WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusia8998 wrote:Ja z tad jutro wychodze lekarz powiedział ze jest wszystko dobrze. Ani spac ani nic noe moge lozko gorsze niz moj r ma w pracy i do tego te gadanie jest po 12 w nocy a te co maja dyzur ciagle gadaja. Skoro jest dobrze to pp co mam zabierać miejsce innym bardziej potrzebujacym. Huj mnie strzeli jak nie zasne
i wypisuje sie jutro sama na wlasne rządzenie
-
No i wstałam na siku i juz po spaniu
Lusia najważniejsze, ze wszystko ok!
Behemotka mi też jakoś brzuch zaczyna wchodzic w paradęostatnie dwa tygodnie strasznie urósł, porownalam nawet wczoraj na zdjęciach i jest spora różnica, pępek dobrze że wspomnialyscie, tez próbuje na wierzch wychodzić. Ale widzę że nie jestem sama
Ogólnie od rana jakiś kiepski humor mammoże się zmieni w ciągu dnia. Na 8.30 mam wizytę u hipertensjologa, zobaczymy co powie na moje pomiary ciśnienia.
Witam nową koleżankę, no i gratuluje udanych wizytWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 05:51
Behemottka lubi tę wiadomość
-
No wszystko jest super a ona do mnie teraz przy zastrzyku ze 3 dni mam lezec?! Bo co bo refundacji nie dostana?? Smiech jak zaraz pojde do lazienki i nic nie będzie to spadam z tad bo spalam rowne 3 godziny przez ich pierdolamento. Nospe to mogę sobie w domu brac i lezec w wyrze
-
nick nieaktualny
-
A_n_k_a_80 wrote:Lusia trzymam kciuki za Was!
Pochwale sie tak mnie ta oferta dla niemowlakow z Smyka skusila ze znowu dokupilam 4 body 2 spodenki ala polspiochy bez stopek. Nie moglam sie powstrzymactylko z odbiorem w sklepie. Ale oni tam maja taka opcje ze jak braknie rozmiarow lub ich nie ma to wysylaja maila, jak to byla Dzierzba zdarzalylo Ci sie ze czegos nie dostalas od nich w zamowionym rozmiarze???
-
Hej kobitki.
Lusia dobrze, że jest ok i dobrze, że pojechałaś na ip. Zbadali cię i przynajmniej jesteś spokojna.
Co do pępka to mój już jakieś 3 tyg temu się spłaszczył, teraz próbuje wyskoczyć i do tego zrobił się ciemny jak linia negra.
Mam istną karuzelę w brzuchu. Jeden bąbel kopie z lewej str nisko, a drugi z prawej na wysokości pępka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 07:40
Behemottka lubi tę wiadomość
-
_izunia_ wrote:
Cześć UlaMy się troszkę musieliśmy postarać o maleństwo 2,5 roku. Postanowiliśmy spróbować IUI no i za drugim razem się udało
Troszkę byłam zaskoczona bo mówi się, że zazwyczaj 3 lub 4 podejście bywa owocne. Może i psychicznie odpuściłam trochę bo myślałam, że pewnie nie tym razem. Ale ten cykl w którym się udało był też inny niż wcześniejsze, dużo bardziej prawidłowy. No i teraz czekamy na naszego Krzysia. Ciąża jak na razie przebiega prawidłowo. Z objawów jedynie zmęczenie i senność, czasem zgaga
To długo się staraliście, podziwiam za wytrwałość. Ja bym już chyba psychicznie dała rady. Ja zaszłam w ciążę akurat w takim miesiącu, gdzie akurat pierwszy raz od początku starań nie miałam głowy aż tak bardzo zajmować się obserwowaniem cyklu itd z powodów rodzinnych i jak tylko głowa zajęła się czymś innym to okazało się, że jestem w ciąży... więc myślę, że w wielu przypadkach psychika blokuje poczęcie._izunia_ lubi tę wiadomość
-
Lusia8998 wrote:Na obchodzie mowie niech mnie z tad do domu wypuszcza
śliczne są te rzeczy w smyku, chyba coś dzisiaj zamówięjedyny problem jest taki, że nie wiem jaki rozmmiar, 56 wydaje mi się jakieś małe, do tej pory to co kupiłam jest w rozmiarze 62
-
nick nieaktualnyja się wczoraj musiałam nieźle nagimnastykować, żeby zrobić z paznokciami u stóp, a przecież brzuch nie jest jeszcze na tyle duży
ja póki co śniadankuję, później zabieram się za obiad, bo pracy mąż wyrzuca mnie na fitness, trochę brakuje mi ostatnio motywacji do ćwiczeń
kupiłam filety z dorsza i zastanawiam się czy je nie zrobić w inny sposób niż panierowane...
Lusia8998 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUla89 wrote:Dziewczyny ile czasu starałyście się o dzidzię? Jak się o niej dowiedziałyście? Jak Wam minął początek ciąży?
Nam się udało w 20 cyklu3miesiace po HSG. Ja zrobiłam jeden test allegrowy znaleziony w domu chyba 11dpo i był negatyw. 2 dni później pijąc wieczorem wino
pomyślałam że w sumie powinnam okres już dostać A tu się nie zapowiada i następnego dnia po pracy kupiłam test i były piękne 2 kreski
A z objawów miałam bolace piersi, ale bez jakiś szaleństw.
_izunia_ lubi tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:ja się wczoraj musiałam nieźle nagimnastykować, żeby zrobić z paznokciami u stóp, a przecież brzuch nie jest jeszcze na tyle duży
ja póki co śniadankuję, później zabieram się za obiad, bo pracy mąż wyrzuca mnie na fitness, trochę brakuje mi ostatnio motywacji do ćwiczeń
kupiłam filety z dorsza i zastanawiam się czy je nie zrobić w inny sposób niż panierowane...
też mam problem z paznokciami u nóg i i ich depilacjąa tu lato idzie
ja pracuję jeszcze 1,5 tyg i potem chyba pójdę na zwolnienie, powoli praca mnie przerasta i wtedy zacznę chodzić na jakieś zajęcia dla kobiet w ciąży, bo z tego co patrzyłam to w one są przed południem.
-
witam się i ja:) zaszalałam wczoraj w tym smyku, biorąc pod uwagę, że nie mam jeszcze nic to może nie tak bardzo, choc mój się zdziwił bo mówiłam, że kupię jedną rzecz no jest promocja trzeba korzystac a tu pooszło, ale i tak połowe odrzuciłam bo kwota mnie przeraziła. Ja zamawiałam w rozmiarze 62, bo na 56 zamierzam kupić tylko może po 3 sztuki, już jest grosik większy, mąż wysoki to pewnie będzie duży. Nie wiem tylko jak kupić czapkę bo tam były dziwne rozmiary.....wiem, że ktoraś z Was kupowała jaki brałyscie? Może w weekend coś zamówię jeszcze.
A tymczasem zbieram się do pracy jak dobrze, że dziś piatek i weekend, trzeba wytrwac do 18 a jutro będą murarze.
miłego dzionka, trzymam kciuki, LUSIA dużo spokoju:)
-
alinka wrote:Nam się udało w 20 cyklu
3miesiace po HSG. Ja zrobiłam jeden test allegrowy znaleziony w domu chyba 11dpo i był negatyw. 2 dni później pijąc wieczorem wino
pomyślałam że w sumie powinnam okres już dostać A tu się nie zapowiada i następnego dnia po pracy kupiłam test i były piękne 2 kreski
A z objawów miałam bolace piersi, ale bez jakiś szaleństw.
super, że się udało! ja miałam nieregularne i długie cykle pa paru ładnych latach antykoncepcji hormonalnej, pierwszy test wyszedł mi negatywny, a następny zrobiłam tak sobie, już myślałam, że będę musiała iść do lekarza żeby mi wywołał
-
Skali89 wrote:witam się i ja:) zaszalałam wczoraj w tym smyku, biorąc pod uwagę, że nie mam jeszcze nic to może nie tak bardzo, choc mój się zdziwił bo mówiłam, że kupię jedną rzecz no jest promocja trzeba korzystac a tu pooszło, ale i tak połowe odrzuciłam bo kwota mnie przeraziła. Ja zamawiałam w rozmiarze 62, bo na 56 zamierzam kupić tylko może po 3 sztuki, już jest grosik większy, mąż wysoki to pewnie będzie duży. Nie wiem tylko jak kupić czapkę bo tam były dziwne rozmiary.....wiem, że ktoraś z Was kupowała jaki brałyscie? Może w weekend coś zamówię jeszcze.
A tymczasem zbieram się do pracy jak dobrze, że dziś piatek i weekend, trzeba wytrwac do 18 a jutro będą murarze.
miłego dzionka, trzymam kciuki, LUSIA dużo spokoju:)
a co to za promocja w smyku teraz jest? popatrzyłam trochę na ubranka, ale to mnie chyba ominęło
-
Skali89 wrote:witam się i ja:) zaszalałam wczoraj w tym smyku, biorąc pod uwagę, że nie mam jeszcze nic to może nie tak bardzo, choc mój się zdziwił bo mówiłam, że kupię jedną rzecz no jest promocja trzeba korzystac a tu pooszło, ale i tak połowe odrzuciłam bo kwota mnie przeraziła. Ja zamawiałam w rozmiarze 62, bo na 56 zamierzam kupić tylko może po 3 sztuki, już jest grosik większy, mąż wysoki to pewnie będzie duży. Nie wiem tylko jak kupić czapkę bo tam były dziwne rozmiary.....wiem, że ktoraś z Was kupowała jaki brałyscie? Może w weekend coś zamówię jeszcze.
miłego dzionka, trzymam kciuki, LUSIA dużo spokoju:) -
nick nieaktualnyja należę do tej szczęśliwej grupy kobiet, którym w ciąży włosy na nogach nie rosną, ostatnio mąż zauważył, że zaczął się pojawiać drobny meszek, a od ostatniej depilacji minął ponad miesiąc!!
bo
Skali, ja też nie wiem jak kupować te czapeczkina allegro znalazłam sprzedawcę który ma bardzo fajne ceny i chyba tam będę kompletować wyprawkę, bo dla porównania smoczek z liskiem, w którym jestem zakochana - w smyku kosztuje ok 26 zł, a na allegro 16 zł,
więc jak się uzbiera więcej rzeczy to będzie duża różnica, nawet z przesyłką... choć kilka rzeczy pewnie kupię w smykumoże na promocji
Dzierzba, _izunia_ lubią tę wiadomość