WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Któraś z was wspominała o kocyku Minky. Pytanie: ocieplany czy light? Wielkość standard czyli 100x75?
Sa prześliczne i na pewno kupie
Możecie polecić jakiegoś sprzedawcę na Allegro, bo jest tego od groma, a nie chciałabym trafić na jakiś syf -
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Tak, ja zamówiłam już swoje kocyki minky i to ja proponowałam, że mogę dać namiar na osobę, która mi robi
A jak sie nasze dzieci bedą rodzic we wrześniu to kupiłaś ocieplany czy light? Czy moze jeden i drugi?
Edit: widze juz odpowiedz wyżejWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 14:39
-
Ulfenstein wrote:Któraś z was wspominała o kocyku Minky. Pytanie: ocieplany czy light? Wielkość standard czyli 100x75?
Sa prześliczne i na pewno kupie
Możecie polecić jakiegoś sprzedawcę na Allegro, bo jest tego od groma, a nie chciałabym trafić na jakiś syf
cieńszy taki http://allegro.pl/dwustronny-kocyk-polar-minky-100x75-chrzest-i5953936367.html
grubszy http://allegro.pl/minky-komplet-do-lozeczka-kocyk-poduszka-i6067936094.html
Nie chciałam dużych bo bardziej myślę o takim dziennym okrywaniu na łóżku, w wózku czy na drzemkę. Kołderki kupiłam większe 100x135 typowo na noc -
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Wysłałam Ci zaproszenie, prześlij mi proszę
A jak sie nasze dzieci bedą rodzic we wrześniu to kupiłaś ocieplany czy light? Czy moze jeden i drugi?
Edit: widze juz odpowiedz wyżej
Ja zamówiłam taki do wózka bodajże 75x50 cm, a wypełnienie będę na żywo wybierać. Zamówiłam też do nich cienkie poduszeczki do wózkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 14:44
-
ulfenstein, na zime miałam gruby koc akrylowy do wózka, a jak było bardzo zimno, brałam drugi koc...wiec dlatego wole ten cienki minky, latem przykrywałam flanelka(tamto lato dało popalić) w wózku tez miałam w koszu dwa rózne koce(a to od słońca, od wiatru itp)stad lubiłam rózne kocyki...w domu wszystkim okryjesz...np beciki po rozłozeniu to tez kołderki
-
nick nieaktualnymysza0406 wrote:Mogę się znów pożalić? Wiecie co nie wiem co się dzieję, ale ciągle coś mnie do płaczu doprowadza. Mój gin kazał mi pójść do lekarza rodzinnego bo nasiliły mi się duszności w ciąży. Zasugerował tylko, że trzeba będzie iść do pulmonologa i kardiologa i, że rodzinny może wypisać jakieś skierowania na badania itp. No więc poszłam tam godzinę w kolejce siedziałam i dostałam tylko opieprz. Że Pani dr. szanowna się czuje jakby miała kogoś polecenia wypełniać, że czemu nie mam żelaza oznaczonego jak morfologia się psuje i w ogóle co za lekarz każe robić test tolerancji glukozy jak mi na czczo dobrze wychodzi...O ile się orientuje to skierowanie przy stwierdzonej astmie należy mi się jak psu buda od początku ciąży za wszystko płacę za każdy wynik prywatny a gin mówił, ze 3 razy w ciąży chyba się co najmniej na NFZ należy robienie wyników.
Zanim zdążyłam zapytać co mam robić bo w sumie o to mi chodziło ale nie dała mi dokończyć to z łaski mi skierowanie do kardiologa dała i nie wiem po co na tą glukozę jak wcale nie prosiłam a chciałam tylko zapytać czy w tej jej przychodni mogę zrobić...ale już obrażona pisała po czym wyszła bez " do widzenia" do gabinetu pielęgniarki na fochu a ja szłam do domu i ryczałam. Koniec końców mama pomogła mi się dostać do mojej alergolog która od dziecka mnie prowadziła tylko, że mam tam ze 150 km ale jakoś ogarnę bez łaski oczywiście prywatnie bo jak inaczej...A i jeszcze dostałam opieprz bo jak mam duszność to nie mierzę ciśnienia- ciekawe jak mam nosić ciśnieniomierz na spacery czy w kolejce w sklepie mierzyć?
Wyżaliłam się ...
Musza ja tez mam astmę . Teraz mi sie zaoatrzyla. Na szczescie nie mam dusznosci tyko kaszel i bezglos. Ale jak pojawiło się zaostrzenie zadzwoniłam do lekarki , u nas w miasteczku, chciałam mieć kogoś pod ręką, żeby mmo ustawił na lekach i w razie czego mnie przyjął, bo moja alergolog jest 60km stąd. I co? I mi odmówiła! Powiedziała że ciezarnej nie chce.
Mysza jedz do swojej. Dostaniesz leki i będziesz się czuć lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 14:57
mysza0406 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Warsztaty (nie tylko) w Warszawie
http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty-gdzie-bedziemy.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 15:15
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:Ulf, Ty ostatnio wrzucałaś takie ładne bujaczki, z jakiej firmy one były? Czy to byłaś Ty?
-
nick nieaktualny