X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też lubię szarlotkę, ale ucieraniec równie smaczny... takie proste ciasta są czasem o niebo lepsze, niż wymyślne przekładańce z wieloma warstwami kremu, owoców, czekolady itp :)

Lusia8998 lubi tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruschetta uwielbiam :) A u koleżanki ostatnio jadłam prostą przekąskę: krakersy słone, na to jakiś serek topiony i łyżeczka kawioru. Pychotka!
    Tak w ogóle to dziendoberek ;)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 23:37

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak tylko znajdę granata to zrobię http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/rzodkiewka/salatka_rzodkiewka_granat_ricotta/przepis.html :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie rowniez!
    Prosze trzymac za mnie kciuki bo egzamin mam:)

Tyle mowicie o jedzeniu a ja na kanapkach dzis...:(

kamciaelcia, Lusia8998, mychakruszyna, mmargol, Angela89, Anulka01, violett, Broszka, Strazaczka1990, _izunia_, żabka04, A_n_k_a_80, AniaLewandowska, Dzierzba, martta lubią tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :) u mnie ulewa od wczoraj wieczora do tego 8 letnia chrześnica spala u mnie tzn ze mną i kurde...chrapała! Nie wyspałam się :/ a teraz sprzątanie :(

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    też o tym myślałam, ale pewnie skończy się na ucierańcu z owocami lub szarlotce, bo to zawsze wychodzi, chciałam zrobić bruschetty, ale zobaczę co mój mąż powie i o której goście się w ogóle zapowiedzieli :)

sajgonki bardzo bardzo lubię i przypuszczam, że goście też, ale nigdy nie robiłam i boję się że nie wyjdą :/
    Zawsze możesz cos z ciasta francuskiego zrobic. Banalne fingerfood.
    Wrzucisz na kawałki ciasta jakies dodatki i masz przegryzki Ala pizza. Na raz czy dwa do gęby.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF piękna sałatka aż by się chciało zjeść ja w biedronce granaty widziałam ostatnio i to takie dorodne :D

Dziewczyny po tych wszystkich nerwach i dolegliwościach stwierdziłam że dodatkowa wizyta nic nie zaszkodzi idę dzisiaj na 14 prywatnie bo coś za dużo się denerwuję jak nie chłop to ojciec a jak nie oni to R babcia mi do pieca dokłada ale już nie będę was zanudzać jej pierdolamento to co robi ta stara roćma to już przegięcie pały.

Także 3majcie za mnie kciuki i oby wszystko było z dzidziakiem ok no i może w końcu nie będzie się tak wiercić jak ostatnio i pokaże co tam siedzi przy okazji :)

Ksosia 3mam kciuki będzie wszystko dobrze :D Daj znać jak poszło !!

Mmargo GRATULACJE !!

Anulka01, mmargol, Strazaczka1990, _izunia_, żabka04, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zaczynamy 20 tydzień.

dokładnie 19+1 miałam przy córce operację a teraz czuje się świetnie. Coś czuję że ta ciąża zakończy się szczęśliwie innej opcji w ogóle nie biorę pod uwagę grunt to pozytywne myślenie :)

violett, Broszka, mmargol, Strazaczka1990, Pysiaczek89, kamciaelcia, Sabina, _izunia_, żabka04, bbeczka91, Dzierzba, Pauka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w weekend,

źle spałam dzisiaj, budziłam się co godzinę, a do wc wstawałam 5-6 razy :/ muszę jeszcze się w tyg. chyba do dentysty wybrać bo coś zęby mnie pobolewają :/

Dzisiaj jedziemy zerknąć do komisu i sklepu Bobowózki, potem zakupy i wieczorkiem znajomi wpadają, planuję zrobić pizzę domową :D

Miłego dnia Kochane !

Lusia8998, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little polecam domowe quritto, takie jak w kfc, pycha jest. Przepis chyba na kwestii smaku :)

Tak w ogole to dzien dobry ;)

Dzis mnie maluch od rana zaczepia :D

Pytalam wczoraj jak to jest u Was z ruchami, czy codziennie odczuwacie z ta sama czestotliwoscia?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swędzą Was moze brzuszki? ;)

Lusia8998, Ulfenstein, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    ostatnio mniej, bo smaruję częściej, co najmniej 2-3 razy dziennie :) i 2 razy w tygodniu robię sobie delikatny peeling ;)

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Smaruj jak swędzi!
    Zeby nie było rozstępów.

violett lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewuszki się ujawniają! Moze załapie się na ten sort?! Proszę utrzymać ta tendencję do 20.04! ;)
    Ksosia kciuki zaciśnięte!

Lusia8998, mmargol, Pysiaczek89, żabka04 lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Little polecam domowe quritto, takie jak w kfc, pycha jest. Przepis chyba na kwestii smaku :)

Pytalam wczoraj jak to jest u Was z ruchami, czy codziennie odczuwacie z ta sama czestotliwoscia?
    Ja czuję codziennie wieczorem jak już się poloze, wtedy jestem okladana. Tak mocno że mąż czuję pod ręką. W ciągu dnia pewnie więcej śpi bo kołysze go chodząc. A jak tylko usiąde to dostaje kopa. Tak samo miałam z cora

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 09:30

violett, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze pod ręką nic nie czuję, a jak się położę wieczorem i wczuję się to coś delikatnie, ale to bardzo delikatnie się rusza, na wyraźniejsze sygnały będę musiała jeszcze chyba poczekać

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ruchów też nie czuć jeszcze ;)

Brzuszek mnie nie swędzi za to, ale piersi niemiłosiernie :/ a ze smarowaniem skóry u mnie na bakier..

• mmargol Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:

ja czuje od okolo 18 tygodnia, na poczatku niesmiale i niecodzennie, a teraz to normalnie, nie licze ile razy dziennie ale codziennie cos czuje. Najczesciej z rana i wieczorem jak w lozku juz leze, czesto tez po dluzszym chodzeniu jak usiade. Przedwczoraj wieczorem zasnac nie moglam jak sie mala wiercila i reke polozylam na brzuchu to mialam wrazenie ze pod reka poczulam :)

Brzuch mnie nie swedzi, raz dziennie go nawilzam ;)

violett lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia sliczny brzuszek, okraglutki juz :) powodzenia na wizycie!

Ksosia trzymam kciuki za egzamin! Na pewno pojdzie gladko, w koncu co dwie glowy to nie jedna :D

Anulka, na ktorys sort na pewno sie zalapiesz :D po cichu mysle ze jesli jeszcze nie wiesz to moze rzeczywiscie bedzie dziewczynka? one pozniej czesciej sa potwierdzane, kolo polowy ciazy :D takze przesylam dziewczece fluidy :D ;)

Anulka01 lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
‹‹ 620 621 622 623 624 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ