WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ja polecam wybrać taki szpital aby miał trzeci stopień referencyjny.
ja swiadomie wybieram nasz mały gminny szpital-przez atmosfere...choc-jesli tfu tfu cos w trakcie ciazy bedzie sie działko-to wiadomo ze wybiore lepszy szpital... -
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja polecam wybrać taki szpital aby miał trzeci stopień referencyjny.
może dlatego, że moi znajomi mieli nieprzyjemne przejścia na porodówce...
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:ja swiadomie wybieram nasz mały gminny szpital-przez atmosfere...choc-jesli tfu tfu cos w trakcie ciazy bedzie sie działko-to wiadomo ze wybiore lepszy szpital...
-
angela, ja mieszkam w malej miescinie i u nas mały szpital (najnizszy stopień referencyjności) , w gorzowie jest 2 stopień, w zielonej górze 3...gdybym miała wybierać 3 stopień to w Poznaniu ( mam 100km). Ale bez komplikacji zdecydowanie nasz szp[ital. Z gorzowa dziewczyny jada do nas rodzić...U nas odpadaja porody przed 37 tc, bliźniacze...A ja bede miala planowane cc
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:angela, ja mieszkam w malej miescinie i u nas mały szpital (najnizszy stopień referencyjności) , w gorzowie jest 2 stopień, w zielonej górze 3...gdybym miała wybierać 3 stopień to w Poznaniu ( mam 100km). Ale bez komplikacji zdecydowanie nasz szp[ital. Z gorzowa dziewczyny jada do nas rodzić...U nas odpadaja porody przed 37 tc, bliźniacze...A ja bede miala planowane cc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:A jak sprawdzic te referencyjnosc?
Kamcia mi sie bardzo sposobal szpital w sulechowie.
koleżanka dwa razy rodzila własnie w swiebodzinie i tam zachwalala, ale pewnie nie raz słyszałaś o porodówce skwierzyńskiejale fakt-najnizszy stopień ref
w google wpisz ref szpitali i mi jakos listę na woj lubuskie wyswietliło, mimo wszystko u nas zielona gora ma 3.
ale ze tam mam 100km to wole juz w razie w PoznanWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 12:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Kamcia a jedziesz na warsztaty do gorzowa?
a cos ciekawego się zapowiada???ja w gorzowie ostatnio nawet 2 razy w tyg bywam
a co do miedzyrzecza-chce nam odebrać porodówkę, bo konkurencja
my mamy naprawde fajna opinie, ale ja nie mam porównania -
nick nieaktualnyJak masz ochote mozesz isc
Poczytaj o nich. To sa warsztaty z "mamo to ja".
Jedna dziewczyna stad byla i byla zadowolona
Sa jeszcze miejsca bo dostalam meila.
To bedzie 13.04 od 17.30. Nie pamietam dokladnie gdzie ale to jest jakis hotel kolo nova parku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 12:49
kamciaelcia, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
agatia wrote:Kamcia a probelmy z bioderkami są jakoś dziedziczne, drugie dziecko ma większe ryzyko do dysplazji? Bo jeżeli nie, to nie widzę potrzeby zamartwiania się na zapas. Jeszcze nie masz dzidzi przy sobie, a już przewidujesz problemy. A ja zakladam, że nie bedziesz ich miała. Poza tym może dziać się zupełnie coś innego niż u Emilki, wszystkiego się nie.przewidzi i nie zaplanuje. Ciesz się ciążą.
Ja zakladam, że moja mała będzie zdrowa, mimo to, że brat nie jest. A jak będzie coś nie.tak, to zacznę się martwicr jak się wydarzy. Na zapaas nie ma co.Dziś jestem szczęsliwa bo młody 4 dni był chwalony za zachowanie i naukę w szkole! Dla nas to sukces:P
I jestem wredną, roszczeniową małpą bo była masakryczna kolejka w lidlu to się wrypałam , ale pani przy kasie towarzystwo uspokoiła stwierdzeniem, że kobiety w ciąży mają ustawowo pierwszeństwo.Ksosia, agatia, A_n_k_a_80, Anulka01, YvonnElizabeth, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny