WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa skończyłam szperanie w szmatkach na strychu u mamy..
Wybrałam aż 4 worki 15l rozmiaru 50-80 chłopięce rzeczy nie wspomnę ile odłożyłam dziewczęcych
Skąd to się wzięło?!
Do tego kombinezony,kolderke,podusie,poszewke (jedna jeszcze mama uszyje) buty itd...
Maz mnie z domu wygoni hihi
Mam dość padam na pysk boli mnie głowa,brzuch i krzyż.
Myślałam że końca nie ma ten stos ubrań!
Diablo zadowolona jest ok mam zrobić badania na kolejną wizytę.
Później was doczytałam bo korzystam ze słońca u mamy i nie długo się zbieram do domu kawałek drogi jeszcze przede mną.
-
Ja to musze sama się zaopatrzyć. Ale wtedy daliśmy rade to i teraz. Mam kombinezon 62/68 oraz welurowy gruby duże 68. Tym się nie martwię. Ale w różowe i kwiatuszki nie dla synka
U nas tez 3 miesiące różnicy. Emilka z 3 grudnia a teraz zapewne koniec sierpnia. Ale to jeszcze latoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 15:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Ja to musze sama się zaopatrzyć. Ale wtedy daliśmy rade to i teraz. Mam kombinezon 62/68 oraz welurowy gruby duże 68. Tym się nie martwię. Ale w różowe i kwiatuszki nie dla synka
U nas tez 3 miesiące różnicy. Emilka z 3 grudnia a teraz zapewne koniec sierpnia. Ale to jeszcze latokamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:ale bym zjadła jakieś lody
Ja zaraz wybieram się do biblioteki a potem po lody bo tez mam dziś chęć a w dniu urodzin mogę sobie pozwolić tym bardziej, ze mam zły humor przez mojego bo myślałam ze chociaż normalnie mi życzenia złoży to nie, a ja siedzę u matki bo uczelnia no i se poszedł na 16 do pracy a po pracy kolo 24 będzie pil z kolegami bo w sobotę bierzemy ślub cywilny jestem zła, a pól dnia miałam taki fajny humor i nie chodzi o to, ze zapomniał bo pamiętał, ale na fb mi napisał, ze co on będzie składał mi życzenia, ze zostawi to innym a on się postara nieco bardziej... jakoś nie widzę tych jego starań ech chyba kupie jednak cale pudełko lodów, Wy tez co chwile coś kupujecie, a my? NIC jestem dziś taka sfrustrowana przez niego, ze chce mi się płakać i sam od siebie tez nie pogłaszcze brzucha i w ogóle ech, mówi, ze to za wcześnie, ze potem będziemy kupować... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LRF ja dodałam zdjęcie huśtawki z Mamas and papas starlight
Cholerstwo drogie w pl bo nowa 900 zł
dobrze że mama ma dostęp do dobrych i niedrogich rzeczy w Anglii
Ja wróciłam dopiero do domu mama dała mi trochę ciuszków dla małej z tej paczki ot taki prezent na odjezdneja chlipałam i łzy w oczach znów jak odjeżdżała ale nic jeszcze chwila i będzie tu na stałe.
ze skrzydełkami tiulowymi z tyłu
i jeszcze 3 komplety i 3 koszulinki 2 pary leginsów i kurteczka
Kochana mamusia i babciusia. A ja padam na ryło i idę poleżeć. Buźka :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 17:06
megg, Pysiaczek89, Anulka01, Strazaczka1990, alinka, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
hej
ja zamawiam komplet do lozeczka zminky caly
taki:
i w tych kolorach sciane chce zrobic z motylkami
jakby ktos chcial ja szyje na fcb: topominki
gratuluje udanych wizyt
wybrane imiona?
sklaniam sie ku Lence
mam nadzieje prenatalne potw dziewczynke, ale najwazniejsze zeby zdrowe bylo
widze ze zakupy pelna para! ja mam wyprawke chlopieca weic tez bd musiala zaczacLusia8998, Pysiaczek89, Anulka01, mysza0406, m.k.83, mmargol, Strazaczka1990, _izunia_, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
Pauka wrote:Dzien dobry mamuśki!
Trzymam kciuki za kazda z Was, Agatia zaCiebie szczególnie
Ktoś pytał o mdłości- ja mam je cały czas, codziennie z przerwami, ale nie ma dnia bez mdłości...
Ja dzis mam wizytę o 17.40 nie wiem jak wytrzymam...ale jutro rano kierunek Sopot i tak bardzo sie cieszę
Co do wózka to tez mam dylemat, chyba wyciągnę meza do Łodzi bo wydaje mi sie ze tam sa fajne sklepy i duży wybór, była któraś z Was w Dino? Mam nadzieje ze obejrze tak duzo modeli
Miłego dnia!
Pauka,jakbyś była w Łodzi to koniecznie jedź jeszcze do Mama i ja i do hurtowni Słoń.W jednym i drugim jest inny asortyment,więc wartoPauka lubi tę wiadomość
-
Uff ledwo Was nadrobiłam.
Agatia wizualizacja na lozysko dała radę to teraz wizualizacja, ze wszystko gra! Ten lekarz to jakaś ślepa pierdoła!
Foksik chyba ja wrzuciłam te bujaczki, zaraz sprawdzę i napiszę.
Narobiłam sie dzisiaj i brzuchol czujęagatia lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia