WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Pirelka mi ten prywatny gin mówił ze nie robi się pomiarów przed 18 tc bo dziecko jakoś tak się układa. Nam się udało ale sam się zdziwił .jak powiedziałam który to tc to od razu mówił ze nic z tego nie będzie i nie może wtedy wziąć pieniędzy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Pirelka ma pewno wiec tym się nie martw. Mierzenie np co 4 tyg daje prawdziwy obraz jak dzieci rosną. Ja na każdym wyniku mam zawsze napisane jaki wiek ciąży np ze stosunku ac / FL. Może sama kiedyś to zauważysz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. Ja po dodatkowej wizycie. Wszystko ok, a to brazowe plamienie, ktore mialam prawdopodobnie przez niskie lozysko 8 mm od ujscia. Kazal na razie sie nie martwic i obserwowac, powinno sie podniesc.
Ehh oby.
A maluch taki duzy sie wydawal na tym usg!tez nie mialam pomiarow, ale lekarz podejrzal, zbadal serduszko i uspokoilam sie.
No i maly siedzi dokladnie tam, gdzie czuje ruchy_izunia_, Ula89, Angela89, Strazaczka1990, Malutka92, AniaLewandowska, Pysiaczek89, żabka04, mmargol, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Teraz 1,5 cm, ale u mnie jest brzeznie przodujące (nie centralnie) i na ścianie tylnej. Na tylnej podobno wolniej się podnoai lub wcale
ale lepsze przy cc.
Ordynator mi powiedział, że 1,5 cm to nisko i mam leżeć, żeby nie doszło do krwotoku. Choć powiedział, ze jak tak nisko zostanie to przy cc krwotok nieunikniony i przetaczanie krwi. Więc leżę i się modlę, żeby poszło w górę jeszcze. -
nick nieaktualnyO kurcze, to trzymam kciuki, zeby sie jeszcze podnioslo i bylo ok. Mi nic nie mowil wiecej, oczywiscie oszczedzanie sie, nie dzwigac i zero seksu, ale lezec nie musze, chyba ze by bolal brzuch.
Twierdzi, ze to na razie do obserwacji i jest szansa, ze sie podniesie, bo teraz pinoc lozysko sobie migruje.
Mam nadzieje, ze bedzie ok -
nick nieaktualnyUla89 wrote:piękne te ciuszki! chyba też wybiorę się do tkmaxx
znalazłam rozmiary pasujące co do miesięcy bobasa po urodzeniu w stosunku do pory roku
Był ze mną mój M i oczywiście nalegał, zeby chociaż kombinezony nie były różowe - dałam sie ubłagać