WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksosia wrote:No wlasnie istatniow lidlu szukalam kasy pierszenstwa i nie bylo.... Wiec to w ustawie jest???
Jakie jesZcze ciemawostki prawne znacie? -
Dzierzba wrote:Jak jest kasa pierwszeństwa to w niej masz pierwszeństwo, a że w lidlach nie ma to przy każdej masz pierwszeństwo tak mi pani tłumaczyła wczoraj właśnie bo mnie zawołała, a dziś sama podeszłam i usłyszałam to samo od innej.
-
nick nieaktualnyFajna Pani sie trafila.... Pekam troche tak sie wtryniac ale kurcze jak babcia dopiero po skasowaniu towaru przypomina sobie o soku to mnie trafia...
Foxik czujesz juz ruchy? Pytam bo my na tym samym etapie i tez nie czulam do srody. W srode podeszlam do tego sceptycznie, wczoraj zrzucilam na radosc przez szkole rodzenia a dzis sie ciesze jak glupi do sera, bo synek mnie mizia... -
nick nieaktualnyw niektórych sklepach faktycznie są te kasy wyraźnie zaznaczone, a nie zawsze kasjerki to respektują, wczoraj staliśmy przy kasie w castoramie, przede mną gość się wykłócał, a ja za nim marudziłam mężowi że bym poszła sobie usiąść najchętniej, bo mi słabo, a za mną w kolejce stała kobieta, która jeszcze większy brzuszek miała i nikt nas nie poprosił - nawet z kas obok.
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Fajna Pani sie trafila.... Pekam troche tak sie wtryniac ale kurcze jak babcia dopiero po skasowaniu towaru przypomina sobie o soku to mnie trafia...
Foxik czujesz juz ruchy? Pytam bo my na tym samym etapie i tez nie czulam do srody. W srode podeszlam do tego sceptycznie, wczoraj zrzucilam na radosc przez szkole rodzenia a dzis sie ciesze jak glupi do sera, bo synek mnie mizia...Ksosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymnie jest chyba głupio tak bez pardonu wprosić się w kolejkę, ale w autobusie siedzę jak się te stare baby pchają z siatami, najwyżej zacznę się wykłócać jak będzie taka potrzeba
ja się zaraz zbieram na jazdy, po drodze coś sobie zjem na mieście, a później może do TK Maxxa i hebe zajrzęna chińczyka mam ochotę, ale ostatnio umierałam dwa dni, bo było tak ostre, że bobas się zbuntował chyba... nie wiem czy to grzechu warte
-
nick nieaktualnyA_n_k_a_80 wrote:Ja tez ma w Katowicach taka bezpłatna szkole rodzenia wystarczy, ze zdeklaruje sie, ze pani ktora jest tam połozna zostanie moja polozna 5zajec po 1,5h, jedynie maz doplaca 40zl jednorazowo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciłam i jestem taka zmęczona, nogi mnie od tego spacerowania bolą..
Kupiłam stanik jako taki na próbę i właśnie w Cubusie, zrobiłam drugie podejście.
Zobaczymy jak wyjdzie podczas noszenia, tak się namierzyłam, że moje piersi błagały o litość! Niestety 98% nie nadaje się do niczego, a ceny wcale nie niskie
Co do szpitali, to ja też wybieram ten z III stopniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 14:34
-
dzis teściom wyslemy paczkę a tam niespodzianka-kartka z gratulacjami dla pzyszłej babci/dziadka oraz skarpeteczki
maja jedna wnuczke (13lat), a to pierwszy WNUK
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e99dc14e0247.jpg
aha
i do tego litr naszej nalewki aroniowejWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 14:34
bbeczka91, Strazaczka1990, Anulka01, Dzierzba, żabka04, A_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tak jak pirelka III stopniowy. W innym bliźniaczej nie przyjmą. Na szczęście od teściów mam 10 min drogi autem do tego w którym chcę rodzić.
Spadam z młodym na zajęcia, a potem z pipką do gina. Miłego popołudnia babeczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 15:11
pirelka lubi tę wiadomość
-
hej
a ja jutro idę na weselicho- przed chwilą sisotra zrobiła mi paznokcie:) z sukienką miałam problem bo do żadnej 36 już nie wchodzę- teraz to taka 40, kupiłam beżową rozkloszowaną z falbanką z koronki- jak zrobie jutro ładne zdjęcie to się Wam pokaże ;-)tak szczerze to strasznie mi się nie chce isc na to wesele, zwłaszcza po ostanim usg nie mam ochoty na zabawę...ale trzeba iśc ;/
btw. pan młody wygląda jak ten piosenkarz kasa kasowski (ten od maczo)-ideniko, liczę , że więcej celebrytów bedzieStrazaczka1990, kamciaelcia, Dzierzba, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny zobacze jaki piękny film:)
http://mama-to-wie.pl/ciaza/kalendarz-ciazy-tydzien-po-tygodniu/
cudowne,niesamowite 4 minuty:)
fajnie pokazane jest jak płeć powstaje:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 16:06
claudiuszek lubi tę wiadomość