WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Jestem dziękuję za kciuki pomogły
Córcia rozwija się ok, wszystkie parametry w normie. Jest o 6 dni mniejsza niż OM, waży 350-380g, ale w normie bo to 50 centyl.
Łożysko oddaliło się o 3,5 cm od szyjki, więc nie wrasta w nią. jest nisko, ale podnosi się coraz wyżejSzyjka 36mm więc nic się nie skraca, zamknięta. Łożysko stopień 1.
Dziękuję za kciuki pomogły -
nick nieaktualnyLRF super, że wszystko dobrze
faktycznie te małe dzieciaczki wyglądają jak kosmici, ja ostatnio też byłam przerażona. Haha.
ovulika najważniejsze, że dziecko zdrowe i wszystko dobrzepłeć najmniej ważna
izunia to masz w moczu to co jaczekam do jutra co powie moja gin.,ale do tego czasu staram się pić więcej wody.
agatia super wieściwidzisz nie było się czym martwić
ovulinka, A_n_k_a_80, _izunia_, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Macioszczyczka wrote:Używała któraś z was TANTUM ROSA w ciąży?
Chyba mąż mnie obtarł, a wceśniej byłam na basenie i mnie piecze p....a
witam się...Żabka zdrowiej,.Ja dziś ze złym humorem mimo ładnej pogodyżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymmargol wrote:jesli chodzi o ten wierszyk co ja wstawialam, to smialo
A mam taka mala prozbe do ciebie mmargol. Czy bys mogla ulozyc jakis wierszyk na temat minionych 20 tyg chce dac ten wierszyk do zdjecia mojego z brzuszkiem. W ten sposob chce poinformowac reszte osob ktore nie wiedza lub potwierdzic ich przypuszczenia ze mam bobasa w brzuchu. -
nick nieaktualnyja się tak najadłam, że mogłabym pójść spać, dawno sajgonek nie jadłam, do tego makaron z kurczakiem - jestem spełniona
jeszcze bym lody wszamała...
mąż mi przyniósł leżak ogrodowy, więc chyba pójdę się wyłożyć, tylko coś do czytania znajdęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 15:27
-
agatia wrote:Jestem dziękuję za kciuki pomogły
Córcia rozwija się ok, wszystkie parametry w normie. Jest o 6 dni mniejsza niż OM, waży 350-380g, ale w normie bo to 50 centyl.
Łożysko oddaliło się o 3,5 cm od szyjki, więc nie wrasta w nią. jest nisko, ale podnosi się coraz wyżejSzyjka 36mm więc nic się nie skraca, zamknięta. Łożysko stopień 1.
Dziękuję za kciuki pomogły -
Macioszczyczka wrote:Koleżanki w życiu bym nie chciała. Dla mnie poród to intymna sprawa i jakoś nie mogłabym przy koleżance... Mama zamiast męża, to jeszcze może.
jeknelam bo zabolało.A on do niej"halo! Co jej Pani robi?!!!!"
-
Strazaczka1990 wrote:U mnie przy porodzie mama będzie.Slawek chyba by oszalała.Jakbym jęczała.Był że mną ostatnio u gina..Gina wsadzila mi palucha do brzoskwinki
jeknelam bo zabolało.A on do niej"halo! Co jej Pani robi?!!!!"
Ja jeszcze nie wiem jak to będzie. Mam dużą szansę na cesarkę. Jeżeli uda się naturalnie, to coś mój mąż mówił, że by chciał być, ale czy on to wytrzyma to nie wiemStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny