WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też lubię szarlotkę, ale ucieraniec równie smaczny... takie proste ciasta są czasem o niebo lepsze, niż wymyślne przekładańce z wieloma warstwami kremu, owoców, czekolady itp :)

Lusia8998 lubi tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruschetta uwielbiam :) A u koleżanki ostatnio jadłam prostą przekąskę: krakersy słone, na to jakiś serek topiony i łyżeczka kawioru. Pychotka!
    Tak w ogóle to dziendoberek ;)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 23:37

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak tylko znajdę granata to zrobię http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/rzodkiewka/salatka_rzodkiewka_granat_ricotta/przepis.html :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie rowniez!
    Prosze trzymac za mnie kciuki bo egzamin mam:)

Tyle mowicie o jedzeniu a ja na kanapkach dzis...:(

kamciaelcia, Lusia8998, mychakruszyna, mmargol, Angela89, Anulka01, violett, Broszka, Strazaczka1990, _izunia_, żabka04, A_n_k_a_80, AniaLewandowska, Dzierzba, martta lubią tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :) u mnie ulewa od wczoraj wieczora do tego 8 letnia chrześnica spala u mnie tzn ze mną i kurde...chrapała! Nie wyspałam się :/ a teraz sprzątanie :(

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    też o tym myślałam, ale pewnie skończy się na ucierańcu z owocami lub szarlotce, bo to zawsze wychodzi, chciałam zrobić bruschetty, ale zobaczę co mój mąż powie i o której goście się w ogóle zapowiedzieli :)

sajgonki bardzo bardzo lubię i przypuszczam, że goście też, ale nigdy nie robiłam i boję się że nie wyjdą :/
    Zawsze możesz cos z ciasta francuskiego zrobic. Banalne fingerfood.
    Wrzucisz na kawałki ciasta jakies dodatki i masz przegryzki Ala pizza. Na raz czy dwa do gęby.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF piękna sałatka aż by się chciało zjeść ja w biedronce granaty widziałam ostatnio i to takie dorodne :D

Dziewczyny po tych wszystkich nerwach i dolegliwościach stwierdziłam że dodatkowa wizyta nic nie zaszkodzi idę dzisiaj na 14 prywatnie bo coś za dużo się denerwuję jak nie chłop to ojciec a jak nie oni to R babcia mi do pieca dokłada ale już nie będę was zanudzać jej pierdolamento to co robi ta stara roćma to już przegięcie pały.

Także 3majcie za mnie kciuki i oby wszystko było z dzidziakiem ok no i może w końcu nie będzie się tak wiercić jak ostatnio i pokaże co tam siedzi przy okazji :)

Ksosia 3mam kciuki będzie wszystko dobrze :D Daj znać jak poszło !!

Mmargo GRATULACJE !!

Anulka01, mmargol, Strazaczka1990, _izunia_, żabka04, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zaczynamy 20 tydzień.

dokładnie 19+1 miałam przy córce operację a teraz czuje się świetnie. Coś czuję że ta ciąża zakończy się szczęśliwie innej opcji w ogóle nie biorę pod uwagę grunt to pozytywne myślenie :)

violett, Broszka, mmargol, Strazaczka1990, Pysiaczek89, kamciaelcia, Sabina, _izunia_, żabka04, bbeczka91, Dzierzba, Pauka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w weekend,

źle spałam dzisiaj, budziłam się co godzinę, a do wc wstawałam 5-6 razy :/ muszę jeszcze się w tyg. chyba do dentysty wybrać bo coś zęby mnie pobolewają :/

Dzisiaj jedziemy zerknąć do komisu i sklepu Bobowózki, potem zakupy i wieczorkiem znajomi wpadają, planuję zrobić pizzę domową :D

Miłego dnia Kochane !

Lusia8998, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little polecam domowe quritto, takie jak w kfc, pycha jest. Przepis chyba na kwestii smaku :)

Tak w ogole to dzien dobry ;)

Dzis mnie maluch od rana zaczepia :D

Pytalam wczoraj jak to jest u Was z ruchami, czy codziennie odczuwacie z ta sama czestotliwoscia?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swędzą Was moze brzuszki? ;)

Lusia8998, Ulfenstein, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    ostatnio mniej, bo smaruję częściej, co najmniej 2-3 razy dziennie :) i 2 razy w tygodniu robię sobie delikatny peeling ;)

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Smaruj jak swędzi!
    Zeby nie było rozstępów.

violett lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewuszki się ujawniają! Moze załapie się na ten sort?! Proszę utrzymać ta tendencję do 20.04! ;)
    Ksosia kciuki zaciśnięte!

Lusia8998, mmargol, Pysiaczek89, żabka04 lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Little polecam domowe quritto, takie jak w kfc, pycha jest. Przepis chyba na kwestii smaku :)

Pytalam wczoraj jak to jest u Was z ruchami, czy codziennie odczuwacie z ta sama czestotliwoscia?
    Ja czuję codziennie wieczorem jak już się poloze, wtedy jestem okladana. Tak mocno że mąż czuję pod ręką. W ciągu dnia pewnie więcej śpi bo kołysze go chodząc. A jak tylko usiąde to dostaje kopa. Tak samo miałam z cora

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 09:30

violett, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze pod ręką nic nie czuję, a jak się położę wieczorem i wczuję się to coś delikatnie, ale to bardzo delikatnie się rusza, na wyraźniejsze sygnały będę musiała jeszcze chyba poczekać

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ruchów też nie czuć jeszcze ;)

Brzuszek mnie nie swędzi za to, ale piersi niemiłosiernie :/ a ze smarowaniem skóry u mnie na bakier..

• mmargol Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:

ja czuje od okolo 18 tygodnia, na poczatku niesmiale i niecodzennie, a teraz to normalnie, nie licze ile razy dziennie ale codziennie cos czuje. Najczesciej z rana i wieczorem jak w lozku juz leze, czesto tez po dluzszym chodzeniu jak usiade. Przedwczoraj wieczorem zasnac nie moglam jak sie mala wiercila i reke polozylam na brzuchu to mialam wrazenie ze pod reka poczulam :)

Brzuch mnie nie swedzi, raz dziennie go nawilzam ;)

violett lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia sliczny brzuszek, okraglutki juz :) powodzenia na wizycie!

Ksosia trzymam kciuki za egzamin! Na pewno pojdzie gladko, w koncu co dwie glowy to nie jedna :D

Anulka, na ktorys sort na pewno sie zalapiesz :D po cichu mysle ze jesli jeszcze nie wiesz to moze rzeczywiscie bedzie dziewczynka? one pozniej czesciej sa potwierdzane, kolo polowy ciazy :D takze przesylam dziewczece fluidy :D ;)

Anulka01 lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
‹‹ 620 621 622 623 624 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ