WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina może lepiej było zostac...? Chociaż na obserwacji żeby upewnić się że wszystko ok. Tak czy siak trzymam kciuki żeby Tobie i Agatii ustapily krwawienia.
Ja dzisiaj poczułam chyba kopniaka podczas baraszkowania ostrego z mężem maly już chyba miał dość wstrząsów bo jakby mnie ktoś z piesci walnął nagle:P
Dziś leniwa niedziela chciałam iść do kościoła ale mam 2 km a nie będę miała samochodu bo mąż ma mecz na który też się nie wybieram bo za zimno. Chyba upiecze sernik. -
nick nieaktualny
-
Wczoraj rozmawiałam z kuzynem męża którzy maja półroczną dzidzię i zmieniłam zdanie o wózkach...cały czas chciałam 3 w 1..ale polecili mi żeby kupic lepszy fotelik np używany jak oni. I zdecydowałam się na wózek 2 w 1 i używany fotelik cybex aton 4 lub 3 choc 4 nowsza. Używany stan idealny po 350zl lecą czyli tyle ile nowy średniej jakości z wózkiem. Pozatym poczytałam oceny fotelików na crash testach i zdecydowanie chce cybex. Co do wózków podoba mi sie anex cross ale wszędzie sa czarne nawet na stronie producenta
z bialo-szarej kolorystyki nagle chce granatowo-brązowy ze wstawkami skórzanymi jakoś bardziej elegancki wydaje mi się
A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Wczoraj rozmawiałam z kuzynem męża którzy maja półroczną dzidzię i zmieniłam zdanie o wózkach...cały czas chciałam 3 w 1..ale polecili mi żeby kupic lepszy fotelik np używany jak oni. I zdecydowałam się na wózek 2 w 1 i używany fotelik cybex aton 4 lub 3 choc 4 nowsza. Używany stan idealny po 350zl lecą czyli tyle ile nowy średniej jakości z wózkiem. Pozatym poczytałam oceny fotelików na crash testach i zdecydowanie chce cybex. Co do wózków podoba mi sie anex cross ale wszędzie sa czarne nawet na stronie producenta
z bialo-szarej kolorystyki nagle chce granatowo-brązowy ze wstawkami skórzanymi jakoś bardziej elegancki wydaje mi się
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Pirelko nie jestem w temacie... 8 Ci rosna? Bo mi zaczely i od 2 dni boli
Nie wiem tylko czy dentysta zrobi cos jesli jestem w ciazy...
Nie nic mi nie rośnie, nie mam ósemekale coś mnie pobolewa dziwnie kilka dni, troszkę jak nadwrażliwość, ale pulsuje i swędzi do tego dziąsło z jednej strony na górze zwłaszcza, ale i na dole trochę czuję
czasem coś dźga delikatnie..ciężko mi było spać w nocy.
Oczywiście, że dentysta leczy zęby nawet w ciąży, a w ciąży właśnie zęby lubią się psuć. Moja znajoma miała kanałowe leczenie nawet w ciąży bo rady nie było. -
Nie boicie sie używanych fotelików?
Ja wózek mam używkę, ale fotelika nigdy w życiu bym nie kupiła od kogoś nieznajomego.
Mógł byc powypadkowy czy nawet po jakimś upadku mocnym i nie spełnić swojej funkcji w razie potrzeby.
Używany wózek to kilka rys albo zakurzone podwozie.
Używany fotelik to ryzyko.
To oczywiście moje zdaniemmargol, kamciaelcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyteż myślę podobnie, wózek używany ok, fotelik chciałabym nowy - zobaczymy jak to wyjdzie w praniu i czy uda mi się męża przekonać, bo mu ostatnio wspominał czy nie bałby się, gdyby fotelik był powypadkowy lub uszkodzony. A macie w samochodzie isofix?
-
nick nieaktualnyMy jak pytaliśmy w komisie, to mówiła babka że ona to sprawdza wszystko i powypadkowych, uszkodzonych nie bierze,dlatego my musimy to przemyśleć bo obawy wiadomo są.. my jednak wybieramy bez bazy. Następne foteliki kupimy z bazami bo posłużą Nam na dłużej.
Wózka np. ja nie chciałabym używanego zwłaszcza po bliźniakach więc od początku nastawiam się tylko na nowy.
Ksiosia iść spytać nie zaszkodzi o zęba.. powiedz oczywiście, że jesteś w ciąży i żadnych zdjęć !
Mi udało się zapisac do ginekologa jutro dodatkowo to podglądnę moje dzieciaczki i na pewno mi powie ile mają długości itdWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 14:10
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypirelka wrote:My jak pytaliśmy w komisie, to mówiła babka że ona to sprawdza wszystko i powypadkowych, uszkodzonych nie bierze,dlatego my musimy to przemyśleć bo obawy wiadomo są.. my jednak wybieramy bez bazy. Następne foteliki kupimy z bazami bo posłużą Nam na dłużej.
Wózka np. ja nie chciałabym używanego zwłaszcza po bliźniakach więc od początku nastawiam się tylko na nowy.
Ksiosia iść spytać nie zaszkodzi o zęba.. powiedz oczywiście, że jesteś w ciąży i żadnych zdjęć !
Mi udało się zapisac do ginekologa jutro dodatkowo to podglądnę moje dzieciaczki i na pewno mi powie ile mają długości itdAle wiadomo każdy woli inaczej
Natomiast co do wózka... mój brat ma bliźniaczki. O ile jeszcze głęboki wózek częściej używali, to spacerówkę raptem kilka razy. Młode zaczęły chodzić i wielka landara była już niepotrzebna. Pewnie wszystko zależy od tego jak ktoś dba o swoje rzeczy. -
Witam
Ja sie pochwale bylam dzisiaj w ikea i kupilam komode z przewijakiem byla -15%, zaoszczedzilam 75zlzawsze cos. Gora przewijaka jest skladana co tworzy z niego komode na bardzo dlugo.
Maz w pracy wiec mam niedziele do leniuchowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 15:25
Sabina, pirelka, Lusia8998 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja niestety nie mam zwrotu ze skarbówki bo u mnie zawsze wszystko dobrze naliczają ale to w sumie dobrze. Ogólnie dzisiaj powiedziałam mężowi ze kupimy wózek prędzej ale schowamy i poczekamy na sponsorów bo moi rodzice juz coś wspominali pewno teście też coś sypną ale jak pokażemy wcześniej ze juz mamy kupiony to kasy nie daja:P
-
nick nieaktualny
-
Ja niestety nie będę miała miejsca ani na komodę ani przewijak:( ale wymyśliłam ze zmieści się taka polka z Ikea chuda od dolu do góry (któraś na zdjęciu pokazywala w sypialni chyba Macioszczyczka) i koszyki lub pudełka i tam dam rzeczy maluszka.