WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela trzymam kciuki oby plamieniee bylor pobadaniowe i więcej się nie pojawilo!!! Ja z synkiem po badaniu szyjki plamilam 3 dni dość mocno, to była masakra. Ale jak skracała mi się szyjka to chlusnelo i.od razu jechałam do szpitala.
Ksosiu ja mam za tydzień usg polowkowe (o ile wyjdę ze szpitala). Mimo, że tutaj mi zrobili, to i tak mam cykora.
Zaraz USG oceniające łożysko, boję się bardzo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agatia i Angela trzymam kciuki za was! Normalnie roznosi mnie energia ostatnio. Też się boję połówkowych, w szczególności, że mi przez to podwyższone NT coś znajdą u chłopaków. Ehhh... Liczę na to, że będzie dobrze ale aż mnie ciary przechodzą a czekania jeszcze 2 tyg.
Zakupiłam 2/3 wyprawki ubraniowej w smyku właśnie i tak się zastanawiam czy to nie za wcześnie, jakieś czarne myśli mnie nachodzą... Z drugiej strony dlaczego mam zakładać najgorsze? Niech mnie któraś palnie w łeb bo głupoty dzisiaj wymyślam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 10:44
agatia, AniaLewandowska, Lusia8998 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Agatia i Angela trzymam kciuki za was! Normalnie roznosi mnie energia ostatnio. Też się boję połówkowych, w szczególności, że mi przez to podwyższone NT coś znajdą u chłopaków. Ehhh... Liczę na to, że będzie dobrze ale aż mnie ciary przechodzą a czekania jeszcze 2 tyg.
Zakupiłam 2/3 wyprawki ubraniowej w smyku właśnie i tak się zastanawiam czy to nie za wcześnie, jakieś czarne myśli mnie nachodzą... Z drugiej strony dlaczego mam zakładać najgorsze? Niech mnie któraś palnie w łeb bo głupoty dzisiaj wymyślam.
Chodź razem się palniemy w łeb.. bo ja też głupoty właśnie wymyślam w tym swoim chorym łbie.. -
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Hej mamusie
Mam problem,wczoraj mialam tel z przychodni gin z przełożeniem wizyty,gdyz mojego gina nie bedzie 26.04 (gdzie sam mi kazal na 26 sie zapisac,bo wcześniej moze go nie byc) i przełożenie wizyty na 29.04. Problem jest taki,ze L4 mam do 23.04 i lekarz zostawil mnie na lodzieprzeczytałam całą dyskusję odnośnie tego L4 i to nie do pomyślenia.. mógłby wysłać wcześniej online, albo wypisać i zostawić na rejestracji, a Ty raz sama bym sobie wysłała i dostarczyła do pracodawcy. Nie może tak być..koniecznie do niego idź i powiedz jak wygląda sprawa. W ostateczności jak wystawi Ci 29 to też może być, bo to granica +/-3 dni od zakończenia poprzedniego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 10:58
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:dzierzba bedzie na pewno dobrze...przez podwyzszone nt proponowano ci echo??bo tak miała malgorzałka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 11:00
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ej ja nie wiem jak wy ale u mnie doktorek już wysyła zwolnienie online. Ja już tego kwitka nie dostaje. On wysyła do Zus i do mojego pracodawcy.
Ja dostaję do ręki i sama sobie wysyłam listem do pracodawcy. -
nick nieaktualnypirelka wrote:U mnie niestety nie, a szkoda bo mniej zachodu... ale oni idą na łatwiznę, bo skoro nie obowiązkowe to co ich obchodzi
Ja dostaję do ręki i sama sobie wysyłam listem do pracodawcy.
A ja myślałam że to już standardowa procedura, a szkoda. Ułatwia to wiele. Ja dziś moja szefową poinformowałam że mój dr właśnie tą metodą wysyła zwolnienie. Ona zadowolona i ja tez
Ja to nawet aby to szybciej szło zanosiłam sama do Zusu, pierw do pracodawcy oczywiście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 11:04
-
nick nieaktualnyTo duże ułatwienie, ale z tego co wiem obowiązkowo wejdzie dopiero od przyszłego roku, a teraz dla chętnych. Jak lekarze mają małe prywatne gabinety i przychodnie, to pewnie nie chce im się brać dodatkowo na głowę obowiązku, a szkoda... tym bardziej, że u mnie wystawia zwolnienie położna, a nie ginekolog.
-
nick nieaktualnypirelka wrote:To duże ułatwienie, ale z tego co wiem obowiązkowo wejdzie dopiero od przyszłego roku, a teraz dla chętnych. Jak lekarze mają małe prywatne gabinety i przychodnie, to pewnie nie chce im się brać dodatkowo na głowę obowiązku, a szkoda... tym bardziej, że u mnie wystawia zwolnienie położna, a nie ginekolog.
SzkodaZa rok to się nam to nie przyda
-
nick nieaktualny