WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksosia wrote:Ja nie dostalam skierowania. Jedynie znizke 20% na badania, ale musialam sie upomnirc. Moja gin mi tylko na kartce napisala ze mam kupic 75g glukozy i dac w lab. To wszystko.
-
A_n_k_a_80 wrote:Powaznie na krzywa trzeba miec skierowanie , ja nie mam skierowania
ilona29 lubi tę wiadomość
-
Madziuuuula wrote:Witajcie.
Ale miałam paskudny dzień, który na dodatek jeszcze trwa, bo muszę jechać do umówionego klienta.
Czy tylko ja nie czuję jeszcze ruchów?
Myślałam, ze je czuję, ale to chyba nie to. Wczoraj jedynie poczułam jakby ktoś delikatnie mi strzelił gumką recepturką w środku.
chciałabym czuć, by wiedzieć, że wszystko ok z moim Bobo-frutem;) -
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:Dzierzba ale i tak tego nie rozumiem. ..bo w teorii cukrzyca ciążowa powstaje od hormonów łożyskowych i im później tym gorzej z cukrami. ..i jak zrobisz w 20 tc i wyjdzie w normie to co? Powtórzy w 30 tc? Po to kontroluje się cukry na czczo I na bieżąco! Nie podwazam absolutnie decyzji lekarza ale nie rozumiem tego. ..
-
agatia wrote:Strażaczko mi powiedziani w labie, że ciężarne muszą mieć skierowanie, bo to badanie obciążające trzustke i dzidzie. Niektóre ciężarne chcą na własną rękę powtarzać badanie i dla tego musi być skierowanie.
bo moja gina mi skierowania napewno nie da na to
-
nick nieaktualnyWitam się ponownie
dzień był ciężki, ale jakoś dałam radę, ok 12:00 mdłości ustąpiły, nadal nie wiem co mogło mi zaszkodzić? po pracy pojechałam na fitness i się nieźle wymęczyłam, zjadłam kawał arbuza i mam nadzieję że nie będę po nim sikać co 10 minut -
nick nieaktualny
-
Bo ja już do niej Dzwoniłam .Stwierdziła że mam iść do innego laboratorium .Dzwoniłam do labo ale nikt nie odbierał jutro pójdę zapytam .Jak się nie uda to 27kwietnia mam wizytę i jej powiem że bez skierowania nikt mi tego nie zrobi nawet za pieniądze.Nie będzie miała wyjścia ,będzie musiała dać skierowanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 20:01
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Bo ja już do niej Dzwoniłam .Stwierdziła że mam iść do innego laboratorium .Dzwoniłam do labo ale nikt nie odbierał jutro pójdę zapytam .Jak się nie uda to 27kwietnia mam wizytę i jej powiem że bez skierowania nikt mi tego nie zrobi nawet za pieniądze.Nie będzie miała wyjścia ,będzie musiała dać skierowanie
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:dzierzba, nalezy ufac lekarzom...z zasady powinno sie robić po 24tc ale wiadomo, ze później to łożysko bardziej działa. Naciskaj pózniej na badania cukru na czczo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW tamten piątek lub dziś miał dzwonić lekarz jeżeli wyjdą posiewy znów źle telefon milczy. Czyżbym się pozbyła tego gów#$@ ? Chyba powoli zaczynam czuć ulgę. Bo wątpię aby o mnie zapomnieli, nigdy nie zapomnieli.
Dzierzba, Strazaczka1990, kamciaelcia lubią tę wiadomość