WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie z rana.
U mnie tez pochmurnie, ale dzis w koncu sie wyspalam do 9
Robie dzis nalesniki ze szpinakiem, chodza za mna juz dluugi czas. A potem moze jakies male zakupy, wczoraj kupilam bluzke, w ktorej moj brzuszek wyglada jak pileczka
Agatia, odpoczywaj duzo, dobrze ze jestes pod opieka lekarzy i kontroluja wszystko. Mam nadzieje, ze szybko cos zaradza i Cie wypuszcza
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina.Irl wrote:Bylam w szpitalu bo dostalam krwawienia . Lozysko nisko osadzwone plus dziecko glowka na dole . Stad te krwawienie . Nie dzwigac oszczedzac sie . Dzieciatko nie ccialo sie pokazac bo bokiem lezalo .
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle, ja wlasnie sie zdziwilam, ze nie mam nic dopasowanego, a ze jestem dosc szczupla, to przy moich ciuchach ciezko stwierdzic, czy to brzuszek ciazowy :p wiec sie skusilam
ale kupilam tez luzna tunike, ktora bedzie idealna na powiekszajacy sie brzuch
Ewelina, odpoczywaj w takim razie. Trzeba poleniuchowac dla malenstwaEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, pogoda u mnie tez niezaspecjalna, szaro, buro i ponuro..
Agatia i Ewelina trzymajcie sie tam dzielnie! Dla dzidzi wszystko.
Strazaczka, troche luzu facetowi tez potrzebne jest, ale tu bym sie niezle wkurzyla, palenia w domu przez nikogo nawet przed ciaza nie dopuszczalam, jak juz to na balkon.
A te halasy w nocy..no slabo, slabo.. ;/ nie stresuj sie tylko za mocno, bo dziecko to odczujeEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
zgralam wlasnie zdjecia z telefonu na kompa to sie Wam pochwale
oto profil naszej coreczki z raczka przy buzi
http://iv.pl/images/88152645026407378704_thumb.jpg
a tutaj pokaze Wam moje wczorajsze zakupy, moglam z kolorem pieluszek zaszalec
http://iv.pl/images/01842083160642016342_thumb.jpg
Sabina, Anulka01 lubią tę wiadomość
-
agatia wrote:Ewelina witaj w klubie krwawiacych z niskim łożyskiem... mnie nie wypuścili do domu, mam leżeć i puszczą mnie dopiero, jak 3 dni nie będę krwawić. Miałam iść do domku.jutro, a tu doopa
Ale dla Liwci wszystko. Niech rośnie bezpiecznie.
-
nick nieaktualnyEwelina dużo leż itd wiesz o czym mówię.
Agatia i Ewelina będzie dobrze
Trzymam kciuki i życzę żeby te plamienia ustąpiły:-)
Ja się szykuje zjadłam obiadek za godz zmierzę cukier i lecimy na targi dzieciece.
Mam nadzieję że coś kupię w dobrej cenie:-)
Wczoraj moja koleżanka tzn corka wygrała tam misia szumisia hihiEwelina.Irl, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość