WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Gorzow chyba biernie uczestniczy :) w ogole jakos na bbf malo osob z lubuskiego jest...
    ja z Lubuskiego jestem:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;-) ja po wizycie ;-) moje dziecko ma ponad 10 cm, wszystko gra. Na początku lekarz chciał tylko tętno sprawdzić detektorem, ale nie mógł znaleźć.. Aż mi ciśnienie skoczylo. Zrobił usg i wszystko ok, tętno 136 ;-)
    I powiedział, że jeśli to nie pepowina to jest to ogonek, ale młode nie współpracowalo do końca, 29.04 usg Połówkowe. Więc Ksosiu możesz wpisać ;-) ale siuraka jeszcze nie wpisuj, bo ja to mam nadzieję, że to ta pepowina była ;-) hehe
    A z resztą.. Uświadomiłam sobie, że teraz mi to już obojętne ;-)

żabka04, Strazaczka1990, martta, claudiuszek, bbeczka91, kamciaelcia, Anulka01, Dzierzba, violett, Sabina, A_n_k_a_80, _izunia_, mmargol lubią tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jednak początki jakiegos grzybka, dostalam globulki.. lekarka sprawdziła jak zawsze tetno, ale tak sie wiercil i uciekał, ze ją to strasznie rozbawilo :-) fajna babka nie ma co, dobrze wybrałam :-) wróciłam do domu, padam na twarz, nie nadaje sie juz na jazde w korkach, bleee... cos zjem i odpoczywam trochę

Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    Ja jednak początki jakiegos grzybka, dostalam globulki.. lekarka sprawdziła jak zawsze tetno, ale tak sie wiercil i uciekał, ze ją to strasznie rozbawilo :-) fajna babka nie ma co, dobrze wybrałam :-) wróciłam do domu, padam na twarz, nie nadaje sie juz na jazde w korkach, bleee... cos zjem i odpoczywam trochę
    JA na grzybka dostałam globulki crohtimazol...duże one ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O strazaczka!:) to chyba okolice Zagania czy Zar, dobrze pamietam?:)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swoje wykupilam i jeszcze nie patrzylam ale cos na p.. nazwa. Bede sie zapoznawać wieczorem. Tam globulka, na hemoroidy czopek, suuuper :-\

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam do domku z jazd, odwiozłam się pod sam dom i teraz robię sobie herbatkę, bo pogoda iście ponura, pada, szaro i pochmurnie ;) całe szczęście że jazdy idą mi coraz lepiej i będę mogła się wkrótce zapisać na egzamin!! więc są szanse że zdobędę prawo jazdy zanim Filip się urodzi :)

martta, Lusia8998, Strazaczka1990, Dzierzba, _izunia_ lubią tę wiadomość

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacieszyłam się mamą AŻ UWAGA niecałą godzinę bo mój pusty stary stwierdził że on nie będzie po nocy jechał (mają godzinę do nowego domu) a bo coś tam a bo coś tam, tak się popłakałam mama mnie uspokoić nie mogła dzwoniłam po znajomych żeby ktoś mnie zabrał do domu ale nikt nie miał czasu a na taxi wydać kolejne 40 zł to była ostateczność i aż mama w końcu ryknęła na ojca to z wielkim fochem odwiózł mnie do domu w asyście mamy. Po co tam pojechali skoro i tak jutro rano mają znów być w mieście ?! Nie wiem - znając mojego ojca zrobił to specjalnie.

I siedzę i płaczę bo co to jest godzina ... od listopada jej nie widziałam

A babcia nie kazała mi się bawić z psami bo coś z dzieckiem będzie ?! CO TO ZA ZABOBON bo jeszcze czegoś takiego nie słyszałam ... żeby nie moje 2 szczeniaczki, 3 kundle i jeden wilczur to bym dawno została zabrana karetką do psychiatryka - psy mnie uspokajają

Idę na dwór posiedzieć z pchlarzami

dev269pps__.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to się chwalę ;)
    ale oczywiście 56 i 62 brak :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/96fae361cdf7.jpg

martta, Anulka01, Lusia8998, Strazaczka1990, żabka04, bbeczka91, Dzierzba, violett, Sabina, Angela89, Macioszczyczka, _izunia_, mmargol lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    O strazaczka!:) to chyba okolice Zagania czy Zar, dobrze pamietam?:)
    Żary :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia jakie slodziachne:-)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia8998 wrote:
    Nacieszyłam się mamą AŻ UWAGA niecałą godzinę bo mój pusty stary stwierdził że on nie będzie po nocy jechał (mają godzinę do nowego domu) a bo coś tam a bo coś tam, tak się popłakałam mama mnie uspokoić nie mogła dzwoniłam po znajomych żeby ktoś mnie zabrał do domu ale nikt nie miał czasu a na taxi wydać kolejne 40 zł to była ostateczność i aż mama w końcu ryknęła na ojca to z wielkim fochem odwiózł mnie do domu w asyście mamy. Po co tam pojechali skoro i tak jutro rano mają znów być w mieście ?! Nie wiem - znając mojego ojca zrobił to specjalnie.

I siedzę i płaczę bo co to jest godzina ... od listopada jej nie widziałam

A babcia nie kazała mi się bawić z psami bo coś z dzieckiem będzie ?! CO TO ZA ZABOBON bo jeszcze czegoś takiego nie słyszałam ... żeby nie moje 2 szczeniaczki, 3 kundle i jeden wilczur to bym dawno została zabrana karetką do psychiatryka - psy mnie uspokajają

Idę na dwór posiedzieć z pchlarzami
    Lusia uspokój się :*

Co do zabobonów babka to samo mi mówiła.I nie patrz przez dziurę od klucza
    nie noś łańcuszków :o ja nie wierze w takie coś....

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Kamcia jakie slodziachne:-)

a dla chlopców moga byc słodziachne ? :D

żabka04, _izunia_ lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w Żarach nie zamierzam rodzić
    ..Za dużo tu się wydarzyło w tym szpitalu.Zamiast pęcherza płodowego matki to potrafili przekłuć główkę dziecka.Albo dziecko duże i rodzić naturalnie a potem dziecko martwe :( albo poród przyjmują po pijaku...Nie chce i nie będę.Nawet jakbym taxi miała jechac do Nowej Soli albo Zielonej Góry to za żadne skarby świata nie będę rodziła w Żarach

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Lusia uspokój się :*

Co do zabobonów babka to samo mi mówiła.I nie patrz przez dziurę od klucza
    nie noś łańcuszków :o ja nie wierze w takie coś....

Spokojna jestem tylko łeb mnie rozbolał no ja właśnie nie wiem o co biega z tymi psami etc haha ja w takie coś się nie bawię i jakoś nie chce mi się wierzyć że to ma znaczenie :D

dev269pps__.png

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia8998 wrote:
    Spokojna jestem tylko łeb mnie rozbolał no ja właśnie nie wiem o co biega z tymi psami etc haha ja w takie coś się nie bawię i jakoś nie chce mi się wierzyć że to ma znaczenie :D
    W takie coś wierzą chyba tylko starsi ludzie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze, że kotów nie masz, bo by zadusiły noworodka we śnie :/
    ja się tak zastanawiam skąd im się to wszystko bierze...

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam kota ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 23:37

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, a u mnie w domu mini zoo.... ;)
    A ja się dzisiaj trochę kiepsko czuję. Nie wiem czy ciśnienie wariuje czy po prostu mam zły dzień :/

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
‹‹ 616 617 618 619 620 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ