X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja powoli gromadzę te rzeczy i się zastanawiam gdzie ja je pomieszczę? :P
    chyba będzie trzeba szybciej dodatkową komodę kupić :)
    Ja myślę o tym samym bo w kartonach to nie ma co chyba trzymać ?

• Miśka*** Przyjaciółka

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja chyba nabawiłam się nowej choroby to się nazywa "zakupocholizm". Kilka dni temu przyszła mi paczka z H&M ciuszki super! Bawełniane body i inne cuda. Później kolejna z C&A. Promocje mają naprawdę warto. Śpioszki i komplety welurowe w cenie około 25 zł wydaje mi się że warto. Oczywiście trzeba polować bo bardzo szybko znikają.
    Dzisiaj kolejna z C&A.
    Oj tam tłumaczę sobie że jak coś mi się nie spodoba to mogę oddać bez podania przyczyny w ciągu miesiąca.

A_n_k_a_80, mychakruszyna lubią tę wiadomość

eiktdqk3z6382dmf.png
    38 tydz 2 dzień -3724g do kochania
    23 tydz 3 dzień - 622g szczęścia

27 tydz 2 dzień - 1044g :-D
    31 tydz 2 dzień - 2082g
    35 tydz 0 dzień - 2644g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tylko żałuję, że nie załapałam się na promocje na ciuszki niemowlęce w smyku :/

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja tylko żałuję, że nie załapałam się na promocje na ciuszki niemowlęce w smyku :/
    Kochana pewnie jeszcze nie jedna promocja tam będzie :) jeszcze trochę czasu mamy

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faktycznie dzieci lubią Mozarta, puściłam i właśnie młody zaczął się ruszać :D

violett lubi tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

out.php?i=1096464_2016-04-21-17.51.35.jpg
    Moje dzisiejsze lowy, spodenki sa niby jeansami ale w srodku sa dresowe, plyn byl w pharmie -40% ma same pozytywne opinie :), a szczoteczka tez byla w promocji :)szczoteczki nie widac ale jest z grzebykiem z campolu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 18:07

kamciaelcia, mychakruszyna, żabka04, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam takie spodenki :)
    A emolientow nie będziemy używać. ..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśka*** wrote:
    Dziewczyny ja chyba nabawiłam się nowej choroby to się nazywa "zakupocholizm". Kilka dni temu przyszła mi paczka z H&M ciuszki super! Bawełniane body i inne cuda. Później kolejna z C&A. Promocje mają naprawdę warto. Śpioszki i komplety welurowe w cenie około 25 zł wydaje mi się że warto. Oczywiście trzeba polować bo bardzo szybko znikają.
    Dzisiaj kolejna z C&A.
    Oj tam tłumaczę sobie że jak coś mi się nie spodoba to mogę oddać bez podania przyczyny w ciągu miesiąca.
    Nie tylko Ty chorujesz ja juz wydalam kupe kasy na fasola :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Zabrakło mi majonezu to przed chwilą poszlam do sklepu.Zanim doszlam do domu,to przyniosłam pusty słoik.Zjadlam mały słoik majonezu po drodze

Chyba bym zwymiotowała :P nigdy nie przepadałam za majonezem przed oczami miałam tony tluszczu:P ale nad wyraz mam ochotę na jogurt naturalny więc codzienne coś spożywam z tym produktem raz na slono np z ogórkiem zielonym, raz z owocami :) a teraz pałaszuje świeży chrupiący kołaczyk z makiem :)do tego cieple mleczko i kanapa:P

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja codziennie zjadam schabowego olbrzyma. ..

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mam schiza na owoce, ale zawsze lubiłam :D Żadnych jazd jedzeniowych, ale ja jestem jakaś dziwna i bez dolegliwości większych, ani zachcianek :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam wilczy apetyt jedynie, ochota na dziwne połączenia smakowe całe szczęście przeszła :)

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka ja też zbytnio nie mam zachcianek, jem jak wcześniej może bardziej wymyślam obiady bo mam czas na myślenie. Jogurt naturalny zawsze jadłam choć nie lubiłam go w czystej postaci a teraz mi smakuje:) ogólnie jem rano platki owsiane na wodzie z odrobina mleka, 2 godziny później jakas bulka z szynka i warzywami, 3godz później obiad zwykle zdrowy, potem ok 18 przekaska np owoce z jogurtem, kanapka, lub kołaczyk jak dziś i ok 20 kanapki 2 na kolację :) myślę ze zbytnio się nie najadam choć czasem po obiedzie jakieś ciasteczko wpadnie:)

pirelka, _izunia_ lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka ja w pierwszej ciąży zarlam tylko owoce i przez to nie tylam :) najpierw 2 kg czereśni dziennie. Potem sezon truskawkowy, borowkowy aż do śliwek każdego gatunku. Na koniec w listopadzie ptasie mleczko. ..a teraz ubolewam bo jak sezon ruszy to tylko na śliwki się zalapie. W cukrzycy max małe jabłko ma dzień ewentualnie kilka truskawek

pirelka lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mięso mi smierdzi a o dziwo schabowy od kilku dni codziennie mi się wręcz marzy i pożeram całego wielkiego :) a to samo mięso upieczone lub uduszone pogoniloby mnie do kibelka

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    faktycznie dzieci lubią Mozarta, puściłam i właśnie młody zaczął się ruszać :D

włączyłam wczoraj mozart baby i faktycznie młody się obudził, za to ja spałam jak dziecko... ;-)

mhsvi09k4211dm8g.png

• Tynka1990 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    U mnie raczej będzie dziewczynka

kamciaelcia, agatia, Angela89, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

1cb90e9c99.png
    a9013fc3de.png
    Aniołek 8tc
    06cf3d1f83.png
    fe7c1817d8.png
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Pirelka ja też zbytnio nie mam zachcianek, jem jak wcześniej może bardziej wymyślam obiady bo mam czas na myślenie. Jogurt naturalny zawsze jadłam choć nie lubiłam go w czystej postaci a teraz mi smakuje:) ogólnie jem rano platki owsiane na wodzie z odrobina mleka, 2 godziny później jakas bulka z szynka i warzywami, 3godz później obiad zwykle zdrowy, potem ok 18 przekaska np owoce z jogurtem, kanapka, lub kołaczyk jak dziś i ok 20 kanapki 2 na kolację :) myślę ze zbytnio się nie najadam choć czasem po obiedzie jakieś ciasteczko wpadnie:)

ja przed ciążą prowadziłam taki super zdrowy tryb odżywiania..a teraz mi się wszystko odwróciło i nie potrafię się zmobilizować. Jedyną słodyczą jaką jadłam były owoce, a teraz właśnie zjadłam całą paczkę pierników baśniowych z nadzieniem truskawkowym- tyle z owoców mi zostało :(buuuuuuuu

kamciaelcia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

mhsvi09k4211dm8g.png

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Pirelka ja w pierwszej ciąży zarlam tylko owoce i przez to nie tylam :) najpierw 2 kg czereśni dziennie. Potem sezon truskawkowy, borowkowy aż do śliwek każdego gatunku. Na koniec w listopadzie ptasie mleczko. ..a teraz ubolewam bo jak sezon ruszy to tylko na śliwki się zalapie. W cukrzycy max małe jabłko ma dzień ewentualnie kilka truskawek
    czereśnie....ale mi narobiłas smaka!

kamciaelcia lubi tę wiadomość

mhsvi09k4211dm8g.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek, tez mam smaka i na czeresnie i na to wszystko co ma pseudoowoce :) ja słodyczy nie jadam, a teraz jak mi bronia, to aż se trzese na sama mysl...bede płakać nad owocami. Im słodsze i czarniejsze czereśnie, tym większy mój smutek

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 736 737 738 739 740 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ