WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malutka92 wrote:Jakbym siebie czytala
tez mam takie przeczucie,a z usg idziemy rowno tak jak z tygodniami i płcią
U nas usg ostatnie bylo 1kwietnia i teraz w sobote idziemy na wizyte z usg
No to będziemy podglądać damy w jednym czasie
Dzierzba super chłopakiStrazaczka1990, Malutka92 lubią tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:ja też mam nadzieję, że mojemu nic nie odpadło, bo bym musiała oddać którejś swoje bodziaki w samochody
Ja bym musiała pooddawać to co dzisiaj przyszło w paczce gdyby jednak okazała się chłopcemWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 15:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ula89 wrote:Ja bym musiała pooddawać to co dzisiaj przyszło w paczce gdyby jednak okazała się chłopcem
.Ale by było różowy wózek a w nim syn ;0
Dzierzba, agatia, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Strazaczka1990 wrote:ja 17marca miałam kupować różowy wózek;P bo taki śliczny w Nowej Soli widziałam jak z prenatalnych wracalismy...Ale coś mnie tkneło i mówie do Mojego Sławka bysmy się nie spieszyli bo ja czuje ,że to syn bedzie.Od początku czułam,że syn a każdy gadał że to córa....I co się okazało? pisior urósł
.Ale by było różowy wózek a w nim syn ;0
Nie strasz mnie, ja od kiedy tylko zrobiłam test myślałam, że będzie chłopakale mi powiedzieli, że kobietka później niż na prenatalnych, ostatni dzień 17tc wg usg to bodajże był
-
Dzięki dziewczyny za miłe słowa.
Agatia no ja też jestem w szoku, że szyjka taka długa, bo czuję parcie czasem i myślałam, że się skraca,a to chyba tylko kwestia przekrwienia.
Claudiuszku na pewno będzie Mieszko i mój się waha między Miłoszem a Makarym ( oby wybrał Miłosza) ale to już jego przywilej wyboru.
Strażaczka co do twojego problemu, to nie bagatelizuj, bo może się pogłębiać. Obgadaj to z ginem i ćwicz. Będzie ok!Strazaczka1990, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malutka92 wrote:Dzisiaj tak myslalam nad płcią,a jak Daria bedzie chłopcem? A my mamy praktycznie same ubranka dla dziewczynki i juz duzo sie tego zrobilo.. Nic no od początku mialam przeczucie na córeczkę i to uslyszalam na ostatnim usg kurcze,a moze ja uslyszalam to co chcialam uslyszec???
Nie świrujmyzostaną już dziewczynami
Malutka92 lubi tę wiadomość
-
Dzierzba wrote:Dzięki dziewczyny za miłe słowa.
Agatia no ja też jestem w szoku, że szyjka taka długa, bo czuję parcie czasem i myślałam, że się skraca,a to chyba tylko kwestia przekrwienia.
Claudiuszku na pewno będzie Mieszko i mój się waha między Miłoszem a Makarym ( oby wybrał Miłosza) ale to już jego przywilej wyboru.
Strażaczka co do twojego problemu, to nie bagatelizuj, bo może się pogłębiać. Obgadaj to z ginem i ćwicz. Będzie ok!Dzierzba lubi tę wiadomość
-
Moim znajomym też urodziła się córcia, a.w dzień porodu jeszcze lekarz widział chłopca
nic nie kupowali, bo mieli wszystko po dwóch synach a tu zonk
Dzierzba Mieszko i Miłosz super. Choć Makary też ładnie, ale jak to imię zdrabniać?Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
https://zapodaj.net/0cc9c3857c3e4.jpg.html
https://zapodaj.net/84b0c268e5a8c.jpg.html
moje zdobycze ze smyka i stan budowy z wczoraj mąż mi zrobił zdjęcia z dziś nie mam a pewnie już poszło w górę. My budujemy bez kredytu więc jest nam ciężko chcemy w tym roku zrobić dach to jest nasz cel. A reszta po mału bo mój się zajmuje wykończeniówką więc resztę będziemy robić sami. więc się tak kosztami nie przejmuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 16:19
Strazaczka1990, A_n_k_a_80, Broszka, mmargol lubią tę wiadomość