WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia jakoś to przeżyjemy co?
U mnie na Leona wszyscy w rodzinie reagują negatywnie. A Kacper się uparłAle jak mu powiedziałam ze co wybierze bedzie dobrze, to stwierdził ze ewentualnie Tymon moze być
Z męskich imion jakoś nic mi sie nie podoba
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Anulka01 wrote:Kamcia jakoś to przeżyjemy co?
U mnie na Leona wszyscy w rodzinie reagują negatywnie. A Kacper się uparłAle jak mu powiedziałam ze co wybierze bedzie dobrze, to stwierdził ze ewentualnie Tymon moze być
Z męskich imion jakoś nic mi sie nie podoba
Ja mam ten problem z damskimi imionami
Dzierzba ładnie Cię zrobili, też bym nie podarowała... Mam nadzieję, że się nie wyprą i doślą resztę
-
U nas nikt nie chciał Borysa, bo ruskie, bo brzydkie. A teraz każdy zachwycony bobtyle zdrobnieñ: Boryś, Borcio, Borynio, Borysio, Borek, Boruś. Ważne, żeby rodzicom pasowało, reszta się przyzwyczai i pokocha dziecko razem z imieniem
Ula89, żabka04, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb263f3a677f.jpg
U nas wszystko dobrzelekarz zmieniony:) ale połówkowe 16 maja
kamciaelcia, Dzierzba, Ula89, Anulka01, żabka04, Malutka92, Pysiaczek89, Strazaczka1990, A_n_k_a_80, violett, claudiuszek, bbeczka91, Sabina, mmargol, _izunia_, AniaLewandowska, Pauka lubią tę wiadomość
-
Wszystkie imiona są piękne i wyjątkowe
no może poza Bronikrzyż i Kunegunda
. No i jestem zła. Mamnadzieję, że Makaszka się pomyliła po prostu bo to dwa takie same komplety są. To nie świadczy dobrze o funkcjonowaniu firmy. Nic czekam, a jak nie to zgłaszam na policję.
-
Agatia ale ważne ze w papierach nietypowo i krótko Oleg
A zdrobnienia są bez ograniczeń. Bo Aleksander nam się podoba ale ostatnio za modne. A Oleg to co innego a zdrobnienie tez olus
Oleg to samodzielne imię ale jest też zdrobnieniem od Olgierda i to odpadłoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 18:23
-
Agatia masz rację, do wszystkich imion rodzina sie w końcu przyzwyczaja
Dzierzba poczekaj do jutra, na pewno mają jakiś stan magazynowy i sprawdzą ile im faktycznie zostało. Faktycznie masz pecha z tymi paczkami
Mychakruszyna fajna fotkaTez juz bym chciała w 3D bo u mnie same plamy widac.
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
My pewnie dziś jak mąż wróci z budowy zaczniemy myśleć nad imieniem bo od dziecka chciałam Maks moj mąż tak samo...ale nie sądziłam że faktycznie przyjdzie moda na to imię i będzie go pełno. Mąż ostatnio mówił coś o Wiktorze, ale ja nie mam pojęcia...