WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki
mam nadzieje ze u mnie też pomoga:)
Ostatnio któraś pytala o ten link z gadżetami m.in. USG przenosne- proszę http://brightside.me/article/18-fantastic-inventions-to-make-parents-lives-much-more-comfortable-51055/Malutka92 lubi tę wiadomość
-
A ja właśnie rozważam poród z koleżanką mimo, że to prawdopodobnie będzie cc.
Pierwszy poród był z mężem i wiem, że był mega przerażony. Nie tym co tam się działo ale tym, że w żaden sposób nie mógł mi pomóc. Ja pierwszy poród wspominam super. Miałam mega położną i mam nadzieję, że teraz też uda mi się z nią umówić. Ale myślę, że koleżanka by się przydała. Koleżanka wie o co chodzi, maż niekoniecznie.
Ja mam to szczęście, że mam 6 koleżanek, z którymi spotykamy się kilka razy w roku, co roku staramy się wyjechać do jakiegoś spa i każda z nas poszłaby za inną w ogień zwłaszcza jeśli chodzi o relacje damsko-męskie.
Zawsze mogę wybrać jedną z sześciu do porodu albo wszystkie sześć.
-
Zapomniałam się pochwalić zakupami w smyku:P spodnie dresowe 72 za 10zl (po lewej) po prawej grube polarowe 68(15zl) i mega ciepły sweterek 62 (35zl).
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/492641e63328.jpgclaudiuszek, mmargol, Pysiaczek89, _izunia_, Strazaczka1990, bbeczka91, AniaLewandowska, Behemottka lubią tę wiadomość
-
YvonnElizabeth wrote:Agatio trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze z toba oraz maluszkiem.
Dziewczyny pamietacie moze ktora z was pisze takie krotkie wierszyki rymowanki. Pamietam ze sie ta z was pochwalila wierszem na temat "mamo to ja...". Bym chciala uzyc jej wierszyka jako opis do zdjecia na fb a jestem zdania ze wypada sie zapytac autora czy mozna dalej udostepniac. -
mychakruszyna wrote:Zapomniałam się pochwalić zakupami w smyku:P spodnie dresowe 72 za 10zl (po lewej) po prawej grube polarowe 68(15zl) i mega ciepły sweterek 62 (35zl).
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/492641e63328.jpg
-
nick nieaktualnyA wiecie, ze ja myslalam, ze przy cc maz bedzie mogl byc ze mna :p a to faktycznie jest operacja, wiec pewnie nie ma takiej opcji. Zreszta jeszcze nie wiem, jak bede rodzic, na razie jakos o tym staram sie nie myslec
Trzymam kciuki za wizyty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 12:15
-
nick nieaktualnymy już wróciliśmy, dzieciątko ładnie rośnie, przed wizytą nieźle wierzgało, a gdy już weszłam to zarzuciło stopę za główkę, a jedną rączką zasłaniało twarz
synek nadal jest synkiem, a jak gin próbowała pokazać buzię w 3D mąż nieco się wystraszył, bo wyszedł jak mały kosmita
kamciaelcia, mmargol, Dzierzba, Pysiaczek89, żabka04, _izunia_, claudiuszek, violett, pirelka, A_n_k_a_80, Strazaczka1990, YvonnElizabeth, AniaLewandowska, Malutka92, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My też już po wizycie. Wszystko z dzieckiem w porządku warzy 378g, ale nadal nie wiemy jaka to płeć. No tak się układa, że nic nie widać
mmargol, Pysiaczek89, kamciaelcia, Skali89, Dzierzba, żabka04, _izunia_, claudiuszek, violett, pirelka, A_n_k_a_80, Strazaczka1990, YvonnElizabeth, AniaLewandowska, martta lubią tę wiadomość
Marzec 2015 - poronienie 11tc -
nick nieaktualny
-
powodzenia na dzisiejszych wizytach!
ja mam lenia w tyłku, nic mi sie nie chce.. noc tez slaba byla bo mam straszny katar ze az mi wylatywac chce jak na boku leze i sie budze ;/ i pic mi sie w nocy chcialo, no juz myslalam ze ksiazke siegne do czytania.. a to pierwszy raz tak, bo nidy problemu ze snem nie mialam.. ;/
agatia, kciuki za Ciebie mocno zacisniete! -
ovulinka wrote:My też już po wizycie. Wszystko z dzieckiem w porządku warzy 378g, ale nadal nie wiemy jaka to płeć. No tak się układa, że nic nie widać
małego stydziocha bedziecie miec
ovulinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny