WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Macioszczyczka
Ja rozumiem ze przy AZS trzeba inaczej ja pielęgnować. Oby dzidziuś nie odziedziczył takich problemów.
Ja bardziej mam na myśli fakt że dzisiaj jest moda na to co jest modne i wiele rzeczy używa się bezmyślnie. ..a nadmierne natłuszczanie da o sobie znać po latach. Tak samo używanie codzienne sudocremu (to tylko przykład ). Tez nie jestem w stanie przewidzieć jak maly będzie na świat reagował. Mam nadzieje ze jak Emilka -bez alergii nawet tej posilkowej. Na początek mydełko i płyn do kąpieli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymy nadal wszystkim nie powiedzieliśmy, nie mamy potrzeby chwalić się zdjęciami z usg na fb czy w innej formie, kto się miał dowiedzieć ten już wie - w pracy ciężko ukryć już brzuszek, a u męża się rozniosło pocztą pantoflową, a mówią że faceci to nie plotkary
może się co niektórzy domyślą, bo lajkuję różne niemowlęce i mamusiowe funpage na fb
czasem odnoszę wrażenie, że dawnych znajomych nie interesuje co u nas słychać, bo nie utrzymujemy takiego kontaktu jak w szkole czy na studiach, więc z bardziej osobistymi rzeczami nie będę wyjeżdżać..
-
A ja zaszalałam i kupiłam poduchę do spania a później do karmienia chłopaków. Mój stwierdził, że będę spała na podłodze.
Już mi zaczyna być ciężko wieczorem z ułożeniem. Nie potrafię spać centralnie na boku tylko lubię z podpartym kolanem na tzw rozjechaną żabę, a brzuch zaczyna się nie mieścić w tej pozycji... Mam nadzieję, że zda egzamin http://allegro.pl/poduszka-ciazowa-dla-kobiet-w-ciaze-mnoga-mega-u-i5715662192.html
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:fajna ta poduszka
ale ja mam póki co ograniczony budżet, a mój by się obraził że nie może mnie w tym przytulać, haha
My to dziwni jesteśmy bo się dupkami odwracamy i śpimy, nawet jak się poznaliśmy to tak spaliśmy. Dopiero w nocy jedno na drugie się kładzie.
Ja też myślałam, że dam radę bez poduchy ale stwierdziłam, że nie będę na komforcie oszczędzała i chociaż w ciąży się wyśpię, bo później to aż się boję co to będzie...Mam nadzieję, że się sprawdzi teraz i do karmienia, bo jak nie to będę baaardzo baaardzo zła.
-
nick nieaktualnyWy tak tu o spaniu, aż mi się zachciało spać. Dziś cały dzień prawie na dworku byliśmy aż mamuśkę głowa zaczeła boleć więc idę spać. Jutro z rana wstaje na paznokcie a później połówkowe
Więc trzymajcie kciuki proszę. No i zobaczę swój ujemny posiew
megg, Dzierzba, Strazaczka1990, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:dziewczyny byłam dziś u lekarza i z maluchem wszystko ok, ale ja się przejęłam swoim ciałem. Szyjka 9dni temu miała 59mm ( ale na badaniu u innego lekarza), a dziś 37mm.
Podobno i tak jest dość długa. Jest zamknięta i przy kości - co podobno jest ok.
Ale od dwóch dni wieczorami twardnieje mi brzuch i mam brac z powrotem duphaston 2xdziennie i nospę forte 2xdziennie.
Niby nie jest to sprawa niepokojąca, bo macica rosnie i tak może byc, ale trzeba to wyciszyć i dlatego leki.
Oczywiście robię w gacie ze strachu.
Szyjką bym się nie przejmowała jeżeli robione jest u dwóch innych lekarzy i innym sprzęcie. Ale przy następnej wizycie warto sprawdzić. Odpoczywaj dużo i się nie denerwuj, wiem łatwo mówić ale stres nie jest dobry dla dzidzi i brzuch też może się stawiać przez to.Madziuuuula lubi tę wiadomość
-
Dzierzba wrote:A ja zaszalałam i kupiłam poduchę do spania a później do karmienia chłopaków. Mój stwierdził, że będę spała na podłodze.
Już mi zaczyna być ciężko wieczorem z ułożeniem. Nie potrafię spać centralnie na boku tylko lubię z podpartym kolanem na tzw rozjechaną żabę, a brzuch zaczyna się nie mieścić w tej pozycji... Mam nadzieję, że zda egzamin http://allegro.pl/poduszka-ciazowa-dla-kobiet-w-ciaze-mnoga-mega-u-i5715662192.html
-
Dzierzba wrote:Mój stwierdził, że z tyłu na jeden wałek będzie kopyto zarzucał
My to dziwni jesteśmy bo się dupkami odwracamy i śpimy, nawet jak się poznaliśmy to tak spaliśmy. Dopiero w nocy jedno na drugie się kładzie.
Ja też myślałam, że dam radę bez poduchy ale stwierdziłam, że nie będę na komforcie oszczędzała i chociaż w ciąży się wyśpię, bo później to aż się boję co to będzie...Mam nadzieję, że się sprawdzi teraz i do karmienia, bo jak nie to będę baaardzo baaardzo zła.
Dzierzba lubi tę wiadomość