WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
angela, Emilka to jednak taki brudasek była
no trudno, nawet nie wiedziałam , ze daszek zdejmuje sie za pomoca przycisku...i całość w rzuciłam do wanny-wypiorę recznie. została mi tylko spacerówka do ogarnięcia, wyschnie i wyladuje na meblach. Poczeka do nastepnej wiosny
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:angela, Emilka to jednak taki brudasek była
no trudno, nawet nie wiedziałam , ze daszek zdejmuje sie za pomoca przycisku...i całość w rzuciłam do wanny-wypiorę recznie. została mi tylko spacerówka do ogarnięcia, wyschnie i wyladuje na meblach. Poczeka do nastepnej wiosny
-
Ula89 wrote:Dziewczyny powodzenia Wam życzę z tymi budowami
My mamy mieszkanie, nie jakieś wielkie, ale za to przytulne i bez kredytu
Strazaczka to sporo przeszłaś, były mąż, nowy facet i 2 lata starań bezowocne (może na szczęście). Dobrze, że się teraz wszystko układa.
Ja mam dziwne przekonanie, że nasza Mała ma się dobrzepodglądałam ją 2 kwietnia, teraz idziemy w sobotę na usg i cieszę się strasznie
Ale było mineło. -
nick nieaktualnyMy nasz wózek będziemy prali bliżej września, póki co mąż rozkręcił podwozie i wszystko wyczyścił i nasmarował, nawet hamulec naprawił (babeczka nam właśnie z ceny przez tą usterkę zeszła). Z ubrankami też czekam aż więcej się uzbiera to masowo wypiorę, później jeszcze raz i wyprasuję - będzie roboty
Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Ula89 wrote:Dziewczyny powodzenia Wam życzę z tymi budowami
My mamy mieszkanie, nie jakieś wielkie, ale za to przytulne i bez kredytu
Strazaczka to sporo przeszłaś, były mąż, nowy facet i 2 lata starań bezowocne (może na szczęście). Dobrze, że się teraz wszystko układa.
Ja mam dziwne przekonanie, że nasza Mała ma się dobrzepodglądałam ją 2 kwietnia, teraz idziemy w sobotę na usg i cieszę się strasznie
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a to troche wstydliwe jak dla mnie i nie wiem czy normalne.I może zabrzmieć głupio.I czy czasami nie napomknąc o tym ginekologowi,na następnej wizycie.Nie raz zdarzy mi się jeszcze zwrócić...I w trakcie zwracania pęcherz mi puszcza...
nie mam pełnego pęcherza ale coś tam zawsze jest.I w trakcie zwracania lekko poleci mi tam coś.Nie śmiejcie się.Może ja mam za słabe mieśnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 15:14
-
Hej hej! Moje dzieciaki zdrowe i dorodne
Jeden waży 230 g a drugi 215 g. Są cholernymi bezwstydnikami bo ciągle przyrodzenia prezentowali.
Niestety nie udało się ich uchwycić razem bo już są za duzi
Prezentuję ja wam ich mordki i pindole, bo to pokazywali nader chętnie.
bliźniak z lewej strony https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f51c581360b3.jpg
bliźniak z prawej strony
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/500687c39afb.jpg
opis: https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a75a89f445bc.jpg
Są w miarę równi, pomiary prawego są średnio miarodajne bo leżał przytulony do ściany macicy.
Łożysko mi się podniosło. Jupiii! Szyjka piękna, zamknięta. Serca bez widocznych wad, pęcherze wypełnione,żołądki wypełnione, owodnie równe. Czego chcieć więcej
Syn słuchał serduszek i aż mu oczy błyszczały i podskakiwał ale znudził się szybko i wyszedł.JESTEM SZCZĘŚLIWA!
Pysiaczek89, martta, Broszka, Miśka***, kamciaelcia, Strazaczka1990, żabka04, Malutka92, claudiuszek, Ula89, Anulka01, A_n_k_a_80, violett, Angela89, mysza0406, YvonnElizabeth, Sabina, bbeczka91, AniaLewandowska, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Strazaczka1990 wrote:Dziewczyny a to troche wstydliwe jak dla mnie i nie wiem czy normalne.I może zabrzmieć głupio.I czy czasami nie napomknąc o tym ginekologowi,na następnej wizycie.Nie raz zdarzy mi się jeszcze zwrócić...I w trakcie zwracania pęcherz mi puszcza...
nie mam pełnego pęcherza ale coś tam zawsze jest.I w trakcie zwracania lekko poleci mi tam coś.Nie śmiejcie się.Może ja mam za słabe mieśnie?
-
Dzierzba wrote:Kochana nietrzymanie moczu to dość częsty problem w ciąży, nie ma się czego wstydzić. Powiedz ginekologowi o tym. Pewnie zaleci ci ćwiczenia mięśni kegla. Możesz poszukać w necie jak je ćwiczyć i powinno pomóc. Trzeba zaciskać i rozluźniać mięśnie w pochwie, seriami
dobrze ,że Was mam .Zawsze można zapytać
i ktoś doradzi:* na szczęscie mam to tylko w trakcie wymiotów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 15:24
-
nick nieaktualny