WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już przesądziłam o losie Filipa, bo oblizywałam nóż i ochlapałam brzuch podczas zmywania naczyń :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    a dla chlopców moga byc słodziachne ? :D

No pewnie wszystkie małe są slodziachne :-)
    Weź matka przelam się wrescie:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 18:31

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorzej jak sobie coś wmówię ...lepiej małymi kroczkami przyjąć to do wiadomości :) raczejdo września się przelamie :)

żabka04 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Gorzej jak sobie coś wmówię ...lepiej małymi kroczkami przyjąć to do wiadomości :) raczejdo września się przelamie :)

Lubię bo się cieszę że masz takie nastawienie.
    Szczerze już się bałam o ciebie......
    Ale my wszystkie ci pomożemy :-)
    A jak będzie trzeba to i nakopiemy do doopa hihi

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak do września się nie wyrobie z myślami 8 koszmarami to dam się zbić po dupce :) ale dziś pogrozilam Emilce paluszkiem :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 23:37

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Jak do września się nie wyrobie z myślami 8 koszmarami to dam się zbić po dupce :) ale dziś pogrozilam Emilce paluszkiem :)

Hahahha
    Pewnie się uśmiechnęła do mamy że mama jej macha palcem hihi
    Dokładnie Agatia Emilka wie co robi:-)
    A ty matka wyluzuj i się przestawić wrescie i ciesz się ciąża troszkę szybciej bo się obrocisz a tu poród będzie już:-(
    Potem żale.....

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam jechać do Tk Maxxa, który jest tylko w jednym centrum handlowym i właśnie sobie przypomniałam, że jest tam noc zakupów dzisiaj, mąż mnie chyba zabije :P ale... może coś dla dzieci będzie przecenione :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka najwięcej wierzę w to że samo musi przyjść. ..bo wmawianiem sobie mogę tylko zaszkodzić. ..pierwszy krok podjęłam - chłopięce zakupy zrobiłam :) mąż zaraz zejdzie do piwnicy po wszystkie kartony z ubrankami (musze wybrać te unisex)wiec jest i krok drugi. ..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka i jestem pewna że się Emilka tylko uśmiechnęła :) tak robiła na każdą uwagę :uśmiech i dalej swoje :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/badb604d9c16.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa5c5c2a21da.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/019df17af237.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b1252927e16.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc5fab21fff4.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e201bea2fe5.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d2c4c3b9e03.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/66d838540973.jpg

Oto dzisiejsze łupy :D + kocyk w malpki z biedronki:)

Little Red Fox, Dzierzba, żabka04, violett, kamciaelcia, Angela89, pirelka, AniaLewandowska, claudiuszek, Anulka01, martta, bbeczka91, Strazaczka1990, A_n_k_a_80, _izunia_, Broszka, Lusia8998, mmargol, Pauka lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha, jaki rozmiar skarpetek i czapeczek kupujesz? dla mnie to czarna magia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia tak trzymaj.:-)

Kurcze jak ja wam zazdroszczę tych lowow, zakupów wrrrrr
    Ja wszystko mam i jeszcze koleżanka da ufffff będzie tylko stos na prania i prasowania.
    Jutro weekend a u mnie targi dla dzieci od wózków po zabawki z rabatem.
    Rozmawiam z mężem w który dzień pójdziemy.... Hm faceci:-( Już chce wózek kupić????? Oszalałam!!! :-( mówię że kupię jak będzie korzystny rabat bo takie targi będą za rok:-(

A i szumisia skomentował:-(
    Ile kosztował??? Sam mógłbym to nagrać i puścić taaaaaaaaaaaa

Łeb mnie cmi wrrrr

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te skarpetki nie wiem jak rozumieć bo najmniejsze w pepco- 0-15miesiecy...więc troszkę duży zakres. Czapeczki sa uniwersalne choc byly też rozmiarowki...ale te 56 to mi piesc nie weszla:/ wiec chyba przegięcie.

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Ja się sugeruje co producent pisze np na skarpetkach 0-6 miesięcy
    Zazwyczaj chłopcy mają większe główki niż dziewczynki
    Ale jak dla mnie to wszystko jest podpisane ale niektóre firmy zawyzaja rozmiarowke

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff, wreszcie Was nadrobilam. Rozumiem problemy ze zmiana znajomych, mam od pewnego czasu to samo. Taka jest chyba kolej rzeczy, czas weryfikuje wszystko i zostaja przy nas tylko Ci prawdziwi przyjaciele...

Jej, mam dzisiaj taki dziwny humor, zle spalam, bolal mnie brzuch i mialam mega wzdecia :( balam sie czy malemu to nie zaszkodzilo, chyba juz przesadzam :p

W kazdym razie dzis jest mniej aktywny niz wczoraj, choc przed chwila cudnie mnie zaczepial ;)
    Tez tak macie, ze w jedne dni czujecie dziecko mocniej, a w inne slabiej?

Mycha, super zakupy! Ja na razie mam tylko kocyk, jedne body i spioszki :) a mama i tesciowa mi mowia, ze przesadzam z zakupami! Ehh :p

Dolaczam sie do pytania, jakie rozmiary skarpetek i czapeczek? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 19:03

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka to chociaż masz wesoło :) mój lubi takie zakupy jak za długo nie trwają :) ja to później myślę ile kasy poszło

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie. Wszystko w porządku. Macica dwa palce nad pępkiem już :O i tak sobie myślę czy to cholerstwo będzie mi rosło do szyi? :D Co do problemów z pipką to mam się nie martwić bo to normalne opuchnięcie i się zdarza, a w bliźniaczej hormonów jest jeszcze więcej i taki psikus. Lekarz zadowolony i trochę zdziwiony, że tak się dobrze czuję i nie boli mnie brzuch, pytał o to 3 razy. Opitolił mnie, że we wtorek nie byłam tylko dziś, a miałam być równo co dwa tyg i teraz karnie muszę przyjść 19.04. Dostałam skierowanie na APTT, fibrynogen, PT/NR, TT by skontrolować krzepliwość krwi i na usg.
    Mam usg zrobić pod koniec kwietnia ale zrobię wcześniej bo pod koniec mam połówkowe. Najwyżej mnie okrzyczy :P

Aaa i od ostatniej wizyty przytyłam 3 kg w 2,5 tyg :D Najlepsze jest to, że w pupie, ramionach i nogach nic. Wszystko w brzuchu ale nic dziwnego jak wystrzelił jak szalony.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 19:14

agatia, AniaLewandowska, pirelka, żabka04, Anulka01, martta, violett, Angela89, Strazaczka1990, Sabina, _izunia_, Ania91, Lusia8998, Broszka, mmargol, Pauka, mychakruszyna lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do zabobonów to uśmiałam się do łez ;) Śliczne ciuszki i kocyki kupiłyście. :)

mychakruszyna, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do różnej interpretacji rozmiarów- oba body sa niby 0-3m...tylko ze na metkach juz różnica w cm jedne 56 drugie 62...

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9b0350bc442.jpg

Ja wczoraj zrobiłam listę z wyprawka i stwierdziłam że tylko 4 wypłaty zostały do sierpnia...czyli niezbyt dużo zwłaszcza ze nie będzie mnie stać żeby potem na raz kupic budując dom:( bratowa mówi że potem jak w odwiedziny beda chodzić to mam mówić co potrzebuje...tylko ze na tej liście wszystko jest potrzebne zaraz! Nie bede czekać na butelke czy wanienke tydzień aż przyjdą w odwiedziny :P a rzeczy które mogliby pokupic...no cóż juz mam bo nie mogę się oprzeć :P

agatia, Strazaczka1990, A_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
‹‹ 617 618 619 620 621 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ