WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBroszka wrote:Hmm no to teraz mam zagwozdkę
Gdzieś kiedyś czytałam że przy badaniach na tarczycę niby nie trzeba być na czczo ale jak poszłam po śniadaniu i w labie o to pytałam to babka właśnie powiedziała że powinnam być na głodomora, ale w sumie to ona jednak do końca nie wie...i bądź to człowieku mądry. Dlatego pytam Was, bo część z Was często bada tarczycę.
Jeśli chorujesz na tarczyce i bierzesz hormony to musisz być na czczo tzn bez brania tabletki idziesz do labo.
A jeśli nie przyjmujesz hormonów to nie musisz być na czczo. -
nick nieaktualny
-
Moj ginekolog powiedział mi dzisiaj, ze łożysko się nie przemieszcza tylko macica na poczatku zmienia położenie
Ake jak teraz jest na przodzie to tak zostanie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej
my juz po prenatalnym
Wszystko ok
pewna dziewczynka i zdrowa
mama happy
kamciaelcia, bbeczka91, pirelka, Dzierzba, Anulka01, violett, YvonnElizabeth, A_n_k_a_80, Pysiaczek89, mmargol, _izunia_, AniaLewandowska, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:
I jakie są prognozy?
-
agatia wrote:Prognozy dla dziecka ok, ale może bycr wczesniakr, jak dostanę krwotoku. Dla mnie rokowania zależą od tego czy łożysko nie wrosnie w szyjkę i od nasilenia krwotoku. Może być usuniecier macicy, teansfuzja, a nawet kaputo.
Ale wszystkie wiemy ze dzidzia urodzi się o czasie i mama - cała i zdrowa - będzie się cieszyć
-
piekne zdjecia dalyscie dzieciakow
a to moja krolewna
bbeczka91, kamciaelcia, claudiuszek, Dzierzba, żabka04, violett, YvonnElizabeth, Malutka92, Pysiaczek89, mmargol, _izunia_, AniaLewandowska, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Prognozy dla dziecka ok, ale może bycr wczesniakr, jak dostanę krwotoku. Dla mnie rokowania zależą od tego czy łożysko nie wrosnie w szyjkę i od nasilenia krwotoku. Może być usuniecier macicy, teansfuzja, a nawet kaputo.
Trzeba wierzyć, że będzie dobrze !agatia lubi tę wiadomość
-
Agatia mi te powikłania związane z przodującym łożyskiem się śnią po nocach... a ostatnio kumpela mi mówi: fajnie Ci się udało, przynajmniej cesarke będziesz mieć pewną... normalnie ja pierd*&^
-
nick nieaktualny
-
Bbeczka teze masz przodujące łożysko?
Pirelko nie ma co robić częstych wizyt, mam co 3 tyg wizytę. Jak nie ma plamien to na spokojnie, a jak są to szpital. Dziecku ze strony łożyska nic nie zagraża. Najgorzej chyba dla matki przy cc bo krwotok bywa ogromny