WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa wlasnie tez juz czuje rano, wieczorami czasem w dzien. Tak sie przyzwyczailam do tych ruchow, ze jak dlugo nie ma to sie martwie, eh wiem, ze przesadzam :p
Brzuch zaczal mnie tak delikatnie swedziec od kilku dni, a smaruje oliwka dla dzieci, bo ostatnio jakis balsam z Rossmana dla kobiet w ciazy mnie uczulil
Myslicie, ze oliwka wystarczy? -
violett wrote:Ja wlasnie tez juz czuje rano, wieczorami czasem w dzien. Tak sie przyzwyczailam do tych ruchow, ze jak dlugo nie ma to sie martwie, eh wiem, ze przesadzam :p
Brzuch zaczal mnie tak delikatnie swedziec od kilku dni, a smaruje oliwka dla dzieci, bo ostatnio jakis balsam z Rossmana dla kobiet w ciazy mnie uczulil
Myslicie, ze oliwka wystarczy?ja w przeciagu tygodnia roznice juz zauwazam w czestosci i intensywnosci
ja smaruje palmersem i olejem kokosowym na zmiane, ale duzo opinii slyszalam, ze nie wazne czym bo chodzi tylko o samo nawilzenie, wiec nawet zwykly krem nawilzajacy by pewnie wystarczyl. Ja smaruje tym co mamviolett lubi tę wiadomość
-
Lusia8998 wrote:Strazaczka imieniny masz 16 kwietnia ??
To robimy imprezę na bbf haha
ja urodziny 16 stycznia, przyjaciółka urodziła 17 a ja tydzień po wizycie na porodówce dowiedziałam się że sama tam wyląduję za 9 miesięcy. Sylwia moja coś podejrzewała bo się skarżyłam codziennie że mi strasznie zimno nawet w szpitalu jak u niej byłam to mnie telepało a babeczki na krótki rękaw chodziły -
Witam w 20. tygodniu
Moja dziewczyna tak kopie, że zdarza mi się pisnąć w towarzystwie. Miłego dnia dla Was!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 10:26
Sabina, _izunia_, violett, Strazaczka1990, bbeczka91, megg lubią tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Hej ja vzasami w nocy czuje jak sie przebudze tak jakbym brzeczaca zabawke połknela
A dzis nad ranem kicia mi z brzucha zrobiła sobie trampoline i malemu sie to ewidentnie nie spodobało bo jej oddałpoczułam kopniaka hehe.
Ja smaruje brzuch 2 do 3 razy dziennie, mam tendencje niestety do rozstępów, olej kokosowy albo palmers, a w pracy co mam pod ręką i robie pilling rękawa kessa 2 razy w tygodniu, wiec nic mnie nie swędzi. -
Witam się i ja jeszcze z łóżka
Trzeba wstać i się ogarnąć. Nie chce się bo brzydko i pada za oknem
Muszę posprzątać, najwyżej później jakaś drzemka.
Ksosia trzymam kciuki, powodzenia
Mmargol gratuluję córci
Lusia śliczny brzuszek
Ja niestety nie czuję ani tych drżeń jakie miałam na początku 18 tygodnia, ani ruchów. Może jeszcze za wcześnie u mnie. Czasem ciągnie w okolicy jajników a poza tym nic. Wizyta dopiero 21 ale myślę że jest dobrze, tylko dodatkowy otulacz małego jeszcze nie pozwala go tak czuć
Jeśli chodzi o smarowanie to ja stosuję na dzień masło z perfecty na rozstępy a na noc oliwka
bambino.
Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 10:54
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
A wyzale sie Wam jeszcze dziewczyny. Wczoraj bylam na tych warsztatach "Mamo, to ja", które planowo miały trwac do 20.30, a ja mialam gin na 20.50.
Przedluzyly sie warsztaty, wyszlam z nich o 20.40 najpozniej jak moglam, zeby u gin byc na czas. Na koniec mialy byc konkursy. Bylam tam z kuzynka, ktora w maju rodzi i mowie do niej ze w razie bym wygrala to niech sprobuje odebrac za mnie.
I pozniej jak z nia pisalam to okazalo sie, ze wygralam (w trakcie warsztatow zbierali karteczki z trescia co nam sie kojarzy ze slowami Mamo, to ja) - zaszalalam, bo na poczekaniu wymyslilam taka rymowanke (moj maz sie troche smial z tego).
Ale na marne to wszystko, bo nie pozwolili kuzynce odebrac nagrody i dupamialam smuteczek, bo pierwszy raz bym cos wygrala a tu oooo...
Pomijajac juz fakt, ze u gin bylo opoznienie i czekalam godzine ;] -
nick nieaktualnyja się zabrałam za szarlotkę, czekam aż ciasto w lodówce odpocznie i zrobi się jak należy. Mąż wybył z domu, więc muszę się ogarnąć, żeby jakoś wyglądać na przyjazd gości - tylko w nic się nie zmieszczę sensownego
pojechał zrobić tylko zdjęcia do dokumentów, więc prędko wróci mam nadzieję i przywiezie chińszczyznę!
Lusia8998 lubi tę wiadomość
-
Hej
Pogoda paskudna, a my mieliśmy dziś grilla robić. Wszystko już kupione, więc chyba postawimy go na balkonie. Ja też robię szalotkę, bo dostaliśmy chyba z 10 kg jabłek, więc trzeba je do czegoś wykorzystać. Domek już ogarnięty, mąż mi pomógł więc szybko poszło