WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Siedzę w poczekalni, jeszcze 3 osoby przede mnae, a ja jestem spanikowana i o srana
he he he to łożysko mnie wykańcza psychicznie i fizycznie... masakra
agatia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Wszystkie imiona są piękne i wyjątkowe
no może poza Bronikrzyż i Kunegunda
. No i jestem zła. Mamnadzieję, że Makaszka się pomyliła po prostu bo to dwa takie same komplety są. To nie świadczy dobrze o funkcjonowaniu firmy. Nic czekam, a jak nie to zgłaszam na policję.
-
Angela89 wrote:Spokojnie oni maja multum zamówień nie tylko na stronie internetowej ale również na allegro. Ja kupowałam nie raz i kontakt jest ok. Ja dziś na szczęście kompletna paczkę dostałam. A twoja była dobrze zabezpieczona? Nie ma możliwości aby ktoś przy niej grzebal?
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:madziula
tesciowa tez powiedziała, ze nie wazne co, wazne by było zdrowe. A dziś dowiaduje się ze jej jednak imię nie pasuje
Kochana nie przejmuj się.To Wam się ma imię podobać a nie Teściowej itp.Wybierz takie jakie chcesz -
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Nie ma możliwości takiej. Była zamknięta i dopasowana w torbie k-ex. Nic więcej by tam nawet nie weszło do niej.
Nie no trzeba wierzyć, że jednak zaszła pomyłka i jutro się wszystko wyjaśni. Dziś chyba miałaś dużego pecha do paczek..Dzierzba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKorzystam z chwili wiec wstawiam.
Oto mój synek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce91958f8d81.jpgUla89, Dzierzba, kamciaelcia, Strazaczka1990, Angela89, violett, Pysiaczek89, claudiuszek, Malutka92, bbeczka91, Sabina, mmargol, _izunia_, Macioszczyczka, AniaLewandowska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc mamuski:-)
Przez kilka dni nie bylam obecna na forum i za duzo mam do nadrabiania waszych postow.
Gratuluje udanych wizyt oraz poznania plci maluszkow. Fajne ciuszki juz kupiliscie dla swoich bablow.
Dzisiaj bylismy na wizycie i Lukasz 1 raz widzial babla na usg. Byl zdziwiony ze taki ruchliwy jest i sporawych rozmiarow. Babel pomachal mu a jak uslyszal jego glos to srodkowy paluszek tatusiowi pokazal(tak opisal gin). Maluch wazy okolo 300g, lozysko mam prawidlowej budowy i jest ulokowane na tylnej sciance macicy. Gin jeszcze nie powiedzial plci bo niewyraznie widzial a nie chce mowic jak pewnosci nie ma. A tak to wszystko jest ok.kamciaelcia, żabka04, Strazaczka1990, Dzierzba, Angela89, violett, Anulka01, bbeczka91, A_n_k_a_80, mmargol, _izunia_, AniaLewandowska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hmm no to teraz mam zagwozdkę
Gdzieś kiedyś czytałam że przy badaniach na tarczycę niby nie trzeba być na czczo ale jak poszłam po śniadaniu i w labie o to pytałam to babka właśnie powiedziała że powinnam być na głodomora, ale w sumie to ona jednak do końca nie wie...i bądź to człowieku mądry. Dlatego pytam Was, bo część z Was często bada tarczycę.