WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymy będziemy musieli kłaść płyty gipsowe, więc będzie dużo syfu, bo nie wystarczy tylko odmalować ścian, a chcemy pójść w zieleń i do tego jakiś drugi ładnie współgrający kolor - ja proponuję delikatną szarość, mąż chce kremowy (kremowy dla chłopca, serio?? choć kupiłam mu jedne kremowe gatki, ale nie znałam wtedy jeszcze płci, są ciepłe na chłodne wieczory w sam raz). Widziałam kiedyś świetną lampę z samolotami i nie mogę jej teraz nigdzie znaleźć
-
nick nieaktualnyA_n_k_a_80 wrote:
Witam
Ja sie pochwale bylam dzisiaj w ikea i kupilam komode z przewijakiem byla -15%, zaoszczedzilam 75zlzawsze cos. Gora przewijaka jest skladana co tworzy z niego komode na bardzo dlugo.
Maz w pracy wiec mam niedziele do leniuchowania
Ja chcę kupić podobny, ale te na allegro dość drogo wychodzą. -
Ja kupiłam lampke do zasypiania ksiezyc w ikea. Fotelik z baza bede miala od kuzynki z römera wiec dobra firma uzywany ale nie obawiam sie bo to od kuzynki
. Maluch na poczatku bedzie z nami w sypialni przez pierwszy rok napewno, sypialnia jest wieksza od salonu, potem pomyslimy jak to ogarnac, bo na razie zostaje nam tylko salon z aneksem i sie zastanawiamy czy dziecka kiedys nie przeniesc do salonu, a salonu do sypialni tak by mi bylo wygodnie. Inna opcja to przedzielic sypialnie i wtedy my nie mamy w swoje okna, a dziecko ma maly pokoik z przejsciem przez nasza sypialnie
. No coz chce sie dzieci to trzeba pokombinowac. Zostaje nam jeszcze przenjesc sie do mojego mieszkania, ale to przy dwojce
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Ja niestety nie będę miała miejsca ani na komodę ani przewijak:( ale wymyśliłam ze zmieści się taka polka z Ikea chuda od dolu do góry (któraś na zdjęciu pokazywala w sypialni chyba Macioszczyczka) i koszyki lub pudełka i tam dam rzeczy maluszka.
Niestety to nie ja ;P
My na pierwsze miesiące zdecydowaliśmy sie na kołyskę.mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z karta ikea famili 424zl.Ale promocja jest do wtorku wlacznie, jest jeszcze biala to seria sunvik. Mozna do niej dokupic lozeczko i tak zamiezam zrobic, lozeczko ma zdejmowalny jeden bok i dziecko w nim spi do 7 rozu.Super raz na duzo lat. Mozna potem dokupic maly stolik i krzeselko w tym kolorze plus biureczko.pirelka wrote:Ale fajny, ile zapłaciłaś? I czy były inne kolory?
Ja chcę kupić podobny, ale te na allegro dość drogo wychodzą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 16:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA_n_k_a_80 wrote:Z karta ikea famili 424zl.Ale promocja jest do wtorku wlacznie, jest jeszcze biala to seria sunvik. Mozna do niej dokupic lozeczko i tak zamiezam zrobic, lozeczko ma zdejmowalny jeden bok i dziecko w nim spj do 7 rozu.Super raz na duzo lat. Mozna potem dokupic maly stolik i krzeselko w tym kolorze plus biureczko.
miejsca na więcej w pokoju nie mam niestety
-
nick nieaktualnyWróciłam z tych targów jestem załamana.
Nic nie kupiłam:-(
Wózków mnóstwo rabaty miały być duże a tam o 20-50zl mniej hahahah
Ale żaden z nich mi się nie podobał
Pojechałam do biedronki po mandarynki i bagietka czosnkowa zjadłam już dwie takie pyszne:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 16:56
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Wróciłam z tych targów jestem załamana.
Nic nie kupiłam:-(
Wózków mnóstwo rabaty miały być duże a tam o 20-50zl mniej hahahah
Ale żaden z nich mi się nie podobał
Pojechałam do biedronki po mandarynki i nagietka czosnkowa zjadłam już dwie takie pyszne:-)
Dziewczyny nie macie wrażenie że w ciągu ostaynich kilku dni urosły Wam brzuchu? Ja jeszcze tydzień temu mało co miałam a dziś bęben ze hoho. Aż w szoku jestem. Mąż też. Jak przyjechał po 3 dniach to nie mógł się nadziwić ile uroslam