ktoś mnie zabrał do domu ale nikt nie miał czasu a na taxi wydać kolejne 40 zł to była ostateczność i aż mama w końcu ryknęła na ojca to z wielkim fochem odwiózł mnie do domu w asyście mamy. Po co tam pojechali skoro i tak jutro rano mają znów być w mieście ?! Nie wiem - znając mojego ojca zrobił to specjalnie.
I siedzę i płaczę bo co to jest godzina ... od listopada jej nie widziałam
A babcia nie kazała mi się bawić z psami bo coś z dzieckiem będzie ?! CO TO ZA ZABOBON bo jeszcze czegoś takiego nie słyszałam ... żeby nie moje 2 szczeniaczki, 3 kundle i jeden wilczur to bym dawno została zabrana karetką do psychiatryka - psy mnie uspokajają
Idę na dwór posiedzieć z pchlarzami -
no to się chwalę
ale oczywiście 56 i 62 brak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/96fae361cdf7.jpgmartta, Anulka01, Lusia8998, Strazaczka1990, żabka04, bbeczka91, Dzierzba, violett, Sabina, Angela89, Macioszczyczka, _izunia_, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lusia8998 wrote:Nacieszyłam się mamą AŻ UWAGA niecałą godzinę bo mój pusty stary stwierdził że on nie będzie po nocy jechał (mają godzinę do nowego domu) a bo coś tam a bo coś tam, tak się popłakałam mama mnie uspokoić nie mogła dzwoniłam po znajomych żeby ktoś mnie zabrał do domu ale nikt nie miał czasu a na taxi wydać kolejne 40 zł to była ostateczność i aż mama w końcu ryknęła na ojca to z wielkim fochem odwiózł mnie do domu w asyście mamy. Po co tam pojechali skoro i tak jutro rano mają znów być w mieście ?! Nie wiem - znając mojego ojca zrobił to specjalnie.
I siedzę i płaczę bo co to jest godzina ... od listopada jej nie widziałam
A babcia nie kazała mi się bawić z psami bo coś z dzieckiem będzie ?! CO TO ZA ZABOBON bo jeszcze czegoś takiego nie słyszałam ... żeby nie moje 2 szczeniaczki, 3 kundle i jeden wilczur to bym dawno została zabrana karetką do psychiatryka - psy mnie uspokajają
Idę na dwór posiedzieć z pchlarzami
Co do zabobonów babka to samo mi mówiła.I nie patrz przez dziurę od klucza
nie noś łańcuszków :o ja nie wierze w takie coś.... -
Ja w Żarach nie zamierzam rodzić
..Za dużo tu się wydarzyło w tym szpitalu.Zamiast pęcherza płodowego matki to potrafili przekłuć główkę dziecka.Albo dziecko duże i rodzić naturalnie a potem dziecko martwealbo poród przyjmują po pijaku...Nie chce i nie będę.Nawet jakbym taxi miała jechac do Nowej Soli albo Zielonej Góry to za żadne skarby świata nie będę rodziła w Żarach
-
Strazaczka1990 wrote:Lusia uspokój się :*
Co do zabobonów babka to samo mi mówiła.I nie patrz przez dziurę od klucza
nie noś łańcuszków :o ja nie wierze w takie coś....
Spokojna jestem tylko łeb mnie rozbolał no ja właśnie nie wiem o co biega z tymi psami etc haha ja w takie coś się nie bawię i jakoś nie chce mi się wierzyć że to ma znaczenie -
nick nieaktualny