WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny, kupowała może któraś z Was na stronie www.wapteka.pl??
-
Ja już w domu dzidzia ma się dobrze ma prawie 8,5 cm i jest cipcią, jak doktor powiedział wszystkie znaki nieba i ziemi mówią że dziewczynka, jeszcze 28 idę do swojego lekarza to tylko potwierdzi na 100%
Ksosiu wpisz mnie na różowo na 1 stronieAniaLewandowska, A_n_k_a_80, Sabina, alinka, Pysiaczek89, Anulka01, _izunia_, Dzierzba, żabka04, bbeczka91, Strazaczka1990, mmargol, Angela89, megg, Broszka, Pauka, Pauka, violett lubią tę wiadomość
-
Jeżu kolczasty... jak wyszliśmy z domu o 8.30 tak wróciliśmy teraz (wpadliśmy tylko na obiad na godzinkę). Dzieciaki zdecydowanie nie lubią dłuższej jazdy autem bo skurcze mnie łapały w bokach brzucha.
Kilka szmatek sobie kupiłam i dostałam śliczny kubeczek termiczny to zadowolona jestem.
-
Nasi goście już poszli. Zdążyłam już ogarnąć ze stołu, pochować jedzonko. Jak zwykle pomimo, że dość sporo zjedliśmy, to lodówka i tak pęka w szwach. Niestety z mojej szarlotki zrobił się lekki zakalec, ale dało się zjeść. Zrobiliśmy tego grilla na balkonie, panowie co chwilę go doglądali, a panie mogły siedzieć w ciepłym domowym zaciszu
Mmargol, ja tej apteki nie znam, widzę tylko, że dużo dziewczyn z belly zamawia z apteki gemini.
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Myślałam, że torty i słodycze na Baby Shower są w takim "słitaśnym" stylu. A nie takim jak to:
http://urodaizdrowie.pl/pomyslowe-torty-na-baby-shower
-
bbeczka musze zobaczyc ta gemini, ale w tej co znalazlam sporo tansze sa rzeczy... nie wiem czy ryzykowac i jak dlugi czas czekania hmm.. ale smaka na grila zrobilas mmm..
Strazaczka bardzo oryginalne imie, nie znam zadnego Ariela
Dzierzba, moze sprobuj fotel w samochodzie wyregulowac? a moze pasy nie cisnely? masz adapter czy normalnie zapinasz?
Lusia gratuluje córy! kolejna kobitka oł je je je
Ksosiu jak egzamin poszedl??
My z mezem po poludniu poszlismy na spacer i do galerii, kupilismy mu buty i kurtke, zadowolony batdzo i weszlismy do smyka, zaciagnelam go po raz pierwszy na dzial dziewczecy i pomachalam mu skarpetkami rozowymi a on sie slodko usmiechal i mowi jak ma Ci to sprawic przyjemnosc to kupale w efekcie kupilam tylko 2 pieluchy tetrowe (w kolorowe słoniki i w kolorowe kropki) i zwinelam ulotke o wyprawce, ktoras z Was mowila, ze tam sa i poszukalam jej
Teraz czas na chill, jest mecz, jest piwo 0% sa i chipsy wyjatkowoStrazaczka1990, Lusia8998, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoo i dziecioch już śpi, ja już w łóżeczku czekając na męża:)
mmargol polecam gemini, ja cała poprzednią wyprawkę tam robiłam w sensie leki, podkłady, laktator tam też kupiłam. Ceny mają bardzo spoko.
strazaczka ja również nie znam Ariela ale gratuluję wyboru imienia. Dla mnie było to mega trudne ale jak już decyzję podjęliśmy jest fajnie bo nie muszę mówić Gumiś a Kubuś
Widzę że kobitki nam się ujawniają wiedziałam że tak będzie im wyżej jesteśmy w ciąży tym łatwiej stwierdzić i lekarze chętniej stwierdzają że to dziewczynki z większa pewnościąStrazaczka1990, Sabina lubią tę wiadomość
-
A czy któraś z Was ma tego droższego szumisia, który załącza się sam automatycznie, gdy dziecko zacznie płakać? Jestem ciekawa czy warto kupić tego14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
U nas będzie Malwina
od samego początku tak chciałam i już tak zostało po ślicznej cioci z Ameryki. R sie poplakal dzis przez telefon i 5 razy jiz dzwonil i mowi ciesze sie jak ja sie ciesze a za chwile kurde po cichu liczylem ze będzie Artur a tu Malwina. Pytałam się go czy mu imię pasuje on chciał Roksanę ale mi sie to jakos dziwnie kojarzy i została wiśka
A i powiedział ze ja wybralam imie dla dziewczynki a on wybierze dla chlopca - jeszcze nie urodzilam jednego dzieciatka a on juz 2 planuje... Bo chcial chlopaczka.
Lece spac bo oczy się zamykaja. Dziekuje dobranoc i do jutra.
Jutro jade na mazury do mamy z chrzestną więc bede dopiero wieczorem.Strazaczka1990, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasicaLisica wrote:A czy któraś z Was ma tego droższego szumisia, który załącza się sam automatycznie, gdy dziecko zacznie płakać? Jestem ciekawa czy warto kupić tego
Ja mam zwykłego i zastanawiam się czy nie dokupić tego sensoru ale myślę że jednak przy córce włączałam tylko jak szła spać to myślę że i w tym przypadku tez tak zrobię. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny