X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Siedzę w poczekalni, jeszcze 3 osoby przede mnae, a ja jestem spanikowana i o srana ;) he he he to łożysko mnie wykańcza psychicznie i fizycznie... masakra
    tylko spokój może nas kochana uratować, wierzę ze łożysko poszło do góry

agatia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb263f3a677f.jpg

U nas wszystko dobrze :) lekarz zmieniony:) ale połówkowe 16 maja :)
    Mialas usg dopochwowe ze tam ladnie syna widac?

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Agatia wdech... wydech... itd. Będzie dobrze!
    Strażaczka może to dzidziuś wędruje?
    Nie wiem sama.Bo nie czułam jeszcze nigdy tego dopiero dziś :)

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Siedzę w poczekalni, jeszcze 3 osoby przede mnae, a ja jestem spanikowana i o srana ;) he he he to łożysko mnie wykańcza psychicznie i fizycznie... masakra
    Agatia będzie dobrze ! <3

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Wszystkie imiona są piękne i wyjątkowe :) no może poza Bronikrzyż i Kunegunda ;). No i jestem zła. Mamnadzieję, że Makaszka się pomyliła po prostu bo to dwa takie same komplety są. To nie świadczy dobrze o funkcjonowaniu firmy. Nic czekam, a jak nie to zgłaszam na policję.
    Spokojnie oni maja multum zamówień nie tylko na stronie internetowej ale również na allegro. Ja kupowałam nie raz i kontakt jest ok. Ja dziś na szczęście kompletna paczkę dostałam. A twoja była dobrze zabezpieczona? Nie ma możliwości aby ktoś przy niej grzebal?

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 11:32

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziula
    tesciowa tez powiedziała, ze nie wazne co, wazne by było zdrowe. A dziś dowiaduje się ze jej jednak imię nie pasuje

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Spokojnie oni maja multum zamówień nie tylko na stronie internetowej ale również na allegro. Ja kupowałam nie raz i kontakt jest ok. Ja dziś na szczęście kompletna paczkę dostałam. A twoja była dobrze zabezpieczona? Nie ma możliwości aby ktoś przy niej grzebal?
    Nie ma możliwości takiej. Była zamknięta i dopasowana w torbie k-ex. Nic więcej by tam nawet nie weszło do niej.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka normalnie przez brzuch :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam nie słucham, że komuś się imie nie podoba. U nas moi dziadkowie coś marudzili ale tak samo marudzili przy Martynie a są w niej zakochani strasznie. Imię to wybór rodziców i nikomu nic do tego :)

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    madziula
    tesciowa tez powiedziała, ze nie wazne co, wazne by było zdrowe. A dziś dowiaduje się ze jej jednak imię nie pasuje
    Kurde przez przypadek polubialam! Co za ten tel mój!!

Kochana nie przejmuj się.To Wam się ma imię podobać a nie Teściowej itp.Wybierz takie jakie chcesz

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Nie ma możliwości takiej. Była zamknięta i dopasowana w torbie k-ex. Nic więcej by tam nawet nie weszło do niej.
    :(

Nie no trzeba wierzyć, że jednak zaszła pomyłka i jutro się wszystko wyjaśni. Dziś chyba miałaś dużego pecha do paczek..

Dzierzba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Korzystam z chwili wiec wstawiam.
    Oto mój synek :-)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce91958f8d81.jpg

Ula89, Dzierzba, kamciaelcia, Strazaczka1990, Angela89, violett, Pysiaczek89, claudiuszek, Malutka92, bbeczka91, Sabina, mmargol, _izunia_, Macioszczyczka, AniaLewandowska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc mamuski:-)
    Przez kilka dni nie bylam obecna na forum i za duzo mam do nadrabiania waszych postow.
    Gratuluje udanych wizyt oraz poznania plci maluszkow. Fajne ciuszki juz kupiliscie dla swoich bablow.
    Dzisiaj bylismy na wizycie i Lukasz 1 raz widzial babla na usg. Byl zdziwiony ze taki ruchliwy jest i sporawych rozmiarow. Babel pomachal mu a jak uslyszal jego glos to srodkowy paluszek tatusiowi pokazal(tak opisal gin). Maluch wazy okolo 300g, lozysko mam prawidlowej budowy i jest ulokowane na tylnej sciance macicy. Gin jeszcze nie powiedzial plci bo niewyraznie widzial a nie chce mowic jak pewnosci nie ma. A tak to wszystko jest ok.

kamciaelcia, żabka04, Strazaczka1990, Dzierzba, Angela89, violett, Anulka01, bbeczka91, A_n_k_a_80, mmargol, _izunia_, AniaLewandowska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W awatarze to jest moj brzuszek z kochanym lokatorem. Nie wiem czemu wstawilo bokiem zdjecie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 20:00

bbeczka91, _izunia_ lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to kochana masz ten brzuszek ;)

YvonnElizabeth lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam do Was pytanie z innej beczki - czy na badanie tsh i ft4 muszę być na czczo?

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka wrote:
    A ja mam do Was pytanie z innej beczki - czy na badanie tsh i ft4 muszę być na czczo?
    Nie

Broszka lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś spytałam w lab czy swoje badania musze robić na czczo o mi kobieta odp ze wg starej szkoły lepiej wszystkie robić na czczo

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm no to teraz mam zagwozdkę :P Gdzieś kiedyś czytałam że przy badaniach na tarczycę niby nie trzeba być na czczo ale jak poszłam po śniadaniu i w labie o to pytałam to babka właśnie powiedziała że powinnam być na głodomora, ale w sumie to ona jednak do końca nie wie...i bądź to człowieku mądry. Dlatego pytam Was, bo część z Was często bada tarczycę.

o14882c3tzwz2hbc.png
‹‹ 727 728 729 730 731 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ