WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUla89 wrote:Little Red Fox moja się jeszcze nie chce za bardzo ujawniać w brzuchu, ale mam łożysko na przedniej ścianie i pewnie dlatego
-
Little Red Fox wrote:też mam łożysko na przedniej ścianie i od kilku dni czuję delikatne, ale to bardzo nieśmiałe ruchy, a na usg fika jak szalony
Nasza na usg w 13 tyg taką gimnastykę uprawiała, że usg trwało 50, a nie 20 min, bo nie dała sobie pomierzyć przepływów
ja czuję bardziej bulgotanie takie, ale czy to na pewno Młoda? Nie wiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Ja przy dziecku absolutnie nie narzekałam na długie włosy
choć czasem zabolało
Ja mam jeszcze gęste włosy, przy dwójce na pewno nie mogła bym spędzać 40 min aby je wysuszyć. A teraz wygodnie. Pewnie za jakiś czas bede zapuszczać. -
Ula89 wrote:Little Red Fox moja się jeszcze nie chce za bardzo ujawniać w brzuchu, ale mam łożysko na przedniej ścianie i pewnie dlatego
to tak jak moja fasola bo nie znam jeszcze plci, tez sie nie chce ujawnic ani z plci ani z ruchowale i tak ja kochamy♡
-
Lusia trzymam kciuki za Was!
Pochwale sie tak mnie ta oferta dla niemowlakow z Smyka skusila ze znowu dokupilam 4 body 2 spodenki ala polspiochy bez stopek. Nie moglam sie powstrzymactylko z odbiorem w sklepie. Ale oni tam maja taka opcje ze jak braknie rozmiarow lub ich nie ma to wysylaja maila, jak to byla Dzierzba zdarzalylo Ci sie ze czegos nie dostalas od nich w zamowionym rozmiarze???
claudiuszek lubi tę wiadomość
-
Lusia super, że jednak zdecydowałaś się na szpital a nie czekałaś do jutra na wizytę lekarską. Jesteś pod opieką i wszystkie niezbędne badania na pewno Ci zrobią. Trzymam kciuki, żeby wszystko szybciutko minęło.
Cześć UlaMy się troszkę musieliśmy postarać o maleństwo 2,5 roku. Postanowiliśmy spróbować IUI no i za drugim razem się udało
Troszkę byłam zaskoczona bo mówi się, że zazwyczaj 3 lub 4 podejście bywa owocne. Może i psychicznie odpuściłam trochę bo myślałam, że pewnie nie tym razem. Ale ten cykl w którym się udało był też inny niż wcześniejsze, dużo bardziej prawidłowy. No i teraz czekamy na naszego Krzysia. Ciąża jak na razie przebiega prawidłowo. Z objawów jedynie zmęczenie i senność, czasem zgaga
Śliczne te ubranka kupujecie. Ja jeszcze troszkę czekam, może w maju już zacznę coś kupować
Na dentystę już majątek wydałam a tu niestety jeszcze nie koniec. Znieczulenie zawsze mam podawane, natomiast rtg nawet mi nie proponuje. Pewnie by się przydało, bo lekarstwo mi założyła ostatnio na dwa zęby, żeby ustrzec przed kanałowym. Na szczęście nic mnie nie boli i może to wystarczy.
Gratuluję udanych wizyt, podniesionych łożysk, nereczek w normie i pięknych brzuszków
Powodzenia na jutrzejszych wizytach
Uciekam spać, bo jakiś płaczliwy dzień dzisiaj mam.
Dobranocclaudiuszek, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
A_n_k_a_80 wrote:Lusia trzymam kciuki za Was!
Pochwale sie tak mnie ta oferta dla niemowlakow z Smyka skusila ze znowu dokupilam 4 body 2 spodenki ala polspiochy bez stopek. Nie moglam sie powstrzymactylko z odbiorem w sklepie. Ale oni tam maja taka opcje ze jak braknie rozmiarow lub ich nie ma to wysylaja maila, jak to byla Dzierzba zdarzalylo Ci sie ze czegos nie dostalas od nich w zamowionym rozmiarze???
ja wczoraj zamówiłam w smyku bodziaki i pajace, a dzisiaj zobaczyłam u Dzierzby czapeczki i rękawiczki...daję sobie głowę uciąc, że wczoraj tego ni ebyło...i dzisija domówiłam-miały być 2 czapeczki (zamówiłam 4), niedrapki i nie byłabym sobą, poszalałam bo dokupiłam jeszcze kilka bodziaków, ale już w rozmiarze 68, żeby były na póżniej i 2 kompleciki (z krabem i pieskiem)...już nie wchodzę na smyka.com bo to niebezpieczne -
nick nieaktualny
-
claudiuszek wrote:ja wczoraj zamówiłam w smyku bodziaki i pajace, a dzisiaj zobaczyłam u Dzierzby czapeczki i rękawiczki...daję sobie głowę uciąc, że wczoraj tego ni ebyło...i dzisija domówiłam-miały być 2 czapeczki (zamówiłam 4), niedrapki i nie byłabym sobą, poszalałam bo dokupiłam jeszcze kilka bodziaków, ale już w rozmiarze 68, żeby były na póżniej i 2 kompleciki (z krabem i pieskiem)...już nie wchodzę na smyka.com bo to niebezpieczne
Zdradz mi tajemnice body na start bralas na 62? Bo ja tak i sie zastanawiam czy nie za male...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 23:22
-
Ja z tad jutro wychodze lekarz powiedział ze jest wszystko dobrze. Ani spac ani nic noe moge lozko gorsze niz moj r ma w pracy i do tego te gadanie jest po 12 w nocy a te co maja dyzur ciagle gadaja. Skoro jest dobrze to pp co mam zabierać miejsce innym bardziej potrzebujacym. Huj mnie strzeli jak nie zasne
i wypisuje sie jutro sama na wlasne rządzenie
-
Lusiu, ojej, widać, że Cię zezłościli. Ale najważniejsze, że wszystko dobrze. Jutro już będziesz w domu.
Co do ruchów - ostatnio mój człowiek się rusza trochę wyraźniej, już raczej nie gilgocze, ale roluje się i rozpycha, a czasem zapuka. A są dni, że siedzi cichutko i wtedy w ruch idzie detektor. Zapytałam ginekolog czy jest możliwe, żebym czuła brzdąca of 15 tygodnia i ona nie widzi w tym nic dziwnego, nawet z łożyskiem z przodu
Fajnie, że o pępku wspominacie. Wczoraj zauważyłam, że mój zmienił kształt, jakby się rozciągnął i troszkę wybałuszył, czuć to jak dotykam. Nawet zastanawiałam się, czy to normalne, takie wybrzuszenia tak wcześnie.
A w ogóle, to brzuch zaczął mi w drogę wchodzićJak piszę coś w dolnych rejestrach tablicy, to muszę sobie już podsuwać krzesło, bo jak się zginam to mały człowiek się nie całkiem mieści
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość