X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Siedzę w poczekalni, jeszcze 3 osoby przede mnae, a ja jestem spanikowana i o srana ;) he he he to łożysko mnie wykańcza psychicznie i fizycznie... masakra
    tylko spokój może nas kochana uratować, wierzę ze łożysko poszło do góry

agatia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb263f3a677f.jpg

U nas wszystko dobrze :) lekarz zmieniony:) ale połówkowe 16 maja :)
    Mialas usg dopochwowe ze tam ladnie syna widac?

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Agatia wdech... wydech... itd. Będzie dobrze!
    Strażaczka może to dzidziuś wędruje?
    Nie wiem sama.Bo nie czułam jeszcze nigdy tego dopiero dziś :)

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Siedzę w poczekalni, jeszcze 3 osoby przede mnae, a ja jestem spanikowana i o srana ;) he he he to łożysko mnie wykańcza psychicznie i fizycznie... masakra
    Agatia będzie dobrze ! <3

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Wszystkie imiona są piękne i wyjątkowe :) no może poza Bronikrzyż i Kunegunda ;). No i jestem zła. Mamnadzieję, że Makaszka się pomyliła po prostu bo to dwa takie same komplety są. To nie świadczy dobrze o funkcjonowaniu firmy. Nic czekam, a jak nie to zgłaszam na policję.
    Spokojnie oni maja multum zamówień nie tylko na stronie internetowej ale również na allegro. Ja kupowałam nie raz i kontakt jest ok. Ja dziś na szczęście kompletna paczkę dostałam. A twoja była dobrze zabezpieczona? Nie ma możliwości aby ktoś przy niej grzebal?

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 11:32

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziula
    tesciowa tez powiedziała, ze nie wazne co, wazne by było zdrowe. A dziś dowiaduje się ze jej jednak imię nie pasuje

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Spokojnie oni maja multum zamówień nie tylko na stronie internetowej ale również na allegro. Ja kupowałam nie raz i kontakt jest ok. Ja dziś na szczęście kompletna paczkę dostałam. A twoja była dobrze zabezpieczona? Nie ma możliwości aby ktoś przy niej grzebal?
    Nie ma możliwości takiej. Była zamknięta i dopasowana w torbie k-ex. Nic więcej by tam nawet nie weszło do niej.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka normalnie przez brzuch :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam nie słucham, że komuś się imie nie podoba. U nas moi dziadkowie coś marudzili ale tak samo marudzili przy Martynie a są w niej zakochani strasznie. Imię to wybór rodziców i nikomu nic do tego :)

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    madziula
    tesciowa tez powiedziała, ze nie wazne co, wazne by było zdrowe. A dziś dowiaduje się ze jej jednak imię nie pasuje
    Kurde przez przypadek polubialam! Co za ten tel mój!!

Kochana nie przejmuj się.To Wam się ma imię podobać a nie Teściowej itp.Wybierz takie jakie chcesz

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Nie ma możliwości takiej. Była zamknięta i dopasowana w torbie k-ex. Nic więcej by tam nawet nie weszło do niej.
    :(

Nie no trzeba wierzyć, że jednak zaszła pomyłka i jutro się wszystko wyjaśni. Dziś chyba miałaś dużego pecha do paczek..

Dzierzba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Korzystam z chwili wiec wstawiam.
    Oto mój synek :-)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce91958f8d81.jpg

Ula89, Dzierzba, kamciaelcia, Strazaczka1990, Angela89, violett, Pysiaczek89, claudiuszek, Malutka92, bbeczka91, Sabina, mmargol, _izunia_, Macioszczyczka, AniaLewandowska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc mamuski:-)
    Przez kilka dni nie bylam obecna na forum i za duzo mam do nadrabiania waszych postow.
    Gratuluje udanych wizyt oraz poznania plci maluszkow. Fajne ciuszki juz kupiliscie dla swoich bablow.
    Dzisiaj bylismy na wizycie i Lukasz 1 raz widzial babla na usg. Byl zdziwiony ze taki ruchliwy jest i sporawych rozmiarow. Babel pomachal mu a jak uslyszal jego glos to srodkowy paluszek tatusiowi pokazal(tak opisal gin). Maluch wazy okolo 300g, lozysko mam prawidlowej budowy i jest ulokowane na tylnej sciance macicy. Gin jeszcze nie powiedzial plci bo niewyraznie widzial a nie chce mowic jak pewnosci nie ma. A tak to wszystko jest ok.

kamciaelcia, żabka04, Strazaczka1990, Dzierzba, Angela89, violett, Anulka01, bbeczka91, A_n_k_a_80, mmargol, _izunia_, AniaLewandowska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W awatarze to jest moj brzuszek z kochanym lokatorem. Nie wiem czemu wstawilo bokiem zdjecie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 20:00

bbeczka91, _izunia_ lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to kochana masz ten brzuszek ;)

YvonnElizabeth lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam do Was pytanie z innej beczki - czy na badanie tsh i ft4 muszę być na czczo?

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka wrote:
    A ja mam do Was pytanie z innej beczki - czy na badanie tsh i ft4 muszę być na czczo?
    Nie

Broszka lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś spytałam w lab czy swoje badania musze robić na czczo o mi kobieta odp ze wg starej szkoły lepiej wszystkie robić na czczo

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm no to teraz mam zagwozdkę :P Gdzieś kiedyś czytałam że przy badaniach na tarczycę niby nie trzeba być na czczo ale jak poszłam po śniadaniu i w labie o to pytałam to babka właśnie powiedziała że powinnam być na głodomora, ale w sumie to ona jednak do końca nie wie...i bądź to człowieku mądry. Dlatego pytam Was, bo część z Was często bada tarczycę.

o14882c3tzwz2hbc.png
‹‹ 727 728 729 730 731 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ