WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja z piłką mam złe doświadczenia. Kazali mina niej skakać na siedząco przy skurczu i rozwarcie nie postępowało wcale, a dopiero kucanie przy drabinkach ruszyło temat. Wiadomo, że każdy jest inny. Widocznie na mnie nie działała ale wielu kobietom pomaga.
A co to jest cebuszka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 21:22
-
Dzierzba wrote:Ja z piłką mam złe doświadczenia. Kazali mina niej skakać na siedząco przy skurczu i rozwarcie nie postępowało wcale, a dopiero kucanie przy drabinkach ruszyło temat. Wiadomo, że każdy jest inny. Widocznie na mnie nie działała ale wielu kobietom pomaga.
A co to jest cebuszka?
Ktoś tu jakiś czas temu nawet niej pisał że kupił -
Dzierzba wrote:Ufff to jest nas dwie
Dziś czytałam,że tak spią pary które do siebie nie pasują
Bzdety jakieś.
mój zasypia szybko, a ja długo, gdyby był za blisko, dmuchał, chuchał, reka ruszał, to ja jeszcze dłuzej bym zasypiałaa w nocy się znajduemy
ale nigdy nie słyszałam ze takie pary nie pasuja do siebieDzierzba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:mój zasypia szybko, a ja długo, gdyby był za blisko, dmuchał, chuchał, reka ruszał, to ja jeszcze dłuzej bym zasypiała
a w nocy się znajduemy
ale nigdy nie słyszałam ze takie pary nie pasuja do siebiekamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:My też często się odwracamy tyłkiem, ale nad ranem lubię się do męża przytulić, a zanim bym się wygramoliła z tej poduszki mogłoby się skończyć jakąś katastrofą
Tyle o spaniu to i ja idę spać. Dobranoc paniom. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychoć jak tak oglądam, to wydają się bardzo wygodne gdy już brzuszek urośnie... póki co mój nie przeszkadza https://www.youtube.com/watch?v=XwO2g7gphKQ a ostatnio też rozważałam zakup nowej poduszki, bo mamy w sypialni jakieś zwykłe i tanie, nie zawsze się wygodnie śpi
-
nick nieaktualnyO, dobry temat. Wlasnie sie zastanawiam od kilku dni, ktora wybrac poduche. Na stronie supermami.pl jest kilka rodzajow, myslalam o literze C lub cyferce 7 :p ale nie wiem ehh :p co doradzacie??
Ps. Tez sie z mezem odwracamy plecami, bo tak nam wygodniej, a w novcy wedrujemy, glupoty w tym artykule na maxa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 21:57