WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się z samego rana, u nas już 22 tc i 6 miesiąc!! jak ten czas ucieka
Młody dziś zaczął chyba kopać, bo jak zawsze lekko sobie pływał to teraz poczułam wyraźniej, ale nadal nie na tyle mocno żeby poczuć pod ręką. Zobaczymy co na jutrzejszym usg wyjdzie
Behemottka śliczne te ubrankaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 07:02
staraczka_85, Strazaczka1990, bbeczka91, Dzierzba, claudiuszek, _izunia_, mmargol, martta, megg, violett, Skali89, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z rana:-)
Włącza mi się brak chęci spania
Ja już po śniadanku zaraz lecę do endo a na 15:20 mam gina yupiiiiii lecę podejrzeć małego i czy mały jest małym hihihi i wogole czy wszystko u niego ok.
Wczoraj wieczorem bardzo długo mały wariowal czułam ruchy pod ręką nawet tatusiem dałam poczuć nie wiem czy czuł bo nic nie mówił
U mnie szpital córka chora,mąż chory a mnie w gardle narazie drapie i lepiej niech tak zostanie:-) albo pójdzie.....
Do potem......
Udanych wizyt
Miłego dniaU mnie wrescie słonko:-)
-
Hej kobietki
witam się i ja
dziś ginka, a jutro połówkowe. Mam nadzieję, że wieści będą dobre, że nie wyjdę z kolejną zalamką.
No i skończony 21 tcstaraczka_85, Sabina, Strazaczka1990, bbeczka91, _izunia_, Dzierzba, claudiuszek, mmargol, martta, megg, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Poszlam do innego laboi Pani zrobiła od ręki mi.Bez skierowania ta krzywa.Nawet cytrynę pozwoliła wcisnąć...Wypilam kubek i siedze i czekam.W połowie kubka myslalam że zwymiotuje :\ale jest dobrze
żabka04, Dzierzba, mychakruszyna, _izunia_, mmargol, AniaLewandowska, pirelka lubią tę wiadomość
-
megg wrote:hej
ja tez mam skierowanie na krzywa, mam zrobic na nast wizyte
jutro mam prenatalne, prosze o kciuki
bierzecie moze dodatkowo jakies DHA procz wit typowo ciazowych? bo ja biore pregneplus a jest tez pregna Dha -
nick nieaktualnyCześć
Kciuki za dzisiejsze wizyty
Ja mam kolejny wspaniały objaw ciążowy. Dziś nad ranem miałam pierwszy skurcz ... łydki! Ale mnie bolalo! Teraz boli nogaa przeciez biore aspargin. No coz
Miłego dnia wszystkim
Ps. Behemotka śliczne ubrankaAdaś dziś strojony
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja czekam na wizyte do swojego gina niestety jestem zapisana jakos 7 dodatkowa pacjentka gdyż doktorek odwołał mi standardową jutrzejszą wizyte
coś czuję, iż posiedze dziś sobie tu!
Ale mam czas opowiedzieć wam jaka ze mnie wredota dla mojego M.
A wiec mój kochany M jeździ ze mna na kazde usg nawet te 6 tydzień 10bardzo to przeżywa chce mnie wspierać i wiedzieć co z jego maleństwem.
A co ja wredota wczoraj zrobiłam, weszłam na godzine przed naszym planowym usg do gabinetu i bez niego zrobilam usg dojechał dopoero na sam koniec jak lekarz wypisywał papiery.
Wiem wredna jestem ale nie mogłam sie powstrzymać jak poprosił mnie do gabinetu godzinę wcześniej i mogła już widzieć czy dzieciątko ma sie ok. Na własną obrone dodam, iż poprzednio w 12 tygodniu ciąży doktorek miał takie opóźnienie, iż czekalismy ponad godzinę a ja pełna nerwica chodziłam z kąta w kąt.
Pozdrawiam was ciepło zołzina
A_n_k_a_80, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Pogoda jak to ostatnio bywa paskudna, a ja za chwilę idę znowu do dentysty. W ostatnie dni często zdarza mi się poczuć małą, co mnie bardzo cieszy
Miłego dnia, udanych wizyt i dużo słońca dzisiaj
-
Hej dziewczyny. Widzę, że dużo dziś wizytuje. Powodzenia dla wszystkich i samych pozytywnych wieści. Ja też dziś idę chłopców podejrzeć i zabieram Maksa ze sobą, mam nadzieję, że lekarka pozwoli mu popatrzeć bo, aż rano nogami z radości przebierał.
Strażaczka i dobrze, że się udało.
Co do witamin to biorę mama premium z dha z dopelhertz activ. Nie są drogie, a skład bardzo dobry.Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrazaczka hahahha chciałabyś
Co za dużo to nie zdrowo:-)
Ja wróciłam do domu.
Endo miała opóźnienie lekkie.
Dostałam większą dawkę letroxu aż 137, żelazo coś na literę T i Wit d.
Morfologia jej się podobała ale mogłaby być większa.
Dziecko że mnie konkretnie szarpneło zelazo:-( w styczniu badalam miałam 119 a teraz tylko 40.
Ale jest dobrze
Idę zaraz do apteki tylko zjem drugie śniadanie muszę coś córce kupić ma 37 st rozbiera ja na maksa.
Potem obiadek u mnie ryba bo mi się ryby chce
Potem na 15:20 ginnie mogę się doczekać
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja:) moj mąż wziął dziś urlop bo jest praca na budowie a mamy wizytę o 16.30 a bardzo zależy mu żeby być
no i jakiś milszy byl dziś nawet się kochaliśmy z rana:D więc wiem ze teraz znowu będzie miły
uśmiałam się z rana bo w pn chciałam też ale po kilku ruchach moj stwierdził że strasznie go boli i faktycznie miał otarcie prawie do krwi więc dziś mu powiedziałam że za to że mnie i maleństwo zdenerwował wcześniej, maluch go ugryzł
Dzierzba, żabka04, _izunia_, Macioszczyczka, AniaLewandowska, bbeczka91 lubią tę wiadomość