WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
na tych warsztatach taką oto poezje stowrzylam:
Mamo, to ja pod Twym sercem szalałem,
na pęcherz często Cię naciskałem.
Mamo, to ja Twój głos jako pierwszy usłyszałem,
od bajek się uspokajałem.
Mamo, to ja pierwszą Cię pokochałem,
nim ten świat od zewnątrz ujrzałem.
Mamo, to ja w pełni Ci zaufałem,
w sercu Twym na zawsze zamieszkałem.
Little Red Fox, Strazaczka1990, kamciaelcia, żabka04, bbeczka91, Anulka01, Sabina, Macioszczyczka, Broszka, _izunia_, Madziuuuula, AniaLewandowska, YvonnElizabeth, claudiuszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymmargol ślicznie!
Was też tak szybko zaczynają boleć plecy, ciasto skończyłam, mam nadzieję że ostygnie do przyjazdu gościjak nie będzie szarlotka na ciepło z lodami i bitą śmietaną, heh
pozmywałam do połowy naczynia i tak mnie rozbolały plecy, że musiałam zrobić sobie przerwę..
mmargol, Ulfenstein lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Dziewczyny Bratek zmieniła forum??widze że udziela się na"zaciążone z grupy Ruby z OF"
i nawet w tabelce tam widnieje..woli być tam niz tu;cStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
mmargol wrote:na tych warsztatach taką oto poezje stowrzylam:
Mamo, to ja pod Twym sercem szalałem,
na pęcherz często Cię naciskałem.
Mamo, to ja Twój głos jako pierwszy usłyszałem,
od bajek się uspokajałem.
Mamo, to ja pierwszą Cię pokochałem,
nim ten świat od zewnątrz ujrzałem.
Mamo, to ja w pełni Ci zaufałem,
w sercu Twym na zawsze zamieszkałem.
mmargol lubi tę wiadomość
-
dziękuję foksik, Strazaczka
ale mi smaka narobilas szarlotka z lodami i bita smietana mmm a jakby do tego jeszcze maliny na cieplo zageszcozne, taka polewka na lody
mniami!
ja sie biore za obiad, dzisiaj zapiekanka ziemniaczana z miesem mielonym i pomidorami
Strazaczka, mysle ze kazdy moze pisac na roznych forach, gdzie ma ochotewcale to jej u nas nie skresla przeciez, a raz na jakis czas pewnie zajrzy
luzik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 13:34
Strazaczka1990, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki żabka
rymy jakoś łatwo mi przychodzą, muszę tylko słowo klucz mieć, ale do poetki to hoho
może córa będzie lepsza w te klocki
hihi
Kiedyś miałam taki czas, że koleżankom na urodziny zawsze wierszyki wymyslałam, ubaw po pachy bo głupie teksty często były, ale się rymowaływ tej rymowance mój mąż się śmiał z pęcherza
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo, gdybym to wcześniej znalazła to takie coś bym gościom przygotowała:
https://www.youtube.com/watch?v=LQW2unRcNv0
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:o, gdybym to wcześniej znalazła to takie coś bym gościom przygotowała:
https://www.youtube.com/watch?v=LQW2unRcNv0 -
nick nieaktualnyMmargol pojechałaś z tym wierszem
szkoda, ze nagrodą Was ominęła. Ja do dziś też jeszcze nigdy nic nie wygrałam.
Byłam dziś na zakupach. Kupiłam.torebkę i teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam. Bo jest z fredzlamino nie wiem. Ale na 100'/' jestem zadowolona że spódniczki dla córki. Granatowa w groszki
i jak się kręci
Milena ślicznie w niej wygląda
chciałam coś kupić dziedzicowi, ale to jeszcze nie ten czas. Jakoś nic mi się nie podoba. Postanowiłam ze w ten weekend kupię mu pościel. Mam dwie po córce, Ale choć jedna sobie dokupie
Pisalyscie o znajomych. I nas sytuacja trochę inna. My poznaliśmy się już po 30-tce. Nasi znajomi mają już duże dzieci, a my dopiero się rozkrecamy rodzinniewięc rzadko gdzieś wychodzimy. Poza tym fakt, ze męża nie ma cały tydzień nie nastraja nas na wypady. Wolimy weekend spędzić ze sobą. Choć trochę się sobą nacieszyć. Na urlopy jeździmy sami. Tak nam najlepiej
poza tym my kochamy góry. I jak jedziemy to lazimy do upadłego
większość znajomych puka się w czoło i pyta czy chce się nam tak męczyć na urlopie. Otóż chce
takie dziwolagi z nas
Całe szczęście ze oboje lubimy to samobbeczka91, mmargol, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się już po obiedzie. Dzisiaj zalatany dzień - upiększanie koleżanki i zakupy. Kupiłam sobie biały T-shirt oversize
Lusia śliczny brzusio.
MMargol gratuluje córeczki i śliczny wierszyk.
Ruchy czuję najbardziej jak przestaje być aktywna.mmargol, Sabina lubią tę wiadomość
-
Szarlotka z lodami....oooj zjadloby sie:D ale mam kg sera białego w lodówce i prędzej sernik muszę upiec:/ co do udzielania się na innym wątku - tez udzielam się na śląskich mamusiach co nie oznacza że was mam gdzieś bo tam się czuje ...goscinnie:P a tu jak w domu hehe
Co do wierszyka to piekny:) choc bardzo podobny juz ostatnio słyszałam :)nawet podobnie się zaczyna jak znajdę wrzuce;)mmargol, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Sabina ja tez za sukieneczkami juz moge sie rozgladac
ale nie moge szalec, bo dostane wiekszosc, ale to tak kusi
a torebki z fredzlami podobno modne beda
mycha wierszykiem moze ktos tez sie gdzies chwalil np po tych warsztatach, patronat warsztatow to gazeta "Mamo, to ja" i mialo nawiazywac do tegojak znajdziesz to wrzuc, bo az ciekawa jestem
co do znajomych to u mnie sie juz po slubie zweryfikowaly niektore znajomosci, naturalnie sie rozeszlo, kazdy w swoja strone, bez zalu i urazy.. Mam kilka najblizszych kolezanek, jedne maja dzsieci 1-4 lat, a jedne maja po prostu chlopaka lub zaraz meza, lub jedna nawet chlopaka nie ma, a pomimo to kontakt jest i rozumiemy sie wzajemniekazda smialo mowi co jej lezy, jak ma problem a i cieszymy sie wzajemnie z tego co cieszy chociaz jedna z nas
ale to czas weryfikuje takie znajomosci, bo nie sa one krotkie, juz od liecum
ja juz po obiadku i zapiekanka byla pycha, az sie zdziwilam, bo przepis nie robil na mnie szalu wielkiegotym bardzie, ze zrazilam sie kiedys jak kolezanka zrobila i ziemniaki byly twarde, ale ja podgotowalam
http://kuchenna.pl/zapiekanka-ziemniaczana-z-miesem-mielonym-1635.html tylko przyprawilam bardziej pod siebie
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny