WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgatio trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze z toba oraz maluszkiem.
Dziewczyny pamietacie moze ktora z was pisze takie krotkie wierszyki rymowanki. Pamietam ze sie ta z was pochwalila wierszem na temat "mamo to ja...". Bym chciala uzyc jej wierszyka jako opis do zdjecia na fb a jestem zdania ze wypada sie zapytac autora czy mozna dalej udostepniac.agatia, mmargol, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Nie!!!!!!???? Naprawdę?????
Przecie ja już pije dziennie butelka 1,5 l wody to teraz ile już pić????
Pod kroplową chyba się podłącze!
Nie żartuję ja teraz mam zaparcia ostatnio miałam wrażenie że urodzę w wc!
A to prawda że może brzuch boleć?????!
Endo coś wspominała?!
A o jakiej porze go bierzecie???
Zabka... ja piję 2.5-3 litry z cytryną i łazienkowo nie narzekamInna sprawa, że u mnie lato, dzisiaj 30 stopni!
bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Zabka... ja piję 2.5-3 litry z cytryną i łazienkowo nie narzekam
Inna sprawa, że u mnie lato, dzisiaj 30 stopni!
Masz spust
Nic dziwnego przy takiej temperaturze.
Kochana zazdraszczam ci uwielbiam takie temperaturyplus woda do kąpieli musi być z boku:-)
Behemottka lubi tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt i pięknych maleństw
Agatia Ty wiesz, że musisz się oszczędzać i nepewno łożysko się podniesie. Skoro dzisiaj nie dobre informacje to jutro musi być lepiejGłowa do góry i trzymam kciuki
Żabka nie dawaj się choróbsku.
Dzierzba ale masz farta do takich dziwnych kobitek i dzisiaj do zakupów internetowych. Mam nadzieję, że szybko uda się wyjaśnić całą sytuację.
Stanęłam na wadze i znowu do góryza szybko trochę... przez to jakaś płaczliwa jestem
Znowu obrzęki i zgaga.
Idę spać może jutro będzie lepszy dzień.
Powodzenia na wizytachagatia, żabka04, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:No u nas będzie 5xM
Jest taka piosenka dla dzieci: Wszystkie rzeczy, które lubię są na M"W krainie literki M"
Pozatym mam teraz stracha zamawiać u Makaszki...;/
Agatia nie martw się, bądź dobrej myśli.
Gratuluje wszystkich wizyt, pięknych maluszków i poznania płci.
Anulka01 siusiak pierwsza klasa.
Żabka.. ja jak Behemotka około 2,5l -3l płynów w siebie wlewam. To woda z cytryną, to zielona herbata, to jakiś sok 100%... A jak budzę się rano, to jak bym nie piła nic i suszy mnie jakbym kaca miała.
Ja też mam tyłozgięcie. Łożysko raz na przedniej, raz na tylniej, bez znaków przodowania, szyjka powyżej 3 cm, zamknięta.
Co do imion. Teściowa mówiła tak: Hania? Nie..., Moja mama:Hania? Ładnie.
Wczoraj odwiedziła mnie położna, dała mi kartę obserwacji ruchów maleństwa - 3 razy w ciągu dnia, przez godzinę mam obserwować czy będą 4 ruchy. U mnie przez 15 minut naliczyłam koło 20.Dała mi książeczki i próbki z NIVEA BABY, plan porodu, który będziemy omawiać na kolejnaej wizycie za tydzień. Zmierzyła ciśnienie, sprawdziła serduszko Hani... i powiedziała, że jest nadaktywna.
I od 9 maja zaczynam szkołę rodzenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 08:34
mychakruszyna, bbeczka91, Behemottka, Pysiaczek89, _izunia_, violett, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana bardzo rana jak dla mnie!muszę jechać ten wymaz oddać do laboratorium. Serce chciało mi wyskoczyć jak się obudziłam bo snilo mi się ze miałam odebrać ze szkoły 8 l chrześnice a wyszło jakieś zamieszanie i zgubiła się, ze niby 2 kobiety spakowaly ja do auta i nikt jej nie widzial...masakra tak realny sen ze dalej jestem w szoku.
-
A czy wy też musicie w nocy pic? Co 3godz mniej więcej budzę się tak spragniona jakbym cały dzień nie pila:/ niby dobrze bo uzupełniam płyny tylko że sikać mi się chce co chwile.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 07:05
Macioszczyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMycha sen nie z tej ziemi. Mi jak się śnią takie rzeczy to ryczę.
I też muszę pić w nocy!
Dzisiaj szczerze nie pamiętam co mi się śniło, bo 4 razy byłam budzona.
Najpierw szefowa gdzie jest klucz od drzwi o 23.30, potem siusiu o 1, syn o 2.40 i mąż o 5... Już o 5 dałam sobe spokój, bo Hania zaczęła stukać w żołądek, że czas coś zjeść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 07:07
-
nick nieaktualny
-
Hej kobitki. Macie takie uczucie jakby drętwienia/mrówek/przejścia prądu w górnej części brzucha? Wczoraj jeden synek wariował i mnie taki własnie jakby prąd chwilowy przeszedł. Od tamtej pory młody nie kopie i się trochę martwię bo nic takiego nie miałam nigdy. Drugiego synka czuje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:Będziemy źle spały, bo pełnia się zbliża.
ale przez ostatnie kilka miesięcy (odkąd jestem w ciąży) spało mi się bardzo dobrze nawet podczas pełni. Może nie ma czym się stresować, bo bardzo się na to usg cieszyłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny