WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymmargol wrote:i jeszcze jest promocja w h&m 20% na zakupy z działu dziecięcego (mam aplikacje Blix na telefonie i tam jest), a przed chwilą widziałam na fb, że Makaszka (www.makaszka.pl), o której już tu wspominałyście, że będziecie coś tam kupować, są jakieś promocje na hasło 'weekend'
i że promocję się łączą
Ciebie to już w ogóle nie lubieJa chce u makaszki zamawiać ale do końca miesiąca mam zamknięty portfel
No dobra lepiej brać kocyk light czy ocieplany?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 17:36
-
Angela89 wrote:Ciebie to już w ogóle nie lubie
Ja chce u makaszki zamawiać ale do końca miesiąca mam zamknięty portfel
No dobra lepiej brać kocyk light czy ocieplany?
Wiecie co, ja to bym wszystko kupiła
Też już dłuższy czas rozmyślam nad kocyjkiem, nie wiem czy brać już taki zimowy, czy cieńszy
-
nick nieaktualny
-
Ja już mam dwa dumny Tatuś kupił
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa po wizycie, wszystko wygląda w normie choć dzieci pozmieniały się stronami i nie mogła lekarka dojść ładu i składu gdzie jest rozdzielenie worków i czyje pępowiny. Szyjka też długa, ładna mówiła.
O zęby wypytałam, znieczulenie i rtg. Dziąsła takie jakie mam mogą być objawem ciąży, a do tego próchnica i leczenie więc mogą swędzieć. Kupiłam meridol dodatkowo do płukania.
Znieczulenia się nie bać, jak jest to bezpieczne, nawet co drugi dzień gdyby potrzeba zaszła, z rtg też nie widzi przeciwwskazań jeśli chodzi o ząb, mówi że leczenie na ślepo to większe ryzyko powikłań i nie doczyszczenia niż samo krótkotrwałe zdjęcie, z zakrytą resztą ciała. Żebym się nie wzbraniała jak jest kanałowe leczenie i lepiej wiedzieć co leczyć, by nie doszło do rozprzestrzenienia się bakterii na wskutek niedoleczenia. Dostałam nawet od niej kartkę z brakiem przeciwwskazań do zdjęcia zęba. No i kazała wyleczyć wszystko co mam, nie odkładać.AniaLewandowska, Anulka01, A_n_k_a_80, _izunia_, Ula89, mmargol, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Pirelka
Dalej dziewuszki?kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny_izunia_ wrote:
AniaL który zestaw tych ćwiczeń A. Pióro?
Wykonuje po kolei - choć najbardziej przypadły mi do gustu ćwiczenia z zestawu 2powtarzałam je już pare razy, za każdym zwiększając ilość powtórzeń
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 19:44
AJrin, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadal nie miałam żadnych pomiarów, ani wagi dzieci.. na następnej wizycie za tydzień zapytam kiedy połówkowe bo ona ma urlop i kiedy będziemy mierzyć dzieci bo dawno nie było.
Dzisiaj miałam tyle pytań, że już nie miałam głowy do tego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 19:20