WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie tez juz czuje rano, wieczorami czasem w dzien. Tak sie przyzwyczailam do tych ruchow, ze jak dlugo nie ma to sie martwie, eh wiem, ze przesadzam :p

Brzuch zaczal mnie tak delikatnie swedziec od kilku dni, a smaruje oliwka dla dzieci, bo ostatnio jakis balsam z Rossmana dla kobiet w ciazy mnie uczulil :/

Myslicie, ze oliwka wystarczy?

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol kochana Ty moja, dziękuję :*

mmargol lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Ja wlasnie tez juz czuje rano, wieczorami czasem w dzien. Tak sie przyzwyczailam do tych ruchow, ze jak dlugo nie ma to sie martwie, eh wiem, ze przesadzam :p

Brzuch zaczal mnie tak delikatnie swedziec od kilku dni, a smaruje oliwka dla dzieci, bo ostatnio jakis balsam z Rossmana dla kobiet w ciazy mnie uczulil :/

Myslicie, ze oliwka wystarczy?
    nie martw sie, z dnia na dzien bedzie pewnie coraz czesciej i mocniej :) ja w przeciagu tygodnia roznice juz zauwazam w czestosci i intensywnosci :)

ja smaruje palmersem i olejem kokosowym na zmiane, ale duzo opinii slyszalam, ze nie wazne czym bo chodzi tylko o samo nawilzenie, wiec nawet zwykly krem nawilzajacy by pewnie wystarczyl. Ja smaruje tym co mam :)

violett lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia8998 wrote:
    Strazaczka imieniny masz 16 kwietnia ?? :D To robimy imprezę na bbf haha

ja urodziny 16 stycznia, przyjaciółka urodziła 17 a ja tydzień po wizycie na porodówce dowiedziałam się że sama tam wyląduję za 9 miesięcy. Sylwia moja coś podejrzewała bo się skarżyłam codziennie że mi strasznie zimno nawet w szpitalu jak u niej byłam to mnie telepało a babeczki na krótki rękaw chodziły :)
    ja myślałamże Ty urodziny 14 masz:P ja mam urodziny 16 kwietnia:P a imieniny 9 maja:)

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na śniadanie zjadłam prawie kg parówek ;0 gdzie się to mieści?

Ksosiu trzymam kciuki razem z Synem:)
    Mmargol gratuluje córeczki:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 10:05

mmargol lubi tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też ruchów nie czuje jeszcze ale właśnie wieczorem lub rano w łóżku czuje jakby mi kamień plywal w brzuchu...takie dziwne uczucie.

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nadal ruchów nie czuje :)

Może zle to nazwalam - nic nie czuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 10:09

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie czuje ruchów...Jakby takie bulgotki nie raz czy motylki nie wiem jak to nazwać:)

• KasicaLisica Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w 20. tygodniu :-) Moja dziewczyna tak kopie, że zdarza mi się pisnąć w towarzystwie. Miłego dnia dla Was!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 10:26

Sabina, _izunia_, violett, Strazaczka1990, bbeczka91, megg lubią tę wiadomość

14.10.2015 - 1 IUI :-(
    Naturalny cud :-) Córeczka w drodze!
    Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!

Drugie bobo w drodze :)

7v8rskjo33075qwi.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja vzasami w nocy czuje jak sie przebudze tak jakbym brzeczaca zabawke połknela :)
    A dzis nad ranem kicia mi z brzucha zrobiła sobie trampoline i malemu sie to ewidentnie nie spodobało bo jej oddał :D poczułam kopniaka hehe.
    Ja smaruje brzuch 2 do 3 razy dziennie, mam tendencje niestety do rozstępów, olej kokosowy albo palmers, a w pracy co mam pod ręką i robie pilling rękawa kessa 2 razy w tygodniu, wiec nic mnie nie swędzi.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• agatia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 23:37

• poznanianka Znajoma

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś jest dzisiaj na warsztatach Planeta Dziecko w Poznaniu?
    (http://www.planeta-dziecko.pl/)

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja jeszcze z łóżka

Trzeba wstać i się ogarnąć. Nie chce się bo brzydko i pada za oknem :(
    Muszę posprzątać, najwyżej później jakaś drzemka.

Ksosia trzymam kciuki, powodzenia :)
    Mmargol gratuluję córci :)
    Lusia śliczny brzuszek :)

Ja niestety nie czuję ani tych drżeń jakie miałam na początku 18 tygodnia, ani ruchów. Może jeszcze za wcześnie u mnie. Czasem ciągnie w okolicy jajników a poza tym nic. Wizyta dopiero 21 ale myślę że jest dobrze, tylko dodatkowy otulacz małego jeszcze nie pozwala go tak czuć ;)

Jeśli chodzi o smarowanie to ja stosuję na dzień masło z perfecty na rozstępy a na noc oliwka
    bambino.

Miłego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 10:54

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wyzale sie Wam jeszcze dziewczyny. Wczoraj bylam na tych warsztatach "Mamo, to ja", które planowo miały trwac do 20.30, a ja mialam gin na 20.50.
    Przedluzyly sie warsztaty, wyszlam z nich o 20.40 najpozniej jak moglam, zeby u gin byc na czas. Na koniec mialy byc konkursy. Bylam tam z kuzynka, ktora w maju rodzi i mowie do niej ze w razie bym wygrala to niech sprobuje odebrac za mnie.
    I pozniej jak z nia pisalam to okazalo sie, ze wygralam (w trakcie warsztatow zbierali karteczki z trescia co nam sie kojarzy ze slowami Mamo, to ja) - zaszalalam, bo na poczekaniu wymyslilam taka rymowanke (moj maz sie troche smial z tego).
    Ale na marne to wszystko, bo nie pozwolili kuzynce odebrac nagrody i dupa :( mialam smuteczek, bo pierwszy raz bym cos wygrala a tu oooo...
    Pomijajac juz fakt, ze u gin bylo opoznienie i czekalam godzine ;]

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 23:37

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 19 tyg :)
    Jestesmy w polsce pogoda nas nie rozpieszcza :/
    Milego dnia

Sabina, megg lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laze po sklepach ziewam i usypiam.I chyba nic nie kupię.Bo sen zmaga mnie.Nawet odpuszcze tego hamburgera ...

• mmargol Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia cos mi sie wydaje, ze on nie pojdzie na ten uklad hihi
    teraz na wizycie nie wiedzialam, ze wygralam, a pod koniec kwietnia pewnie zapomne ;p

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się zabrałam za szarlotkę, czekam aż ciasto w lodówce odpocznie i zrobi się jak należy. Mąż wybył z domu, więc muszę się ogarnąć, żeby jakoś wyglądać na przyjazd gości - tylko w nic się nie zmieszczę sensownego :/ pojechał zrobić tylko zdjęcia do dokumentów, więc prędko wróci mam nadzieję i przywiezie chińszczyznę! :D

Lusia8998 lubi tę wiadomość

• bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;) Pogoda paskudna, a my mieliśmy dziś grilla robić. Wszystko już kupione, więc chyba postawimy go na balkonie. Ja też robię szalotkę, bo dostaliśmy chyba z 10 kg jabłek, więc trzeba je do czegoś wykorzystać. Domek już ogarnięty, mąż mi pomógł więc szybko poszło ;)

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
‹‹ 621 622 623 624 625 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ