X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.Ja dziś mam płaczliwy dzień...
    Musze jeszcze coś przygotować bo jutro urodziny a napewno ktoś wpadnie.
    Jakoś brak mi sił.dziś.I ta pogoda

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ula u mnie przez półtoraroczne starania zaczęło się psuć w małżeństwie...ja się obwiniałam, seks byl niemal mechaniczny, ogólnie straciłam sens tego wszystkiego. Ale cuda faktycznie się zdążają :) wyprosiliśmy z mężem Boga o ten cud i dokladnie Boże Narodzenie nastąpiło poczęcie :)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko ile żeście naprodukowaly!
    Pysiaczku u mnie dzisiaj trochę lepiej z krzyżem, dzięki :* A Ty się nie zastanawiaj tylko umawiaj wizytę do psychologa, zobaczysz dużo Ci to da!
    Anka mnie boli dokładnie w tym samym miejscu :/ masakra!
    Moj małż rzadko wchodzi w interakcje z moim brzuchem za to Kacper nadrabia ;)
    Co do ruchów to ja sie zastanawiam czy to normalne ze za każdym razem jak usiądę to dzieć daje czadu i to cały czas!! I tylko z lewej strony czuję ciagle pukanie...

Pysiaczek89, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i moj mąż od samego początku co wieczór smaruje brzuch kremem :) na początku A to mu się nie chciało, a to niby zapomniał, a teraz w sumie to nasz co wieczorny rytuał jest :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prawko zdałam za piątym razem, ale teorię za pierwszym. Dwa razy popełniłam sama błąd na praktycznym, ale dwa razy trafił mi się idiota (ten sam z rzędu), który mnie udupił na siłę, bez poważniejszego powodu.
    Ale cieszę się, że mam to za sobą, bo teraz coraz trudniej zdać..choć pewnie wszystko do ogarnięcia :D

Ja wczoraj kupiłam na brzuszek Palmers bo duża promocja w Superpharm :) na piersi mam Tołpę Mum.

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale pędzicie ze stronami :) ja już po wizycie, pani kardiolog, hipertensjolog tylko mnie wkurzyła, ale to nieważne. Bardziej pomocna w tej kwestii jest moja ginekolog niż ona była. Ale nic, nadal czeka mnie mierzenie ciśnienia 3 razy dziennie, mam nadzieje, że będzie ok do końca ciąży już.
    Ja od dwóch tygodni staram się ćwiczyć w domu co 2 dni, bo strasznie mnie plecy bolały jak piszecie właśnie, aż do pośladków promieniowało i powiem Wam, że jest lepiej. Zobaczcie sobie na youtubie "wzmocnij kręgosłup w ciąży" są 3 części, naprawdę spoko, polecam!

Pysiaczek89, Anulka01 lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka-chudzinka-ile ty wazysz?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki... Nie wiem czy mi macica nie twardnieje.
    Mam dZis momentami twardy brzuch jak kamien, a po chwili "normalniejszy"...:(
    Do tego troszke pobolewa, ale nie jest to jakos bardzo uciazliwe... Panikuje bez potrzeby?

• agatia Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia jak będzie się to powtarzać czestor, to idź do gina. Za wczesnier na trenowanie macicy.

staraczka_85 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka, wyglądasz na dużo mniej ;)

Malutka92 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • martta Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a czy któraś ma kłucie za pępkiem takie jak nacisnę pępek to jeszcze bardziej, nie wiem co to jest, ale powtarza się co parę dni ostatnio...
    Malutka ale z Ciebie chudzinka :)
    dzisiaj robię leczo na obiad, ale coś się zabrać do roboty nie mogę :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 12:04

o148p07w5riqasy7.png
  • Ula89 Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Ula u mnie przez półtoraroczne starania zaczęło się psuć w małżeństwie...ja się obwiniałam, seks byl niemal mechaniczny, ogólnie straciłam sens tego wszystkiego. Ale cuda faktycznie się zdążają :) wyprosiliśmy z mężem Boga o ten cud i dokladnie Boże Narodzenie nastąpiło poczęcie :)

my mieliśmy dosyć intensywne te pół roku, ale jak widać intensywne :P i też bywało tak, że kochaliśmy się "bo dzisiaj może się udać" a nie dlatego, że mieliśmy ochotę. Nerwów też było sporo, zwłaszcza z mojej strony, ale potem mąż mi się przyznał, że też się już zaczął denerwować.

mychakruszyna lubi tę wiadomość

l22n6iyejuxt7yf9.png
    ckaiugpj375g655d.png
  • Ula89 Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

jestem przy Tobie ogromna :D

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 5 maja 2017, 23:07

staraczka_85 lubi tę wiadomość

l22n6iyejuxt7yf9.png
    ckaiugpj375g655d.png
  • Ula89 Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Do tego troszke pobolewa, ale nie jest to jakos bardzo uciazliwe... Panikuje bez potrzeby?

zawsze lepiej sprawdzić, akurat tego problemu nie mam, więc nie pomogę

l22n6iyejuxt7yf9.png
    ckaiugpj375g655d.png
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Tak jak mowi Agatia, lepiej to skonsultować z ginem.

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    dziewczyny a czy któraś ma kłucie za pępkiem takie jak nacisnę pępek to jeszcze bardziej, nie wiem co to jest, ale powtarza się co parę dni ostatnio...
    Malutka ale z Ciebie chudzinka :)
    dzisiaj robię leczo na obiad, ale coś się zabrać do roboty nie mogę :/
    Ja od kilku dnia czasami mam takie ciągnięcie w środku od pępka lub właśnie kłucie wewnątrz pod pępkiem. To chyba normalne..

martta lubi tę wiadomość

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka jestes chudzinka i tych 54 kg nie widac. Ja zaczynałam z około 55 kg a teraz mam 60 kg, a wieczorem nawet 61!!! Nigdy nie miałam 6 na przodzie jeżeli o wagę chodzi :P

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczynałam z wagą 69 kg po pierwszym teście ciążowym, a ostatnio u ginekologa miałam 70,4 więc nie jest źle :D ale Wy chudzinki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też ważyłam 48 (kiedy to było), teraz 55,5 czasem jak się najem 56,5....

Ale my z Hanką jesteśmy teraz ciut większe. ;D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/efcf7a4f38ea.jpg

martta, bbeczka91, Malutka92, violett, Dzierzba, mmargol, żabka04, _izunia_, A_n_k_a_80, Sabina, Behemottka lubią tę wiadomość

• Ula89 Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Księżniczka się rozpycha i robi sobie miejsce :P Szybko rosnę, ale nie przejmuję się tym, później dojdę do formy :)

l22n6iyejuxt7yf9.png
    ckaiugpj375g655d.png
‹‹ 684 685 686 687 688 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ