WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Esmi no niestety zależy, na jaki egzemplarz lekarski się trafi. Jedni fajni i rozmowni, inni gburowaci... a może wytyczne i "zle" informacje przekazuje ordynator na obchodzie... nie wiem, jakie mają nakazy i wytyczne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 13:32
-
LRF
UWIELBIAM CIĘ
pierwszy raz od lutego czuję sie szczęśliwa jesli chodzi o jedzenie...dziękuję za pomysł z botwinka, jaka pyszna będzie...aż sie nie moge doczekać. Bede jadła na ciepłko i na zimno(chłodnik z jogurtem), kocham to zielsko!
P.S. oby tylko cukry po tym były dobre, bo nie mam zamiaru mieć umiaruLusia8998 lubi tę wiadomość
-
Agatia, ale nie jest tak, ze masz prawo dowiedzieć sie o swoim stanie zdrowia? Ja jak byłam w szpitalu w tym 14 tygodniu, to z nudów przeczytałam Kartę Praw Pacjenta i tam było napisane, ze masz prawo do informacji nt. swojego stanu zdrowia....Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Dziewczyny trzymam kciuki, zeby bylo wszystko ok!
Angela, rozumiem Twoje zdenerwowanie, tez sie martwie, bo sluz zabarwil mi sie na jakis taki bezowo brazowy, ale jest go niewiele, tylko przy toalecie eh. Pierwszy raz tak, wczesniej mialam normalne plamienia, nie wiem juz sama.
U mnie to wiecznie jest problem z hormonami, moja gin mowila, ze jak cos sie dzieje mam zwiekszyc Duphaston i lezec, tak tez zrobilam.
Malego czuje, brzuch mnie nie boli, wiec mam nadzieje, ze jest ok, ale stres pozostaje.
Czemu nie moze byc normalnie eh.violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam dzisiaj na obiad kotlet z piersi i przepyszna surówkę z młodej białej kapusty
ostatnio kupiłam w Auchan i byla okropna jakas chińska twarda i gorzka, teraz mam z biedronki mieciutka zielona pyszna:D mąż wraca za pól godziny i boje się że nic nie zostanie
Lusia8998, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Agatia idź po wieczornym obchodzie do dyżurki do lekarza dyzurnego, niech zajrzy w badania i powie o co chodzi bo karta musi tam być. Ja tak robiłam i zawsze mówili co się dzieje. Nawet mój łaził jak musiałam leżeć pod kroplówkami i też mówili co z dzidzią.
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Slazaczki...jesli któraś chetna w Zabrzu teraz w sobotę sa warsztaty w sklepie viki. Oto link http://viki.net.pl/warsztaty/#zapisz-sie
Ja się zapisałam bo nie mogę iść na te z planeta dziecko.wiec chyba sobie odpuszczę
Dziewczyny - trzymam za Was kciuki, oby choroby odpuściły, psiki i inne ustrojstwa poszły pizzzzz...
Ksiosia - nie martw sie - każda z Nas pisała czasami posty o nikt nie reagowałjest nas tutaj tak dużo, ze gdyby każda chciała cytować, to zabrakło by czasu na czytanie nowych
Ja dzis znowu zaszalalam w Ciucholandziejejusiu - nakupiłam dla siebie fantastyczne łaszki na lato, dla dziewczynek sukienki letnie i oczywiście dla Haniuli kolejna reklamówkę
i praktycznie same markowe rzeczy
jestem mega szczęśliwa
A dzis to juz w ogole szczęśliwa - 13 i takie wieści!!!! ale o tym kiedy indziejLusia8998, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Myślicie żeby kupować używaną wanienkę, czy skłaniać się jednak ku nowej?
http://allegro.pl/przewijak-drewniany-solidny-regal-wanna-i6048433510.html
http://allegro.pl/wanienka-z-przewijakiem-regal-401406-i6102910382.html
Dużą mam używaną po mlodym. Polecam wanienkę na stojaku żeby się nie schylać tak bardzo bo o plecy trzeba dbać.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa stojaku chcę koniecznie, bo kręgosłup nie wytrzyma.. ale chcę kupić wanienkę Onda, która jest w wkładką dla niemowląt i dzieci. A komodę z przewijakiem i szufladami do pokoju osobno.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 14:25
-
Któraś z was wspominała o kocyku Minky. Pytanie: ocieplany czy light? Wielkość standard czyli 100x75?
Sa prześliczne i na pewno kupie
Możecie polecić jakiegoś sprzedawcę na Allegro, bo jest tego od groma, a nie chciałabym trafić na jakiś syf