WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ula u mnie przez półtoraroczne starania zaczęło się psuć w małżeństwie...ja się obwiniałam, seks byl niemal mechaniczny, ogólnie straciłam sens tego wszystkiego. Ale cuda faktycznie się zdążają
wyprosiliśmy z mężem Boga o ten cud i dokladnie Boże Narodzenie nastąpiło poczęcie
-
Matko ile żeście naprodukowaly!
Pysiaczku u mnie dzisiaj trochę lepiej z krzyżem, dzięki :* A Ty się nie zastanawiaj tylko umawiaj wizytę do psychologa, zobaczysz dużo Ci to da!
Anka mnie boli dokładnie w tym samym miejscumasakra!
Moj małż rzadko wchodzi w interakcje z moim brzuchem za to Kacper nadrabia
Co do ruchów to ja sie zastanawiam czy to normalne ze za każdym razem jak usiądę to dzieć daje czadu i to cały czas!! I tylko z lewej strony czuję ciagle pukanie...Pysiaczek89, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa prawko zdałam za piątym razem, ale teorię za pierwszym. Dwa razy popełniłam sama błąd na praktycznym, ale dwa razy trafił mi się idiota (ten sam z rzędu), który mnie udupił na siłę, bez poważniejszego powodu.
Ale cieszę się, że mam to za sobą, bo teraz coraz trudniej zdać..choć pewnie wszystko do ogarnięcia
Ja wczoraj kupiłam na brzuszek Palmers bo duża promocja w Superpharmna piersi mam Tołpę Mum.
A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
Ale pędzicie ze stronami
ja już po wizycie, pani kardiolog, hipertensjolog tylko mnie wkurzyła, ale to nieważne. Bardziej pomocna w tej kwestii jest moja ginekolog niż ona była. Ale nic, nadal czeka mnie mierzenie ciśnienia 3 razy dziennie, mam nadzieje, że będzie ok do końca ciąży już.
Ja od dwóch tygodni staram się ćwiczyć w domu co 2 dni, bo strasznie mnie plecy bolały jak piszecie właśnie, aż do pośladków promieniowało i powiem Wam, że jest lepiej. Zobaczcie sobie na youtubie "wzmocnij kręgosłup w ciąży" są 3 części, naprawdę spoko, polecam!Pysiaczek89, Anulka01 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny a czy któraś ma kłucie za pępkiem takie jak nacisnę pępek to jeszcze bardziej, nie wiem co to jest, ale powtarza się co parę dni ostatnio...
Malutka ale z Ciebie chudzinka
dzisiaj robię leczo na obiad, ale coś się zabrać do roboty nie mogęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 12:04
Malutka92 lubi tę wiadomość
-
mychakruszyna wrote:Ula u mnie przez półtoraroczne starania zaczęło się psuć w małżeństwie...ja się obwiniałam, seks byl niemal mechaniczny, ogólnie straciłam sens tego wszystkiego. Ale cuda faktycznie się zdążają
wyprosiliśmy z mężem Boga o ten cud i dokladnie Boże Narodzenie nastąpiło poczęcie
my mieliśmy dosyć intensywne te pół roku, ale jak widać intensywnei też bywało tak, że kochaliśmy się "bo dzisiaj może się udać" a nie dlatego, że mieliśmy ochotę. Nerwów też było sporo, zwłaszcza z mojej strony, ale potem mąż mi się przyznał, że też się już zaczął denerwować.
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
Ksosia wrote:Dziewczynki... Nie wiem czy mi macica nie twardnieje.
Mam dZis momentami twardy brzuch jak kamien, a po chwili "normalniejszy"...
Do tego troszke pobolewa, ale nie jest to jakos bardzo uciazliwe... Panikuje bez potrzeby?
zawsze lepiej sprawdzić, akurat tego problemu nie mam, więc nie pomogę
-
Ksosia wrote:Dziewczynki... Nie wiem czy mi macica nie twardnieje.
Mam dZis momentami twardy brzuch jak kamien, a po chwili "normalniejszy"...
Do tego troszke pobolewa, ale nie jest to jakos bardzo uciazliwe... Panikuje bez potrzeby?Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnymartta wrote:dziewczyny a czy któraś ma kłucie za pępkiem takie jak nacisnę pępek to jeszcze bardziej, nie wiem co to jest, ale powtarza się co parę dni ostatnio...
Malutka ale z Ciebie chudzinka
dzisiaj robię leczo na obiad, ale coś się zabrać do roboty nie mogęmartta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż ważyłam 48 (kiedy to było), teraz 55,5 czasem jak się najem 56,5....
Ale my z Hanką jesteśmy teraz ciut większe.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/efcf7a4f38ea.jpgmartta, bbeczka91, Malutka92, violett, Dzierzba, mmargol, żabka04, _izunia_, A_n_k_a_80, Sabina, Behemottka lubią tę wiadomość