WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatia najważniejsze, żebyś teraz się nie przemęczała i prowadziła bardzo spokojny tryb zycia i wtedy wszystko bedzie dobrze! Trzymam mocno kciuki! Wiem, że przy 2-latku bedzie Ci trudniej, ale zobaczysz, że donosisz ciąże i żadnych komplikacji ni ebedzie-tego Ci życze kochana!
agatia lubi tę wiadomość
-
agatia wrote:Bbeczka teze masz przodujące łożysko?
Niestety tak. U mnie na razie bez krwawień plamień i innych przyjemności, bo naprawdę w tej ciąży się oszczędzam. Kolega ginekolog ciągle mnie pociesza, że to przez tyłozgięcie macicy i jak ona pójdzie w górę to i łożysko może się podnieść. Tylko tygodnie mijają, a ono ani drgnie -
Agatio kochana nie zamartwiaj się. Nic ci to nie da. Trzeba być dobrej myśli. Urodzisz zdrowe, piękne dziecię i sama będziesz zdrowa i doczekasz wnuków. Rozejrzyj się za szpitalem o III stopniu referencyjności i w razie porodu tam się kieruj bo tam pracują najbardziej doświadczeni lekarze, którzy nie z takimi przypadkami dawali radę. Będzie dobrze! Dla pocieszenia dodam, że mi też grozi krwotok przy cc jak każdej mamie bliźniaków bo macica jest ogromna i często się to zdarza a mam to w dupsku w tym momencie... No może podniosłam tylko sumę ubezpieczenia na życie
-
Dzierzba ja do szpitala o III stopniu mam 120 km u mnie jest II stopień. Na razie bie ma wskazań do kierowania mnie do szpitala o III stopniu. Mam za daleko, żeby tam dojechać, więc jestem skazana na swój szpital Wojewódzki. W razie czego oni mnie przewiozą.
-
agatia wrote:Babeczka we dwie raźniej
u mnie to przez laparoskopie, 2 łyżeczkowania i cc. Po takich zabiegach to podobno częste powikłanie. Kurde może jeszcze ruszą w górę, oby...
-
agatia wrote:Dzierzba ja do szpitala o III stopniu mam 120 km u mnie jest II stopień. Na razie bie ma wskazań do kierowania mnie do szpitala o III stopniu. Mam za daleko, żeby tam dojechać, więc jestem skazana na swój szpital Wojewódzki. W razie czego oni mnie przewiozą.
-
nick nieaktualnyDzierzba ha też planuje zakupy u Makaszki. Ale jak Ci taki numer wywalili tp nie wiem
Co do imion. Każde jest ładne byle jr ładnie wymawiać. A ludzie uwielbiają się wtrącać, no wiadomo że oni akurat znają się na wszystkimtrzymam kciuki za Miłosza
mój bratanek ma tak na imię, świetny chłopak
My też już wybraliśmy imię. Karol
Agatia no to nie fajne wieści niestety przynioslas_izunia_, Strazaczka1990, martta lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dzierzba ha też planuje zakupy u Makaszki. Ale jak Ci taki numer wywalili tp nie wiem
Co do imion. Każde jest ładne byle jr ładnie wymawiać. A ludzie uwielbiają się wtrącać, no wiadomo że oni akurat znają się na wszystkimtrzymam kciuki za Miłosza
mój bratanek ma tak na imię, świetny chłopak
My też już wybraliśmy imię. Karol
Agatia no to nie fajne wieści niestety przynioslas) jeszcze nic nie wiem. Może to zwykła pomyłka przy pakowaniu. Dam znać jak się sprawa rozwiązała bo w głowie mi się nie miesci, żeby taka znana firma robiła takie numery specjalnie.
Dobranoc kobiety. Idę zagadać mojego chłopa na śmierć.Sabina lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czytam co piszecie o łóżysku. Ja ma dziwne jak to powiedział doktor Dudarewicz z Łodzi, specyficzne - na przedniej, tylnej i bocznej ścianie. Uspokajał, że to nie powód do niepokoju, bo dziecko większe niż trzeba, czyli dozywione, a samo łożysko piękne, bez patologii, ognisk, naczyń itd. Przy porodzie mam pilnować, żeby jakaś część łożyska nie została, bo będzie krwotok. I tyle.14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Dzierzba moja ginka mówiła, że u mas w wojewódzkim wykonuje siee takie cc, nigdzie nie kierują, no chyba, że szykuje się skrajny.wcześniak to helikopterem transportują. Od 29 tc dzieciaczki są u nas.
A łożyska przodujące robią na miejscu. Jeżeli dotrwam do planowanego cc to pewnie moja ginka będzie mi robiła.Dzierzba lubi tę wiadomość
-
Hej pisałam niedawno o tym.ze idę na glukoze. Więc jestem po ( kazali mi zrobić w 20 tygodniu). Smakowała mi nawet glukoza jak.dodany mi pielęgniarki mój sok z całej cytryny. Więc polecam dodać!!!! Jak.lemoniada smakuje taka słodka i gęsta.
A wyniki;
Nadczo 82
Po 1h. 136
Po 2h 94
Więc spoko chyba bo normy są 92,180,140
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgape89 wrote:Hej pisałam niedawno o tym.ze idę na glukoze. Więc jestem po ( kazali mi zrobić w 20 tygodniu). Smakowała mi nawet glukoza jak.dodany mi pielęgniarki mój sok z całej cytryny. Więc polecam dodać!!!! Jak.lemoniada smakuje taka słodka i gęsta.
A wyniki;
Nadczo 82
Po 1h. 136
Po 2h 94
Więc spoko chyba bo normy są 92,180,140
Pozdrawiam
Normy masz podane dla nie ciężarnych.
Obecnie dla ciezarnych:
Na czczo 60-90
Po godz 120
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 22:18
AniaLewandowska lubi tę wiadomość