WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Żabka tylko pamiętaj o dużej ilości wody przy tym żelazie bo cię zatka na amen od dołu
Nie!!!!!!???? Naprawdę?????
Przecie ja już pije dziennie butelka 1,5 l wody to teraz ile już pić????
Pod kroplową chyba się podłącze!
Nie żartuję ja teraz mam zaparcia ostatnio miałam wrażenie że urodzę w wc!
A to prawda że może brzuch boleć?????!
Endo coś wspominała?!
A o jakiej porze go bierzecie??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba dzięki za rady.
Problem w tym że nie tkne suszonych śliwek fiuuuuu
Coś innego zamiast tych śliwek?????
Idę do apteki wydać kasę
Mąż mnie dzisiaj z domu wygoni endo 150,gina 140, ciekawe ile w aptece zostawię
A wczoraj miałam wojnę z nim o kasę. Skupić jeden. Dziś wrócił do domu po nocce jakiś miły i taki inny no i chory.
-
agatia wrote:Dziewczyny często w ciąży wzrok się pogarsza na czas ciąży, a potem wraca do normy. Mi co prawda w pierwszej ciąży padł na amen
ale to przez cukrzycę, aż się boję co będzie po tej słodkiej ciąży.
-
cześć mamuśki!
witam się w 20tc!
wczoraj byliśmy na warsztatach Mamo to ja, całkiem spoko było, tyle że do 21 trwało i już pod koniec miałam szczerze dość. Ale mąż też stwierdził, że fajnie że poszliśmy także ok
niestety szybka wizyta u gina i okazało się, że grzybka te 3dniowe globluki nie przepędziły, Nystatyna na 10 dni terazgrrrrr..... ale żadnego usg nie było ani nic, więc nadal niecierpliwie czekam na połówkowe - jeszcze 9dni!
powodzenia na wizytach dzisiaj dziewczyny!
Z tym be safe to opłaca się ale są wypożyczalnie za 10zł/miesiąc, trzeba poszukać w necie, ja też się nad tym mocno zastanawiam.
no i czekam na przesyłkę z poduszką z motherhood, bo spanie nie robi się już komfortowe. Brzuch rośnie jak szalony, czasami się zastanawiam czy nie za bardzo... ale nam ciężarnych niedogodzisz, za mały źle, za duży źle...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 10:16
_izunia_, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Przyszła druga paczka wylicytowanych ubranek
chwalę się
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5c6193c68e4.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d177469a24f7.jpgAngela89, Dzierzba, _izunia_, Macioszczyczka, mmargol, żabka04, Strazaczka1990, AniaLewandowska, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMycha juz sie ucieszylam, bo wlasnie szukam adaptera na pasy, szkoda ze to wypozyczenie :p
Mi sie ciezko jezdzi w pasach, ale wole mimo wszystko miec zapiete. Chcemy pojechac gdzies na majowke, wiec bedzie jakies kilka godzin w samochodzie, lepiej miec adapter.
Polecacie jakis konkretny?
Ja tez biore zelazo i lekko nie jest :p biore rano i wieczorem, chyba wyprobuje sliwki -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, witamy się z Wami z domu i wygląda na to, że posiedzimy w nim z córą do pon.
Fajne macie te ciuszki, to moja dzisiejsza paczka ze smyka:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a8b2857e0e4.jpg
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytykamciaelcia, Dzierzba, _izunia_, mmargol, Strazaczka1990, Pauka lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
Co za pogodaa tu jeszcze przymrozki zapowiadają...
Chciałam kwiatki na balkonie sądzić. Trzeba jeszcze poczekać.
Też miałam mieć jutro połówkowe a to dopiero w piątek. A może już
Żabka więcej wody i warzyw, jeśli śliwki zupełnie odpadają. Jogurty activia, może xenna.
Lecę się ogarnąć i mieszkanie trochę posprzątać.
Miłego dnia
Powodzenia na wizytach. -
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Dzierzba dzięki za rady.
Problem w tym że nie tkne suszonych śliwek fiuuuuu
Coś innego zamiast tych śliwek?????
Idę do apteki wydać kasę
Mąż mnie dzisiaj z domu wygoni endo 150,gina 140, ciekawe ile w aptece zostawię
A wczoraj miałam wojnę z nim o kasę. Skupić jeden. Dziś wrócił do domu po nocce jakiś miły i taki inny no i chory.
Ja jem muesli, nasiona chia i młody jęczmień. I duuużo wody.
Już biorę żelazo ponad tydzień i na razie różnica jest tak jak u Angeli tylko w kolorze.
Kupiłam sobie klapki w Lidlu żeby mieć i na wakacje wygodne i do szpitala.
violett wrote:Macioszczyczka fajnie, ze bedzie Cie odwiedzac polozna, a to tak po znajomosci, czy normalna praktyka?
Normalna praktyka. U nas od 20 tygodnia co tydzień do porodu przychodzi. Bada ciśnienie, tętno maluszka i ma spis tematów, które mi opowiada. Np. łagodzenie bólu kręgosłupa itd.
MYCHA cieszę się, że już wszystko w porządku u Ciebie.Jakoś tak mocniej się przejęłam tobą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 10:39