X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela trzymam kciuki oby plamieniee bylor pobadaniowe i więcej się nie pojawilo!!! Ja z synkiem po badaniu szyjki plamilam 3 dni dość mocno, to była masakra. Ale jak skracała mi się szyjka to chlusnelo i.od razu jechałam do szpitala.

Ksosiu ja mam za tydzień usg polowkowe (o ile wyjdę ze szpitala). Mimo, że tutaj mi zrobili, to i tak mam cykora.

Zaraz USG oceniające łożysko, boję się bardzo :/

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :) idę na podwórko zażyć D3 :P

agatia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia dzieki za kciuki, ja trzymam aby łożysko poleciało wysoko w góre

agatia lubi tę wiadomość

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia trzymam mocno kciuki za łożysko!!! Musiało sie podnieść i nie ma innej możliwości :)

agatia lubi tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia za łożysko <3

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:06

Sabina lubi tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia i Angela trzymam kciuki za was! Normalnie roznosi mnie energia ostatnio. Też się boję połówkowych, w szczególności, że mi przez to podwyższone NT coś znajdą u chłopaków. Ehhh... Liczę na to, że będzie dobrze ale aż mnie ciary przechodzą a czekania jeszcze 2 tyg.

Zakupiłam 2/3 wyprawki ubraniowej w smyku właśnie i tak się zastanawiam czy to nie za wcześnie, jakieś czarne myśli mnie nachodzą... Z drugiej strony dlaczego mam zakładać najgorsze? Niech mnie któraś palnie w łeb bo głupoty dzisiaj wymyślam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 10:44

agatia, AniaLewandowska, Lusia8998 lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzierzba bedzie na pewno dobrze...przez podwyzszone nt proponowano ci echo??bo tak miała malgorzałka

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teściowa poszła na 3 godzinny spacer z córką a ja mam wyrzuty sumienia, bo wczoraj z mała się nie widziałam a dziś plackiem mam leżeć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Agatia i Angela trzymam kciuki za was! Normalnie roznosi mnie energia ostatnio. Też się boję połówkowych, w szczególności, że mi przez to podwyższone NT coś znajdą u chłopaków. Ehhh... Liczę na to, że będzie dobrze ale aż mnie ciary przechodzą a czekania jeszcze 2 tyg.

Zakupiłam 2/3 wyprawki ubraniowej w smyku właśnie i tak się zastanawiam czy to nie za wcześnie, jakieś czarne myśli mnie nachodzą... Z drugiej strony dlaczego mam zakładać najgorsze? Niech mnie któraś palnie w łeb bo głupoty dzisiaj wymyślam.

Chodź razem się palniemy w łeb.. bo ja też głupoty właśnie wymyślam w tym swoim chorym łbie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Hej mamusie :-)
    Mam problem,wczoraj mialam tel z przychodni gin z przełożeniem wizyty,gdyz mojego gina nie bedzie 26.04 (gdzie sam mi kazal na 26 sie zapisac,bo wcześniej moze go nie byc) i przełożenie wizyty na 29.04. Problem jest taki,ze L4 mam do 23.04 i lekarz zostawil mnie na lodzie :-( :-(
    Co za poroniony lekarz :/ przeczytałam całą dyskusję odnośnie tego L4 i to nie do pomyślenia.. mógłby wysłać wcześniej online, albo wypisać i zostawić na rejestracji, a Ty raz sama bym sobie wysłała i dostarczyła do pracodawcy. Nie może tak być..koniecznie do niego idź i powiedz jak wygląda sprawa. W ostateczności jak wystawi Ci 29 to też może być, bo to granica +/-3 dni od zakończenia poprzedniego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 10:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ja nie wiem jak wy ale u mnie doktorek już wysyła zwolnienie online. Ja już tego kwitka nie dostaje. On wysyła do Zus i do mojego pracodawcy.

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    dzierzba bedzie na pewno dobrze...przez podwyzszone nt proponowano ci echo??bo tak miała malgorzałka
    Mam echo + połówkowe w tym samym dniu 26.04 u Dudarewicza w Łodzi. Tak echo ze względu na NT i sam fakt ciąży bliźniaczej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 11:00

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Chodź razem się palniemy w łeb.. bo ja też głupoty właśnie wymyślam w tym swoim chorym łbie..
    Dawaj tylko jakąś porządną maczugą. ;)

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ej ja nie wiem jak wy ale u mnie doktorek już wysyła zwolnienie online. Ja już tego kwitka nie dostaje. On wysyła do Zus i do mojego pracodawcy.
    U mnie niestety nie, a szkoda bo mniej zachodu... ale oni idą na łatwiznę, bo skoro nie obowiązkowe to co ich obchodzi :/
    Ja dostaję do ręki i sama sobie wysyłam listem do pracodawcy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    U mnie niestety nie, a szkoda bo mniej zachodu... ale oni idą na łatwiznę, bo skoro nie obowiązkowe to co ich obchodzi :/
    Ja dostaję do ręki i sama sobie wysyłam listem do pracodawcy.

A ja myślałam że to już standardowa procedura, a szkoda. Ułatwia to wiele. Ja dziś moja szefową poinformowałam że mój dr właśnie tą metodą wysyła zwolnienie. Ona zadowolona i ja tez :)

Ja to nawet aby to szybciej szło zanosiłam sama do Zusu, pierw do pracodawcy oczywiście.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 11:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To duże ułatwienie, ale z tego co wiem obowiązkowo wejdzie dopiero od przyszłego roku, a teraz dla chętnych. Jak lekarze mają małe prywatne gabinety i przychodnie, to pewnie nie chce im się brać dodatkowo na głowę obowiązku, a szkoda... tym bardziej, że u mnie wystawia zwolnienie położna, a nie ginekolog.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    To duże ułatwienie, ale z tego co wiem obowiązkowo wejdzie dopiero od przyszłego roku, a teraz dla chętnych. Jak lekarze mają małe prywatne gabinety i przychodnie, to pewnie nie chce im się brać dodatkowo na głowę obowiązku, a szkoda... tym bardziej, że u mnie wystawia zwolnienie położna, a nie ginekolog.

Szkoda :( Za rok to się nam to nie przyda

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:53

Strazaczka1990, Lusia8998 lubią tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u Nas dzis ma byc 18 stopni:)Jak na razie zapowiada sie pięknie

‹‹ 657 658 659 660 661 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ