WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksosia wrote:Dzien dobry w 21 tc!!!!
Za tydzien mam polowkowe i troche trzese tylkiem - nie wiedziec czemu ...
Dzis jade na warsztaty mamo to ja
Mysle co napisac "z czym kojarzy ci sie mamo to ja". Jakies propozycje?
Mam mega, giga ochote na bulke z nutella - do dziela!!!Lusia8998 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, jakos nie mam weny do pisania, choc wszystko u nas oki.
Dzisiaj dzien spedzilam na przegladaniu rzeczy dla maluszka, zwlaszcza na stronie smyka bo promocje maja (dzieki za info).
I mam takie pytanie odnosnie kolderki i podusi, czym sie sugeruje przy zakupie? bo w smyku jest w niezlej promocji i zastanawiam sie czy skorzystac:
http://www.smyk.com/babymatex-kolderka-i-poduszka-bialy-135x100-cm-40x60-cm.html
Trzymam kciuki za dobre wiesci na obchodzie agatia!
Megg to Twoj profil na fb i Ty sama wlasnorecznie szyjesz takie cuda? sliczny zestaw pokazalas -
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Ania 91 sto lat sto lat!!! Cmok cmok!
Lusia fajna biedrona!
Ania L pochwal się coś taka dzisiaj radosna!
No dobradostaliśmy dzis pozytywna decyzje z banku (po prawie półtorej miesiąca trwania procedur) w sprawie kredytu na dom
bardzo sie cieszymy i byc moze tym samym uda nam sie doprowadzić stan surowy zamknięty (bo taki mamy zaliczkowany) do gotowego do wprowadzenia i zamieszkamy w nim tuż przed narodzinami córci
Tym bardziej jesteśmy happy, bo rata bedzie niższa od tej kwoty która teraz płacimy za wynajem domuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 19:17
mmargol, żabka04, Dzierzba, megg, Robotka1, violett, _izunia_, martta, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Czesc dziewczyny, jakos nie mam weny do pisania, choc wszystko u nas oki.
Dzisiaj dzien spedzilam na przegladaniu rzeczy dla maluszka, zwlaszcza na stronie smyka bo promocje maja (dzieki za info).
I mam takie pytanie odnosnie kolderki i podusi, czym sie sugeruje przy zakupie? bo w smyku jest w niezlej promocji i zastanawiam sie czy skorzystac:
http://www.smyk.com/babymatex-kolderka-i-poduszka-bialy-135x100-cm-40x60-cm.html
Trzymam kciuki za dobre wiesci na obchodzie agatia!
Megg to Twoj profil na fb i Ty sama wlasnorecznie szyjesz takie cuda? sliczny zestaw pokazalas -
pirelka wrote:Kurcze i mnie kusi ten zestaw kołderki. Taki rozmiar będzie ok do łóżeczka 120x60 ?
tylko widzialam jakies jeszcze bambusowe, albo 4 pory roku co mozna 2 polaczyc i nie wiem jaki wklad w kolderce jest najlepszy..
Na ktorys warsztatach co bylam reklamowala sie firma Senna Baby i macalam kolderki bardzo fajne, ale nie zapisalam sobie i nie pamietam ktora mi sie najbardziej podobala -
nick nieaktualny
-
tak kojarze, ze kobitka co reklamowala firme senna baby, polecala wcale nie bambusowa tylko z serii 4 pory roku, ze moga byc 2 lub 1 cieplejsza spieta z dwoch. Mowila, ze sie przydaje jak dziecko ubrudzi czy przesika albo cos, bo wtedy jedna mozna do prania i zawsze mozna z drugiej skorzystac - szczerze jestem zielona czy to ma sens w praktyce, Anulka Ty masz juz malucha, powiedz jak to jest w praktyce
a i niby wszystkie sa dopuszczone do kontaktu dla dzieci jak maja certyfikat, ale rozne wklady i materialy uzyte - za duzo tych opcji, ze glupiejeDzierzba lubi tę wiadomość
-
mmargol wrote:tak jak na innych stronach patrzylam to zazwyczaj jest taki rozmiar, wiec chyba dobry
tylko widzialam jakies jeszcze bambusowe, albo 4 pory roku co mozna 2 polaczyc i nie wiem jaki wklad w kolderce jest najlepszy..
Na ktorys warsztatach co bylam reklamowala sie firma Senna Baby i macalam kolderki bardzo fajne, ale nie zapisalam sobie i nie pamietam ktora mi sie najbardziej podobala
Najfajniejsza jest z puchowym wkładem ale raz, że droga a dwa może uczulać więc zdecydowałam się na antyalergiczne wypełnienie. Rozmiar 100x135 jest ok bo służy dłużej i lepiej można otulić dziecko. Mogę tylko dodać, że z tych kołder ze sztucznym wypełnieniem typu silikon itp to najlepiej kupować pikowane bo jest mniejsze ryzyko zbicia w kulkę. na bambusie się nie znam kompletnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 19:54
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMmargol ma sens w praktyce ta kołdra.
Ja taka kupiłam córce do łóżka kiedy sama się uczyła spać.
Latem śpi pod jedną cienka zima jak bardzo zimno łącze i daje dwie.
Fakt że wymiarami jest większa taka normalna jak mam gości to mam dwie kołdry:-)
Naprawdę są super. -
No fakt ze jak posika to dooopa, ale ja pamietam ze latem brałam zwykły kocyk dzieciecy, miła powloczka i było ok. Na zimę kupiłam Kacprowi kołdrę w mother care, droższą ale była leciutka, przy tym ciepła i odprowadzała ewentualna wilgoć gdyby był upocony. I to był strzał w 10. Ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć jaki miała wkład. Jak ją znajdę to Wam napiszę.Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Wlasnie wróciłam od lekarza, bo sie zwolniła wizyta.
Poszłam, bo mnie niepokoiła twardniejąca i tkliwa macica. Zbadał mnie i pobrał próbkę na posiew.
Szyjka zamknięta i długa, dał mi luteinę i puścił serduszko. Ogólnie uspokajał, ale tez kazał wstrzymać sie od jakiekolwiek aktywności, w tym seksu.
Ulżyło mi.AniaLewandowska, mmargol, Angela89, violett, megg, _izunia_, bbeczka91 lubią tę wiadomość