WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Agatia jest do 19.04 lub wyczerpania zapasow na ubranka niemowlece:
http://www.smyk.com/promocje/moda-dziecieca/ubrania-niemowlece-taniej.html?dir=asc&order=price
Dzierza tez nie przepadam za niespodziankami, bo nie wiem czy trafiona bedziechoc kilka razu moj maz mnie przekonal, ze zapachy wie jakie lubie
Teraz mam zagwozdke co kupic na urodziny tesciowej (20.04), tacie (21.04), siostrze (22.04) i oczywiscie mezowi (25.04)... Macie jakies podpowiedzi?tesciowej kupuje tylko kwiaty. Chyba ze organizuje to jakis zestaw recznikow lub na rocznice kupilismy tesciom posciel. Z siostra nie podpowiem bo mam brata i zawsze problem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 15:25
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny_izunia_ wrote:Cześć mamuśki
Ile tych stron popisałyście, ale już nadrobiłam
Dzisiaj znowu pochmurno ale czasem jakieś promienie słońca się przebijają, może jednak się rozpogodzi.
Jeśli chodzi o oddawanie używanych ubrań to u mnie średnio raz na 2 lub 3 tygodnie wywieszają ogłoszenia, że będą jeździć i zbierać. Nie pamiętam z jakiej firmy ale nawet dzisiaj mąż wystawił worek. Kosze też stoją, żeby wrzucać ale jakoś wolę tak oddać.
Dziewczyny śliczne brzuszki. Z wagą u mnie już 6 na plusie niestety no i ja mam 7 z przodu.
AniaL który zestaw tych ćwiczeń A. Pióro?
Mmargol ja ostatnio teściowej kupiłam coś takiego http://allegro.pl/czajniczek-z-filizanka-filizanka-dzbanek-pawie-paw-i5871707264.html
teściu książkę a mąż ubrania, siostrze może jakiś zabieg kosmetyczny.
Powodzenia na wizytach uciekam robić obiad
Miłego dnia
Tam masz mnóstwo zestawów dla ciężarnych żeby się nie nudzić -
mychakruszyna wrote:Bbeczka widziałaś jutro sa warsztaty w Zabrzu w sklepie viki. Jadę z ciekawości bo maja tam wózek który chce wiec przy okazji sprawdzę go.
Widziałam, ale one trwają aż 8 godzin, a ja nie jestem w stanie 2 wysiedzieć jak gdzieś idziemy. No i chyba padłabym z głodu -
Z tymi prezentami ostatnio zawsze mam problem. Ciężko trafić w czyjś gust, a szkoda wydać pieniądze na kompletnie nieprzydatną rzecz. Niestety na spełnianie czyichś skrytych marzeń, nie za bardzo nas stać, więc ostatnimi czasy najczęściej kończy się na zakupie karty podarunkowej do wybranego sklepu.
-
nick nieaktualnyUla89 wrote:Ksosia mogę prosić o wpisanie na pierwszą stronę? Termin 11 września, dziewczynka
Też muszę pomyśleć o prezencie dla męża, nie mam pomysłuUlfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymmargol wrote:A ja Wam narobię smaka i powiem, że idę robić karpatkę - jutro goście!
Mąż sam poprosił o ulubione ciasto, to nie mogłam odmówić
Dla kogoś kawałeczek odłożyć?mmargol lubi tę wiadomość
-
Ja się oficjalnie przywitam
Podczytuję Was z doskoku od początku, ale ja taka ,,nieforumowa" jestem.
Jesteśmy w 19 tygodniu, ważymy 259 g, prawdopodobnie zasilimy szeregi dziewczynek(ale czekam na potwierdzenie w następnym tygodniu).
Geograficznie: jestem z Wielkopolski.
Wiekowo: już niedługo 30ści
Zdjęcie wstawię niebawem
Dobrego dnia i dobrych wieści Wszystkim życzę!mmargol, A_n_k_a_80, _izunia_, violett, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
i jeszcze jest promocja w h&m 20% na zakupy z działu dziecięcego (mam aplikacje Blix na telefonie i tam jest), a przed chwilą widziałam na fb, że Makaszka (www.makaszka.pl), o której już tu wspominałyście, że będziecie coś tam kupować, są jakieś promocje na hasło 'weekend'
i że promocję się łączą
-
nick nieaktualny
Ja nie chcący na nią wpadłam.
Wiem że robicie już zakupy to napisałam może któraś skorzysta.
Ja nie kupuje bo mam tego aż 4 wory 15l.
Dziś włożyłam cześć ubranek tzn jedna wielka złych wielkich reklamowek fo wybielacza do kosza Wyrzucilam 2 bluzki na długi rękaw z 7 bodziakow i nadal mam tego trochę.
Nie macie pojęcia jak bardzo chciałabym coś pokupowac i cieszyć się tym szalem
Ja właśnie umieram łeb mi pęka winowajca jest pogoda właśnie u mnie leje deszcz już od 30min.wrrrrr