WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak tylko znajdę granata to zrobię http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/rzodkiewka/salatka_rzodkiewka_granat_ricotta/przepis.html
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie rowniez!
Prosze trzymac za mnie kciuki bo egzamin mam:)
Tyle mowicie o jedzeniu a ja na kanapkach dzis...kamciaelcia, Lusia8998, mychakruszyna, mmargol, Angela89, Anulka01, violett, Broszka, Strazaczka1990, _izunia_, żabka04, A_n_k_a_80, AniaLewandowska, Dzierzba, martta lubią tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:też o tym myślałam, ale pewnie skończy się na ucierańcu z owocami lub szarlotce, bo to zawsze wychodzi, chciałam zrobić bruschetty, ale zobaczę co mój mąż powie i o której goście się w ogóle zapowiedzieli
sajgonki bardzo bardzo lubię i przypuszczam, że goście też, ale nigdy nie robiłam i boję się że nie wyjdą
Wrzucisz na kawałki ciasta jakies dodatki i masz przegryzki Ala pizza. Na raz czy dwa do gęby.Lusia8998 lubi tę wiadomość
-
LRF piękna sałatka aż by się chciało zjeść ja w biedronce granaty widziałam ostatnio i to takie dorodne
Dziewczyny po tych wszystkich nerwach i dolegliwościach stwierdziłam że dodatkowa wizyta nic nie zaszkodzi idę dzisiaj na 14 prywatnie bo coś za dużo się denerwuję jak nie chłop to ojciec a jak nie oni to R babcia mi do pieca dokłada ale już nie będę was zanudzać jej pierdolamento to co robi ta stara roćma to już przegięcie pały.
Także 3majcie za mnie kciuki i oby wszystko było z dzidziakiem ok no i może w końcu nie będzie się tak wiercić jak ostatnio i pokaże co tam siedzi przy okazji
Ksosia 3mam kciuki będzie wszystko dobrzeDaj znać jak poszło !!
Mmargo GRATULACJE !!Anulka01, mmargol, Strazaczka1990, _izunia_, żabka04, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to zaczynamy 20 tydzień.
dokładnie 19+1 miałam przy córce operację a teraz czuje się świetnie. Coś czuję że ta ciąża zakończy się szczęśliwie innej opcji w ogóle nie biorę pod uwagę grunt to pozytywne myślenieviolett, Broszka, mmargol, Strazaczka1990, Pysiaczek89, kamciaelcia, Sabina, _izunia_, żabka04, bbeczka91, Dzierzba, Pauka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się w weekend,
źle spałam dzisiaj, budziłam się co godzinę, a do wc wstawałam 5-6 razymuszę jeszcze się w tyg. chyba do dentysty wybrać bo coś zęby mnie pobolewają
Dzisiaj jedziemy zerknąć do komisu i sklepu Bobowózki, potem zakupy i wieczorkiem znajomi wpadają, planuję zrobić pizzę domową
Miłego dnia Kochane !Lusia8998, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle polecam domowe quritto, takie jak w kfc, pycha jest. Przepis chyba na kwestii smaku
Tak w ogole to dzien dobry
Dzis mnie maluch od rana zaczepia
Pytalam wczoraj jak to jest u Was z ruchami, czy codziennie odczuwacie z ta sama czestotliwoscia? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Little polecam domowe quritto, takie jak w kfc, pycha jest. Przepis chyba na kwestii smaku
Pytalam wczoraj jak to jest u Was z ruchami, czy codziennie odczuwacie z ta sama czestotliwoscia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 09:30
violett, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
violett wrote:Little polecam domowe quritto, takie jak w kfc, pycha jest. Przepis chyba na kwestii smaku
Pytalam wczoraj jak to jest u Was z ruchami, czy codziennie odczuwacie z ta sama czestotliwoscia?
Brzuch mnie nie swedzi, raz dziennie go nawilzamviolett lubi tę wiadomość
-
Lusia sliczny brzuszek, okraglutki juz
powodzenia na wizycie!
Ksosia trzymam kciuki za egzamin! Na pewno pojdzie gladko, w koncu co dwie glowy to nie jedna
Anulka, na ktorys sort na pewno sie zalapieszpo cichu mysle ze jesli jeszcze nie wiesz to moze rzeczywiscie bedzie dziewczynka? one pozniej czesciej sa potwierdzane, kolo polowy ciazy
takze przesylam dziewczece fluidy
Anulka01 lubi tę wiadomość