WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia moj tez pragnal chlopaka wiec jak sie na usg dowiedzial ze jest siusiak to myslalam ze ze szczescia zdemoluje gabinet.
    Ja chyb jedynie przez mechanizm meskich narzadow, itd. Boje sie ze na poczatku moge sie bac, ale oczywiscie ucieszylam sie i tez planujemy juz dziewczynke :P

Dzien dobry!:)
    Obudzil mnie bol brzucha :( i dluugaaa wizyta w toalecie :(

Milej, mimo deszczowej, niedzieli :)

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już wstałam i witam się w ten ponury dzień.

Agatia leż puki możesz tak jak to mój R mówi bo później będziesz latać w nocy do dziecka :P

Bbeczka nie wiem u nas znajomego córka już jest Roksia i tak jak rozmawialiśmy o imionach to żeby nie było u znajomych i w rodzinie. Tak jak u znajomej jest chrzestna Magda i mała Madzia, a druga Maja jak nasz pies. Ja wczoraj powiedziałam że jak mu się nie podoba imię to zawsze może być Ania Ola albo Kasia ale już takowe mamy więc odpadają i stwierdził że on da synkowi.

Ksosia żebym powiedziała mojemu że sisiorka będzie miał małego w domu to by chyba tydzień znów miał wypisany z życiorysu a tak to spokojniej to przyjął.
    Szef dał mu od razu 100 i mówi masz i leć do sklepu to tylko sobie piwo wziął bo jedzie na tabletkach.

Dzisiaj kuzynka ma od znajomej odebrać baldachim do łóżeczka i trochę innych pierdół od swojej znajomej c9471714c6167ac2med.jpg a te wszystkie ciuchy które mama dostała w UK jednak się przydadzą - dużo tam było dla dziewczynki większość unisex :) Także mam już wyprawkę na 0 - 3 spokojnie skompletowaną i przypłynie do mnie w lipcu.
    421317bc2713aae1med.jpg e1a04a0fa0394329med.jpg b0833d3b9d668635med.jpg

Jeszcze jest w tym kilka kompletów, różne koszulki, sweterki, buciki i inne różności a wszystko za uwaga CAŁE 75 złotych, w Polsce pewnie jeden kombinezon bym za taką cenę kupiła a tu już cała wyprawka.
    Nie liczę jeszcze tego co przyjdzie od koleżanki i mamy znajomych i jej pracodawców i reszty rodziny.
    Pozostało mi kupić pampersy :)

Uciekam się szykować bo chrzestna niedługo powinna być u mnie i spadamy na jeziora - szkoda tylko że pogoda jest do doopy. Zrobię kilka zdjęć to wam pokażę jak wygląda mamy "stodoła" bo już pokoje na górze i łazienki są zrobione i w części stoją meble :)

BUZIAKI I MIŁEGO DNIA :* :* :*

Sabina, AniaLewandowska, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

dev269pps__.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się witam. Od 6.00 na nogach bo syn mnie obudził. Jak do szkoły wstaje o 6.45 to nie możemy go zwlec, jak wolne to sam wstaje... Brzuch mnie ciągnie po bokach od wczoraj, chyba mi coś na wątrobę naciska. Wcale mi się nie chce w domu siedzieć ostatnio. Łaziłabym tylko po mieście. Za dużo energii mam a tu zero możliwości spożytkowania :( Lusia jaka wieelka wyprawka!

Lusia8998 lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się jak zwykle (kawa+śniadanie)

U nas pogoda nieciekawa.

Mąż jeszcze nie wrócił z ryb. Mam nadzieję, że nie napił się za bardzo.

Lusia8998 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie :) u mknie 20tc, czyli mój półmetek, cc pewnie bedzie w 38+

Lusia8998, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z kawką. Pogoda masakra samopoczucie wcale nie lepsze. Ciekawy początek dnia ;) Po nocy mam wrażenie ze krzyż mi zaraz odpadnie. Masakra :(

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 23:37

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia uważaj na siebie kochana, a dzidziol niech się mocno trzyma mamusi.

agatia lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia uważaj na siebie. Dużo odpoczywaj.

agatia lubi tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia kciuki trzymamy dalej! A Twój synek z pewnością radzi sobie lepiej niż myślisz ;) wiec tym się nie zamartwiaj :*

agatia lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja.
    Pogoda do doopy cały czas pada.
    Mam nadzieję że dzisiaj po obiadku dojadę na targi dzieciece obejrzeć wózki:-)
    Ja już po śniadanku :-) ale miałam koszmary w nocy :-(
    Zęby mnie cmia bo pewnie ostatnia ósemka się wyżyna. Wizytę mam w czwartek pewnie tam zejdę z tego krzesła tak się boje dentystów na szczęście ma znieczulenie dla kobiet w ciąży więc będzie bez bólu.

Agatia synek ma opiekę i się dobrze bawi. A ty lezakuj i odpoczywaj.
    Przerabane ale jak mus to mus.
    Życzę żeby te plamienia poszły w p....:-)

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też miałam w nocy koszmar! Śniło mi się, że urodziłam Hanię i karmiłam ją piersią. A tu nagle taki przeskok w czasie i nie mogłam jej nakarmić, bo nic mi nie leciało, ona taka malutka ciągle płakała. Potem pojawił się jakiś murzyn i mówi, że to dziecko "Sprawcy" i musimy uciekać. I nagle znowu przeskok i wszsytko wróciło do normy. MASAKRA! Pobeczałam się jak jej nakarmić nie mogłam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja! dzisiaj pogoda również nie rozpieszcza, ostatni dzień urlopu, więc nie chce mi się wracać do pracy. Prawdopodobnie wkrótce ucieknę na to zwolnienie :P

Agatia, odpoczywaj dużo! :)

Strazaczka1990, agatia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Agatia myślałam, ze Cię puszcza Ale widzę ze chyba jeszcze poczekasz. Mam nadzieję ze synek dzielnie zniesie rozlake. Ty pewnie gorzej to znosisz niż on. Liwia, bardzo ładnie :)
    Moja córka upiera się na Franka. Ale Franciszek z naszym długim nazwiskiem nie brzmi dobrze. Zwłaszcza ze Młoda chce Franka nie Franciszka ;)

Co do głupich snów to ja ostatnio przechodzę sama siebie. Co noc sni mi się ze jestem chora na raka i nie dożyję jesieni :O już się boję zasypiac :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 09:10

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana,

Ząb nie daje mi spać, jutro czym prędzej z rana zapisuję się do dentysty i muszę sprawdzić co się tam dzieje :/ aż mnie głowa pobolewa po stronie tego zęba :/

Pewnie wybierzemy się z mężem na jakiś spacer, ale najpierw śniadanko ;)

Agatia trzymaj się dzielnie, jak mus to mus, choć nie zazdroszczę, bo sama nie wyobrażam sobie leżeć w szpitalu :/

Ja też miewam głupie sny w ciąży, często mi się śnią jakieś horrory, morderstwa, wypadki, przypadki itd.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 10:27

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pozwole sobie przywitac sie drugi raz bo odpadlam na dobre 3h :)

Meza reka na brzuchu mnie obudzila ...
    Ide robic sniadanko i pewnie sie pobyczymy :)
    Taaak chcialam dzis grilla robic a tu pada i pada...

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w złym humorze.
    Pogoda do duszy.Ja znowu smaram i kicham więc początki choroby znowu.

Sławka nawiedzili kumple i jestem zła bo w kuchni daje mi fajkami.Od tego łeb mi pęka.Wpadli wczoraj o 22.00 a są do teraz i sobie popijaja.

Uuu reprymemda będzie. Dobrze wiedzą.że.ją w ciąży to jarali mi w kuchni.Oznajmiłam Slawkowi że moja noga w kuchni nie powstanie,dopóki smrodu się nie pozbędzie.

We 3na kanapie spać :o i każdy połamany.

Nic nie spalam.Śmiechy kur** hihy w kuchni.Glosna muzyka.Tak go opierdziele że biedny będzie.Głowę mi wysadzi zaraz.

Polezli gdzieś o 1 w nocy .Wrócili o 4zachowuje się jak kawaler,....
    Przewalil 400zl w parę godzin

Wyzalilam się i jest mi lepiej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 11:21

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Ja pozwole sobie przywitac sie drugi raz bo odpadlam na dobre 3h :)

Meza reka na brzuchu mnie obudzila ...
    Ide robic sniadanko i pewnie sie pobyczymy :)
    Taaak chcialam dzis grilla robic a tu pada i pada...
    Boże...zamiast pobyczymy.Przeczytalam pobzykamy :(

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Witam się z rana,

Ząb nie daje mi spać, jutro czym prędzej z rana zapisuję się do dentysty i muszę sprawdzić co się tam dzieje :/ aż mnie głowa pobolewa po stronie tego zęba :/

Pewnie wybierzemy się z mężem na jakiś spacer, ale najpierw śniadanko ;)

Agatia trzymaj się dzielnie, jak mus to mus, choć nie zazdroszczę, bo sama nie wyobrażam sobie leżeć w szpitalu :/

Ja też miewam głupie sny w ciąży, często mi się śnią jakieś horrory, morderstwa, wypadki, przypadki itd.
    Kochana stan zapalny masz...jak już głową boli od strony zęba..oby ucho nie zaczelo

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym najchętniej gdzieś z domu ruszyła, ale taka pogoda, że się nic nie chce :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 11:25

‹‹ 625 626 627 628 629 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ