WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
bbeczka91 wrote:Angela ile wynosi ten rabat u Makaszki?
Zamówiłam miętowe słonikiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 22:43
bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
Malutka92 wrote:Ciekawa jestem czy mozna pic wode z polowa soku z cytryny,podobno picie codziennie rano ma bardzo duzo + przyspiesza metabolizm i m.in. mozna schudnąć, chcialabym zaczac pic codziennie taka szklankę wody z cytryna,tylko nie wiem czy to nie za duza dawka wit C i nie zaszkodzi
Ja pije ogromne ilosci soku z cytryny - mamy drzewo cytrynoweTeż się martwiłam, czy to nie za dużo i specjalnie spytałam lekarki, czy jest problem - powiedziała, że absolutnie nie. Więc zamiast wody piję lemoniadę bez cukru - ze trzy litry dziennie
Malutka92, mychakruszyna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja tak oglądam te kocyki, poduszki to naprawdę ciężko się zdecydować
pościel zamówię chyba później jak już dziecko podrośnie, bo na początek chciałabym żeby spał w śpiworku, a kocyk i podusię do wózka i tak będzie miał
Witam się z kawką w słoneczny poranekmiałam jechać na ciucholand grzebać w dziecięcych ciuszkach ale męża z łóżka nie wyciągnę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 08:10
-
Witam się i ja:) 1 raz w tym tygodniu nie muszę nic załatwić z rana to i tak o 8 się obudziłam
wczoraj posprzątałam bo miałam na warsztaty jechać ale nie chce mi się bo to w sumie spotkanie 8 godzinne z samymi przedstawicielami różnych firm:/ przejdę się chyba na targ bo jest w miejscowości obok ok 2 km i wstąpię przy okazji do sklepiku mum&baby bo w lutym wygrałam na fb bon 50zl no i do maja muszę wybrać. Tylko nie wiem czy sobie coś ciążowego kupić czy maluchowi:P ostatnio była tam taka starsza pani strasznie nachalna i nie mogłam się skupić.
Kurde muszę iść kupić jakieś babcine majtki bo wszystkie mnie cisną -
nick nieaktualnyja muszę iść z kimś żeby mnie przypilnował, abym za dużo pieniędzy na raz nie wydała
poza tym ostatnio wózek kupiliśmy i szykujemy się do remontu (choć to może jeszcze potrwać ok 2-3 miesięcy).. więc łóżeczko i inne mebelki kupimy dopiero jak się miejsce na nie zrobi
-
nick nieaktualnyUla mysle ze dziewczyny poprzez polubienia zatwierdzily
Wysylam Ci zaproszenie do przyjaciolek. Napisz minprosze w wiadomosci tetmin porodu, wizyty i plec
Dzien dobry z rana! Wczoraj caly dzien bolal mnie brzuch co sie odbilo na moich snachw tym to ze rodzilam w 21tc a porod zaczyn sie od wymiotow
Mialam tyle sliny ze po przebudzeniu w nocy musialam biec do wc i myslalam ze naprawde bede wymiotowac....
A pozniej snilo mi sie ze bylismy na wczasach z rodzina i nas porwali
Masakra ... Brzydka noc....
Widze ze sloneczko prześwituje zza rolety wiec moze bedzie ladna pogoda
Milego dnia!;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Mam pytanie. Przed chwila podczas podcierania sie wypłynął ze mnie dlugi gruby sznur (śluzu?) galaretowaty i bardzo elastyczny,nie wiedzialam co to i chcialam sprawdzic i rozciagnelo sie na szer ok 6cm i dł z 5cm i nie pękło nawet. Co to mogło byc? Czy to moze miec zwiazek ze stosunkiem w dniu poprzednim? Od poczatku ciazy wspolzyjemy normalnie (choć czasem rzadziej niz wcześniej) ale nie mialam czegos takiego.
-
Malutka spokojnie obserwuj czy nic się nie dzieje, a jak coś Cię zaniepokoi o IP. W ciąży może wiele rzeczy wypłynąć. Ja mam często gęsty śluz, do tego biorę luteinę, która też lubi wypłynąć.
Wiem, że ciężko być spokojną, ale nie ma co martwić się na zapas. Może to faktycznie po stosunku. -
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:O matko tak wiele moze to oznaczać, a ja zaczynam juz fixowac,bo zaczynaja sie dla mnie ryzykowne tygodnie (zważywszy na poronienie sprzed kilku lat w 20tc
) Teraz bede pewnie miala częstsze kontrole
-
A moze kupie paski,ktore sprawdza czy to nie wody. Poki co nie pojde na IP, bo nic oprocz tej galaretki nie ma,a nawet dzisiaj sie czuje jakbym nie byla w ciąży, niunia kopie i przypomina,ze jest tam na dole. Bede obserwowac bez stresu i jakichkolwiek nerwow,bo to moze tylko zaszkodzić. Ale niunia kopie czyli nic jej sie tam zlego nie dzieje.
Mysle,ze to nasze płyny sie tak zmieszaly