WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChyba tylko ja jeszcze nic nie kupuję dla dziedzica
Strazaczka fajnie że imię wybraneniby sama przyjemność, ale wybór trudny. My mamy imię, Ale córka go nie chce, bo w przedszkolu jest chłopczyk i tym imieniu i strasznie rozrabia. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Mmargol ja też dużo kupuję w Gemini. A wcześniej w Melisie.Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabinko ja tez nic nie kupuje. Tylko szumisia....
Egzamin... Coz... Kobita mi przepisala z licencjatu ocene :p miala przepisywac z egzaminu tylko 4i5 a ja mialam 3.... Za to z cwiczen 5 wiec wyciagnela srednia i dala 4... Ufff nawet nie wiecie jak mi serce zaczelo bic, ale Antek dzielnie wspieral mame wirc w nagrode zjadlam dorsza w sphinxie a pozniej deser jagodowo-lodowo-jogurtowy.
Dopieto wrocilam bo bylam z kolezankami ale supeeer dzien!_izunia_, Angela89, Sabina, żabka04, Strazaczka1990, bbeczka91, mmargol, Lusia8998, Dzierzba lubią tę wiadomość
-
A ja przeglądałam juz te wszystkie kartony po Emilce i z tego wszystkiego zrobiły się 2 niepełne jakby unisex. ..kicha. ..mało tego wszystkiego. Wyprawka nas jednak czeka. Nic nie musiałam mężowi sugerować i sam stwierdził że po chłopcu łatwiej by było coś znaleźć dla dziewczynki ale nie odwrotnie. ..kolorowe kartony puste i w domu czekają na chłopięce. Reszta w piwnicy
-
nick nieaktualnywitam się i ja wieczorową porą, goście jakiś czas temu się pozbierali, bo nie chcieli dłużej przeszkadzać i kazali mi iść odpoczywać, a ja dzielnie jeszcze mężowi w kuchni pomagałam. Nie chciałam poruszać tematu dziecięcego, a samo się wykluło, bo dopytywali i nawet wszystkie zdjęcia z usg chcieli zobaczyć i dostaliśmy śliczny kocyk w prezencie dla małego - niebieski z kapturkiem z pyszczkiem pieska
_izunia_, Lusia8998 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Strazaczka oryginalne imię
Lusia gratuluję córci
Mmargol super rymowanka, właśnie tego typu wierszyki wygrywały na tych warsztatach. Nie dało rady, żeby się podała za Ciebie
Megg kuruj się biedactwo. Co Cię tak trzyma?
Ksosia gratuluję zaliczenia
Sabinka ja też jeszcze nic nie kupuje. Tylko wózki byłam oglądać z mężem wczoraj w hurtowni.
Spotkałyście się może z wózkami riko nano, bądź z opiniami na ich temat?Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Sabinus wiem, jutro uzupelnie bo dzis juz cala droge oczy mi ske kleily. Chyba nigdy nie wracalam tak przepisowo....
Wozek riko kupila moja bratowa. Jutro zapytam czy nano i co o nim wie
Tak mi się spodobał wczoraj. Czekam na wiadomości. A długo użytkuje?
Promocje są w smyku internetowym np. http://www.smyk.com/marka/motherhood.html?fq[plec][0]=Dziewczynka&fq[plec][1]=Ch%C5%82opiec&limit=36
Ja tylko tak sobie przeglądam a może którejś się przyda.
-
nick nieaktualnyMy dzisiaj już zamówiliśmy dwa łóżeczka w super okazyjnej cenie
do tego chyba wybraliśmy wózek.. super bo już straciłam nadzieję na bliźniacze
Muszę iść do dentysty w tygodniu, bo te zęby mnie niepokoją, nie wiem czy to nadwrażliwość, czy coś się psuje. Nie lubię i boję się, ale trzeba zanim coś gorszego się porobi.Lusia8998 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeśli robicie zakupy w sieci to też warto zaglądać na
http://kodyrabatowe.pl/kategorie-sklepow/dla-dzieci
ja się zaraz chyba położę spać, normalnie już wymiękam, a jutro ostatni dzień urlopuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 22:19
-
nick nieaktualny
-
Lusia, dobrze, że daliście sobie spokój z tym imieniem Roksana. Ja moim rodzicom nie wybaczę tego chyba do końca życia
Zawsze marzyłam żeby być jedną z wielu Ani, Kasi itp.
Agatia, odpoczywaj w szpitalu ile się da, bo jak wrócisz do domu, to pewnie Twój synek odbije sobie tą kilkudniową nieobecność
agatia lubi tę wiadomość
-
Agatia to dobrze że chociaż już plamienia ustały. To teraz tylko się oszczędzać i praktycznie leżeć niestety ale dasz radę. Problemy z wypróżnieniem pewnie z powodu braku aktywności. Trzeba więcej pić i dietą jakoś wyregulować. Pewnie w poniedziałek znowu Ci zrobią usg. Trzymam kciuki, żeby się podniosło i żebyś już do domku wyszła
Pirelka dziękuję przyda się bo jak tylko wiertło słyszę to nie chce tam wchodzić. Zawsze ze znieczuleniem więc nic nie boli a i tak się boję.
Lecę pod prysznic i spać bo dzisiaj głowa boli od tej pogody. Może uda się usnąć normalnie a nie koło 2.
DobranocAniaLewandowska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z tego co wiem w ciąży można znieczulenie tylko specjalne...chyba takie co dzieciom podają, no i od 2 trymestru ale to już możemy
ja zęby mam wszystkie wyleczone co pól roku przegląd i akurat w styczniu bylam ale może do pewności podejdę. O dziwo wizyty lubię choc kiedyś byly zmorą dla mnie do czasu kiedy trafiłam na fajnego dentystę - przed zastrzykiem stosuje żel znieczulający także zastrzyk to lekkie ukłucie a potem juz nic:)facet ok 33 lata takze niezle:)
Wróciłam od znajomych mąż jeszcze został bo od rana głowa mnie boli:/