WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Żabka tylko pamiętaj o dużej ilości wody przy tym żelazie bo cię zatka na amen od dołu

Nie!!!!!!???? Naprawdę?????
Przecie ja już pije dziennie butelka 1,5 l wody to teraz ile już pić????
Pod kroplową chyba się podłącze!
Nie żartuję ja teraz mam zaparcia ostatnio miałam wrażenie że urodzę w wc!
A to prawda że może brzuch boleć?????!
Endo coś wspominała?!
A o jakiej porze go bierzecie??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba dzięki za rady.
Problem w tym że nie tkne suszonych śliwek fiuuuuu
Coś innego zamiast tych śliwek?????
Idę do apteki wydać kasę
Mąż mnie dzisiaj z domu wygoni endo 150,gina 140, ciekawe ile w aptece zostawię
A wczoraj miałam wojnę z nim o kasę. Skupić jeden. Dziś wrócił do domu po nocce jakiś miły i taki inny no i chory.
-
Mówisz, że może się naprawić? Ja już mam wadę i tak. Tak czy siak dopiero jak urodzę to ogarnę okulistę.agatia wrote:Dziewczyny często w ciąży wzrok się pogarsza na czas ciąży, a potem wraca do normy. Mi co prawda w pierwszej ciąży padł na amen
ale to przez cukrzycę, aż się boję co będzie po tej słodkiej ciąży. -
cześć mamuśki!
witam się w 20tc! 
wczoraj byliśmy na warsztatach Mamo to ja, całkiem spoko było, tyle że do 21 trwało i już pod koniec miałam szczerze dość. Ale mąż też stwierdził, że fajnie że poszliśmy także ok
niestety szybka wizyta u gina i okazało się, że grzybka te 3dniowe globluki nie przepędziły, Nystatyna na 10 dni teraz
grrrrr..... ale żadnego usg nie było ani nic, więc nadal niecierpliwie czekam na połówkowe - jeszcze 9dni!
powodzenia na wizytach dzisiaj dziewczyny!
Z tym be safe to opłaca się ale są wypożyczalnie za 10zł/miesiąc, trzeba poszukać w necie, ja też się nad tym mocno zastanawiam.
no i czekam na przesyłkę z poduszką z motherhood, bo spanie nie robi się już komfortowe. Brzuch rośnie jak szalony, czasami się zastanawiam czy nie za bardzo... ale nam ciężarnych niedogodzisz, za mały źle, za duży źle...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 10:16
_izunia_, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Przyszła druga paczka wylicytowanych ubranek
chwalę się 
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5c6193c68e4.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d177469a24f7.jpg
Angela89, Dzierzba, _izunia_, Macioszczyczka, mmargol, żabka04, Strazaczka1990, AniaLewandowska, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMycha juz sie ucieszylam, bo wlasnie szukam adaptera na pasy, szkoda ze to wypozyczenie :p
Mi sie ciezko jezdzi w pasach, ale wole mimo wszystko miec zapiete. Chcemy pojechac gdzies na majowke, wiec bedzie jakies kilka godzin w samochodzie, lepiej miec adapter.
Polecacie jakis konkretny?
Ja tez biore zelazo i lekko nie jest :p biore rano i wieczorem, chyba wyprobuje sliwki
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, witamy się z Wami z domu i wygląda na to, że posiedzimy w nim z córą do pon.
Fajne macie te ciuszki, to moja dzisiejsza paczka ze smyka:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a8b2857e0e4.jpg
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
kamciaelcia, Dzierzba, _izunia_, mmargol, Strazaczka1990, Pauka lubią tę wiadomość

-
Witam się i ja

Co za pogoda
a tu jeszcze przymrozki zapowiadają...
Chciałam kwiatki na balkonie sądzić. Trzeba jeszcze poczekać.
Też miałam mieć jutro połówkowe a to dopiero w piątek. A może już
Żabka więcej wody i warzyw, jeśli śliwki zupełnie odpadają. Jogurty activia, może xenna.
Lecę się ogarnąć i mieszkanie trochę posprzątać.
Miłego dnia
Powodzenia na wizytach. -
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Dzierzba dzięki za rady.
Problem w tym że nie tkne suszonych śliwek fiuuuuu
Coś innego zamiast tych śliwek?????
Idę do apteki wydać kasę
Mąż mnie dzisiaj z domu wygoni endo 150,gina 140, ciekawe ile w aptece zostawię
A wczoraj miałam wojnę z nim o kasę. Skupić jeden. Dziś wrócił do domu po nocce jakiś miły i taki inny no i chory.
Ja jem muesli, nasiona chia i młody jęczmień. I duuużo wody.
Już biorę żelazo ponad tydzień i na razie różnica jest tak jak u Angeli tylko w kolorze.
Kupiłam sobie klapki w Lidlu żeby mieć i na wakacje wygodne i do szpitala.
violett wrote:Macioszczyczka fajnie, ze bedzie Cie odwiedzac polozna, a to tak po znajomosci, czy normalna praktyka?
Normalna praktyka. U nas od 20 tygodnia co tydzień do porodu przychodzi. Bada ciśnienie, tętno maluszka i ma spis tematów, które mi opowiada. Np. łagodzenie bólu kręgosłupa itd.
MYCHA cieszę się, że już wszystko w porządku u Ciebie.
Jakoś tak mocniej się przejęłam tobą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 10:39

właśnie cos strasznie tanie mi się wydawało 

[