WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam labę dziś. O 16.00 młody ma zajęcia i jedzie do teściów na noc a my śmigamy na kolację bo mam jutro urodziny. Jutro obiad urodzinowy u teściów więc gary mi odpadną. Ciekawe co dostanę na urodziny... Hmm... Mój mi powiedział, że od dawna o tym marzę a marzę w sumie o jednej rzeczy choć wątpię, że mi ją kupił bo się kompletnie na tym nie zna. Jak ja nie lubię jak mi ktoś mówi, ze ma dla mnie niespodziankę i nie chce powiedzieć jaką! Kurdę, szkoda, że urodziny są raz w roku nooo! Już nie mogę się doczekać!
mmargol, _izunia_, bbeczka91, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Hej ho
co do rozmiarow dzidzi to moze byc na prawde roznie, ostatnio slyszalam od kolezanki, ze jej przyjaciolka, ktora ma niecale 160cm a jej maz okolo 175cm urodzila w styczniu bąbla o wadze 4kg i 58cm, a oni drobnej budowy, ona w ciazy przytyla tylko 8kg, z czego zaraz po porodzie wazyla juz mniej niz przed ciaza... wiec chyba juz nic mnie nie zdziwi
ja wazylam 3100g a maz 4200, glowki az 36cm i 37cm, ja mam prawie 180cm a maz 185cm wiec boje sie myslec jaki klopsik moze bycna od poczatku ciazy na kazdym usg córcia jest starsza o prawie tydzień wg pomiarów
My z córeczką dzisiaj wyglądamy tak:
http://iv.pl/images/64318018328749132922_thumb.jpg
waga też w końcu ruszyła, po schudnieciu najpierw 3 kg jest juz 1,5 kg na plusie od poczatku ciazyno i mala figluje równo
Dzierzba, żabka04, violett, Pysiaczek89, claudiuszek, Malutka92, _izunia_, martta, Anulka01, Strazaczka1990, Sabina, Behemottka lubią tę wiadomość
-
mmargol wrote:Hej ho
co do rozmiarow dzidzi to moze byc na prawde roznie, ostatnio slyszalam od kolezanki, ze jej przyjaciolka, ktora ma niecale 160cm a jej maz okolo 175cm urodzila w styczniu bąbla o wadze 4kg i 58cm, a oni drobnej budowy, ona w ciazy przytyla tylko 8kg, z czego zaraz po porodzie wazyla juz mniej niz przed ciaza... wiec chyba juz nic mnie nie zdziwi
ja wazylam 3100g a maz 4200, glowki az 36cm i 37cm, ja mam prawie 180cm a maz 185cm wiec boje sie myslec jaki klopsik moze bycna od poczatku ciazy na kazdym usg córcia jest starsza o prawie tydzień wg pomiarów
My z córeczką dzisiaj wyglądamy tak:
http://iv.pl/images/64318018328749132922_thumb.jpg
waga też w końcu ruszyła, po schudnieciu najpierw 3 kg jest juz 1,5 kg na plusie od poczatku ciazyno i mala figluje równo
Fajny brzuszek
my usg połówkowe mamy za tydzień
-
Agatia jest do 19.04 lub wyczerpania zapasow na ubranka niemowlece:
http://www.smyk.com/promocje/moda-dziecieca/ubrania-niemowlece-taniej.html?dir=asc&order=price
Dzierza tez nie przepadam za niespodziankami, bo nie wiem czy trafiona bedziechoc kilka razu moj maz mnie przekonal, ze zapachy wie jakie lubie
Teraz mam zagwozdke co kupic na urodziny tesciowej (20.04), tacie (21.04), siostrze (22.04) i oczywiscie mezowi (25.04)... Macie jakies podpowiedzi?agatia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
To jest wlasnie ten problem, ze kazdy wszystko raczej ma, a tesciowa to az nadto, bo jest typem zbieracza i ma rzeczy ktorych nawet nie uzywala, apaszka dobry pomysl ale na swieta jej dorzucilam do prezentu, wiec raczej odpada hmm.. ale dzieki za pomoc
-
Ula89 wrote:Dziewczyny , nie mogłam się powstrzymać i zamówiłam też w smyku ciuszki
ale sie hamuje, bo mam dostac duzo ciuszkow z 3 zrodel, a szkoda by bylo jakbym miala kupic i nie wykorzystac z nadmiaru.. ale moze chociaz na wyjscie ze szpitala cos kupie, moze czapeczke i spioszki? a wlasnie we wrzesniu np na wyjscie ze szpitala albo jeszcze w szpitalu to dlugi rekawek body czy spioszki najlepiej czy moze to nie ma wiekszego znaczenia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 14:07
-
mmargol wrote:nic nawet nie mow, mnie kusi przeokropnie, zakladke smyka mam otwarta w przegladarce odkad Dzierzba dala znaka o tej promocji
ale sie hamuje, bo mam dostac duzo ciuszkow z 3 zrodel, a szkoda by bylo jakbym miala kupic i nie wykorzystac z nadmiaru.. ale moze chociaz na wyjscie ze szpitala cos kupie, moze czapeczke i spioszki? a wlasnie we wrzesniu np na wyjscie ze szpitala albo jeszcze w szpitalu to dlugi rekawek body czy spioszki najlepiej czy moze to nie ma wiekszego znaczenia?
Nie myślałam jeszcze na temat ubranka na wyjście, ale chyba w śpiochy będę celować.
U mnie w rodzinie ostnio rodzili się chłopcy, więc raczej kiepsko z ubrankami, a poza tym nie odbiorę sobie przyjemności kupowaniajak na usg nam potwierdzą dziewuszkę to już będę szaleć na całego
-
a zebys wiedziala! nas to teraz kazda promocja kusi, phi z reszta jakby przed ciaza bylo inaczej
a na wrzesien to stykna spioszki dlugi rekaw i kocyk? moze glupie pytanie, ale nigdy sie nad tym nie zastanawialam i jestem zielonaniby dziecko ubierac o 1 warstwe cieplej niz doroslych tak?
-
nick nieaktualny
-
mmargol wrote:a zebys wiedziala! nas to teraz kazda promocja kusi, phi z reszta jakby przed ciaza bylo inaczej
a na wrzesien to stykna spioszki dlugi rekaw i kocyk? moze glupie pytanie, ale nigdy sie nad tym nie zastanawialam i jestem zielonaniby dziecko ubierac o 1 warstwe cieplej niz doroslych tak?
mmargol lubi tę wiadomość
-
Cześć mamuśki
Ile tych stron popisałyście, ale już nadrobiłam
Dzisiaj znowu pochmurno ale czasem jakieś promienie słońca się przebijają, może jednak się rozpogodzi.
Jeśli chodzi o oddawanie używanych ubrań to u mnie średnio raz na 2 lub 3 tygodnie wywieszają ogłoszenia, że będą jeździć i zbierać. Nie pamiętam z jakiej firmy ale nawet dzisiaj mąż wystawił worek. Kosze też stoją, żeby wrzucać ale jakoś wolę tak oddać.
Dziewczyny śliczne brzuszki. Z wagą u mnie już 6 na plusie niestety no i ja mam 7 z przodu.
AniaL który zestaw tych ćwiczeń A. Pióro?
Mmargol ja ostatnio teściowej kupiłam coś takiego http://allegro.pl/czajniczek-z-filizanka-filizanka-dzbanek-pawie-paw-i5871707264.html
teściu książkę a mąż ubrania, siostrze może jakiś zabieg kosmetyczny.
Powodzenia na wizytach uciekam robić obiad
Miłego dnia
mmargol, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, ja już w domu, gotuję obiad, słabo mi dziś okrutnie, przeszłam pół miasta i nogi mi wchodzą wiecie gdzie
Ale łupy jakie zdobyłam na ciuchach są obłędne. Pokaże później, jestem w nich zakochanaa wydałam całe uwaga 15 zł
Angela89 lubi tę wiadomość