WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLusia moj tez pragnal chlopaka wiec jak sie na usg dowiedzial ze jest siusiak to myslalam ze ze szczescia zdemoluje gabinet.
Ja chyb jedynie przez mechanizm meskich narzadow, itd. Boje sie ze na poczatku moge sie bac, ale oczywiscie ucieszylam sie i tez planujemy juz dziewczynke
Dzien dobry!
Obudzil mnie bol brzuchai dluugaaa wizyta w toalecie
Milej, mimo deszczowej, niedzieli -
Ja już wstałam i witam się w ten ponury dzień.
Agatia leż puki możesz tak jak to mój R mówi bo później będziesz latać w nocy do dziecka
Bbeczka nie wiem u nas znajomego córka już jest Roksia i tak jak rozmawialiśmy o imionach to żeby nie było u znajomych i w rodzinie. Tak jak u znajomej jest chrzestna Magda i mała Madzia, a druga Maja jak nasz pies. Ja wczoraj powiedziałam że jak mu się nie podoba imię to zawsze może być Ania Ola albo Kasia ale już takowe mamy więc odpadają i stwierdził że on da synkowi.
Ksosia żebym powiedziała mojemu że sisiorka będzie miał małego w domu to by chyba tydzień znów miał wypisany z życiorysu a tak to spokojniej to przyjął.
Szef dał mu od razu 100 i mówi masz i leć do sklepu to tylko sobie piwo wziął bo jedzie na tabletkach.
Dzisiaj kuzynka ma od znajomej odebrać baldachim do łóżeczka i trochę innych pierdół od swojej znajomeja te wszystkie ciuchy które mama dostała w UK jednak się przydadzą - dużo tam było dla dziewczynki większość unisex
Także mam już wyprawkę na 0 - 3 spokojnie skompletowaną i przypłynie do mnie w lipcu.
Jeszcze jest w tym kilka kompletów, różne koszulki, sweterki, buciki i inne różności a wszystko za uwaga CAŁE 75 złotych, w Polsce pewnie jeden kombinezon bym za taką cenę kupiła a tu już cała wyprawka.
Nie liczę jeszcze tego co przyjdzie od koleżanki i mamy znajomych i jej pracodawców i reszty rodziny.
Pozostało mi kupić pampersy
Uciekam się szykować bo chrzestna niedługo powinna być u mnie i spadamy na jeziora - szkoda tylko że pogoda jest do doopy. Zrobię kilka zdjęć to wam pokażę jak wygląda mamy "stodoła" bo już pokoje na górze i łazienki są zrobione i w części stoją meble
BUZIAKI I MIŁEGO DNIA :* :* :*
Sabina, AniaLewandowska, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Ja się witam. Od 6.00 na nogach bo syn mnie obudził. Jak do szkoły wstaje o 6.45 to nie możemy go zwlec, jak wolne to sam wstaje... Brzuch mnie ciągnie po bokach od wczoraj, chyba mi coś na wątrobę naciska. Wcale mi się nie chce w domu siedzieć ostatnio. Łaziłabym tylko po mieście. Za dużo energii mam a tu zero możliwości spożytkowania
Lusia jaka wieelka wyprawka!
Lusia8998 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się i ja.
Pogoda do doopy cały czas pada.
Mam nadzieję że dzisiaj po obiadku dojadę na targi dzieciece obejrzeć wózki:-)
Ja już po śniadankuale miałam koszmary w nocy
Zęby mnie cmia bo pewnie ostatnia ósemka się wyżyna. Wizytę mam w czwartek pewnie tam zejdę z tego krzesła tak się boje dentystów na szczęście ma znieczulenie dla kobiet w ciąży więc będzie bez bólu.
Agatia synek ma opiekę i się dobrze bawi. A ty lezakuj i odpoczywaj.
Przerabane ale jak mus to mus.
Życzę żeby te plamienia poszły w p....
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też miałam w nocy koszmar! Śniło mi się, że urodziłam Hanię i karmiłam ją piersią. A tu nagle taki przeskok w czasie i nie mogłam jej nakarmić, bo nic mi nie leciało, ona taka malutka ciągle płakała. Potem pojawił się jakiś murzyn i mówi, że to dziecko "Sprawcy" i musimy uciekać. I nagle znowu przeskok i wszsytko wróciło do normy. MASAKRA! Pobeczałam się jak jej nakarmić nie mogłam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć
Agatia myślałam, ze Cię puszcza Ale widzę ze chyba jeszcze poczekasz. Mam nadzieję ze synek dzielnie zniesie rozlake. Ty pewnie gorzej to znosisz niż on. Liwia, bardzo ładnie
Moja córka upiera się na Franka. Ale Franciszek z naszym długim nazwiskiem nie brzmi dobrze. Zwłaszcza ze Młoda chce Franka nie Franciszka
Co do głupich snów to ja ostatnio przechodzę sama siebie. Co noc sni mi się ze jestem chora na raka i nie dożyję jesienijuż się boję zasypiac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 09:10
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z rana,
Ząb nie daje mi spać, jutro czym prędzej z rana zapisuję się do dentysty i muszę sprawdzić co się tam dziejeaż mnie głowa pobolewa po stronie tego zęba
Pewnie wybierzemy się z mężem na jakiś spacer, ale najpierw śniadanko
Agatia trzymaj się dzielnie, jak mus to mus, choć nie zazdroszczę, bo sama nie wyobrażam sobie leżeć w szpitalu
Ja też miewam głupie sny w ciąży, często mi się śnią jakieś horrory, morderstwa, wypadki, przypadki itd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 10:27
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się w złym humorze.
Pogoda do duszy.Ja znowu smaram i kicham więc początki choroby znowu.
Sławka nawiedzili kumple i jestem zła bo w kuchni daje mi fajkami.Od tego łeb mi pęka.Wpadli wczoraj o 22.00 a są do teraz i sobie popijaja.
Uuu reprymemda będzie. Dobrze wiedzą.że.ją w ciąży to jarali mi w kuchni.Oznajmiłam Slawkowi że moja noga w kuchni nie powstanie,dopóki smrodu się nie pozbędzie.
We 3na kanapie spać :o i każdy połamany.
Nic nie spalam.Śmiechy kur** hihy w kuchni.Glosna muzyka.Tak go opierdziele że biedny będzie.Głowę mi wysadzi zaraz.
Polezli gdzieś o 1 w nocy .Wrócili o 4zachowuje się jak kawaler,....
Przewalil 400zl w parę godzin
Wyzalilam się i jest mi lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 11:21
-
Ksosia wrote:Ja pozwole sobie przywitac sie drugi raz bo odpadlam na dobre 3h
Meza reka na brzuchu mnie obudzila ...
Ide robic sniadanko i pewnie sie pobyczymy
Taaak chcialam dzis grilla robic a tu pada i pada... -
pirelka wrote:Witam się z rana,
Ząb nie daje mi spać, jutro czym prędzej z rana zapisuję się do dentysty i muszę sprawdzić co się tam dziejeaż mnie głowa pobolewa po stronie tego zęba
Pewnie wybierzemy się z mężem na jakiś spacer, ale najpierw śniadanko
Agatia trzymaj się dzielnie, jak mus to mus, choć nie zazdroszczę, bo sama nie wyobrażam sobie leżeć w szpitalu
Ja też miewam głupie sny w ciąży, często mi się śnią jakieś horrory, morderstwa, wypadki, przypadki itd. -
nick nieaktualny