WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUla89 wrote:Dzierzba nieźle
aż szkoda słów.
Dziewczyny jakie wózki kupujecie/możecie polecić? Jakieś opinie na temat Bebetto (głównie Murano),Jedo, Anex?
Te Bebetto jakoś do mnie nie przemawiają ;( Chociaż są piękne.
Macie jakieś opinie na temat wózków BEXA?
Oszalałam na punkcie ideal, royal i line. Spełniają wszystkie moje wymagania i mają dużą gondolę, która w zimie powinna być odpowiednia, te śpiworki, kombinezony troche miejsca zajmują.
Zastanawiam się jeszcze nad Coto baby Aprilia i Tako Omega 4w1 -
inzynierka wrote:Te Bebetto jakoś do mnie nie przemawiają ;( Chociaż są piękne.
Macie jakieś opinie na temat wózków BEXA?
Oszalałam na punkcie ideal, royal i line. Spełniają wszystkie moje wymagania i mają dużą gondolę, która w zimie powinna być odpowiednia, te śpiworki, kombinezony troche miejsca zajmują.
Zastanawiam się jeszcze nad Coto baby Aprilia i Tako Omega 4w1
Ja na początku chciałam Tako, ale jak je sobie obejrzeliśmy to nam przeszło. Murano bardzo nam się podoba wizualnie, ale spacerówka pozostawia trochę do życzenia, sama już nie wiem.
Patrzyłam na te Bexa i też są bardzo ładne, ale podnóżki w spacerówkach wydają mi się płyciutkie tak jak w Murano.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 12:18
-
Cześć Mamuśki:)
Widzę że temat wózków maglujecie - ja chyba jestem zdecydowana na Camarelo, jeszcze nie wiem który model wybiorę, ale dwie z dziewczyn tutaj polecały i rozmawiałam też ze znajomą która ma taki wózek i użytkuje go już ponad rok i jest mega zadowolona:) Czekam tylko aż będę mogła go gdzieś obejrzeć na żywo, bo w hurtowni czekają na sprowadzenie.
Trzymam kciuki za Wasze wizyty!
I chyba czasem czuję mojego malca, ale to jak mocniej kopnie - takie bąbelki właśnie. Nie wiem czy to właśnie to, czekam na wyraźniejsze ruchy:)
I strasznie nerwowa się zrobiłam...Ach te hormony...
kamciaelcia, Angela89, Dzierzba, _izunia_, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:) troche mnie nie było, ale czytam Was cały czas:) u nas budowa budowa budowa i wszystko co z nią związane. Mury się pną aż miłopatrzeć.
Wczoraj odberałam paczkę ze smyka i jestem zadowlona na weekendzie też trochę pokupowałam i troszkę mi się nazbierało:)
Ale jestem zmartwiona bo stanęłam dziś na wagę i od ostatniego ważenia 2 tyg temu 2 kg na plus:( nie wiem, staram się ruszać, może weekend u mamusi? Nastomiast widzę u siebie te 2 kg wszędzie, czuję się mega napuchnięta najgorzej jest w pachwinach, nie dość ze mnie bolą to majtki zaczynają mnie tam uwierać bo mam tak opuchnięte. Muszę powiedzieć lekarzowi, bo niby ma w 2 trmestrze to jest 0,4 kg na tydzień, poruszam się więcej i zobaczę jak to będzie wyglądało.
w sobotę mam genetyczne to sobie zobacze maluszka, mam nadziję, że się potwierdzi chlopak:)
Pozdrawiam i 3mam kciuki:)mychakruszyna, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBroszka wrote:Cześć Mamuśki:)
Widzę że temat wózków maglujecie - ja chyba jestem zdecydowana na Camarelo, jeszcze nie wiem który model wybiorę, ale dwie z dziewczyn tutaj polecały i rozmawiałam też ze znajomą która ma taki wózek i użytkuje go już ponad rok i jest mega zadowolona:) Czekam tylko aż będę mogła go gdzieś obejrzeć na żywo, bo w hurtowni czekają na sprowadzenie.
Trzymam kciuki za Wasze wizyty!
I chyba czasem czuję mojego malca, ale to jak mocniej kopnie - takie bąbelki właśnie. Nie wiem czy to właśnie to, czekam na wyraźniejsze ruchy:)
I strasznie nerwowa się zrobiłam...Ach te hormony...
U mnie Kuba będzie się Camarelo rozbijałBroszka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Skali89 wrote:Hej dziewczyny:) troche mnie nie było, ale czytam Was cały czas:) u nas budowa budowa budowa i wszystko co z nią związane. Mury się pną aż miłopatrzeć.
Wczoraj odberałam paczkę ze smyka i jestem zadowlona na weekendzie też trochę pokupowałam i troszkę mi się nazbierało:)
Ale jestem zmartwiona bo stanęłam dziś na wagę i od ostatniego ważenia 2 tyg temu 2 kg na plus:( nie wiem, staram się ruszać, może weekend u mamusi? Nastomiast widzę u siebie te 2 kg wszędzie, czuję się mega napuchnięta najgorzej jest w pachwinach, nie dość ze mnie bolą to majtki zaczynają mnie tam uwierać bo mam tak opuchnięte. Muszę powiedzieć lekarzowi, bo niby ma w 2 trmestrze to jest 0,4 kg na tydzień, poruszam się więcej i zobaczę jak to będzie wyglądało.
w sobotę mam genetyczne to sobie zobacze maluszka, mam nadziję, że się potwierdzi chlopak:)
Pozdrawiam i 3mam kciuki:)
Zazdroszczę Wam po części tego stawiania murów bo pamiętam to uczucie - jak to cieszyło, jak miło było na to patrzeć i jakie łatwe wybory to były. My na szczęście mamy to za sobą ale teraz za to kłócimy się o każdą płytkę i o każdy kolor na ścianie, a podobno mamy takie same gusta:P Budowa domu to duże wyzwanie, trzymam za Was kciuki żebyście mogli się jak najszybciej wprowadzić!Skali89, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
masakra z tą budową, pomijając, że kaza idzie jak woda to od 6 rano telefony dzwonią i pytań tysiąc heheh bo mój tata teraz dogląda bo my musielismy wrócić do krk i jedziemy w sobote po usg. Mąż cały w nerwach bo co chwila coś jak nie strop to schodzy to coś i kombinacja co gdzie taniej, żeby nie przepłacić. Ale to potrwa jeszcze ja mam cichą nadziję na przyszły rok, ale to jest taka wersja małe dziecka, kóre sobie marzy. Chyba, że wygram w totka:)
-
mrth666 wrote:Hej. Możesz mi napisać czy Ty jesteś ta Strażaczka90 bo w końcu się nie dowiedziałam
? Zgubiłaś hasło na konto?
-
Dzierzba wrote:Dziewczyny jestem w szoku. Kupiłam poduszki kliny i aspirator katarek dla dzieci u jednego sprzedawcy na allegro. Dotarło wszystko plus bonus w postaci śmieci. No normalnie załamka. Pierwszy raz się z czymś takim spotykam! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dec4cc08b677.jpg
-
Dziewczyny nawet dobrze się czuje po tej glukozie.Ale myślałam że dostane ją z letnią wodą...a ona była ciepła.Pytałam się czy moge cytryne .Sama pytała się czy mam i sama wcisnęła...Koleżanki do mnie mówiły"weź ze sobą wode bo bedziesz mogła pić" a co się okazało.Pani nie pozwoliła.W połowie kubka troche mi było nie dobrze.
Ale była też dziewczyna co po tej glukozie bardzo źle się czuła;/ i zasłabła.Tez jest w 19 tyg... -
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Dziewczyny nawet dobrze się czuje po tej glukozie.Ale myślałam że dostane ją z letnią wodą...a ona była ciepła.Pytałam się czy moge cytryne .Sama pytała się czy mam i sama wcisnęła...Koleżanki do mnie mówiły"weź ze sobą wode bo bedziesz mogła pić" a co się okazało.Pani nie pozwoliła.W połowie kubka troche mi było nie dobrze.
Ale była też dziewczyna co po tej glukozie bardzo źle się czuła;/ i zasłabła.Tez jest w 19 tyg...jednak każdy organizm inaczej reaguje, u mnie też była dziewczyna, której było słabo i się położyła. Ostatnio też byłam świadkiem jak kolejną kładli. Wszystko zależy od organizmu jak zareaguje na taki nagły przyrost cukru.
Mi też podali z ciepłą wodą, cytryny nie brałam, Pani też nic nie mówiła, a po badaniu pozwoliła przepić 1/2 kubka wody i tyle. -
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Wczoraj o 21 zjadłam ostatni posiłek.2 kanapki z pomidorem i majonezem.Zachcianka.I mam nadzieje że nie z fałszuje mi to wyniku
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Strazaczka1990 wrote:tak ja jestem ta Strazaczka90....Hasła na tamto konto zapomniała.Bo prawie rok na nie nie wchodziłam.Dlatego załozyłam sobie nowe konto z nikiem Strazaczka1990
Ciekawi mnie jedna rzecz...Bo na tamtym koncie przedstawiałaś się jako Nicola: https://ovufriend.pl/posty-uzytkowniczki,43892,1486.html - post z 26 listopada
a tutaj piszesz że nazywasz się Karolina: https://bellybestfriend.pl/posty-uzytkowniczki,155951,9156.html post z 8 lutego
Sorka że pytam ale masa tu trolii a jeśli to Ty to napewno mnie kojarzysz a wolę mieć pewność że piszę z "prawdziwą" Tobą... -
Oo jakie spostrzeżenie! Marth widzę dobry szpieg z ciebie
A tu nasz domek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad88bc2ff736.jpg
Skali ja też marze o wygranej w totka! Liczę ze w końcu się uda:PStrazaczka1990, Ula89, martta, Dzierzba, violett, bbeczka91, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość