WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:a na połówkowych w jakim ułożeniu były wasze dzieciaczki???u mnie narazie kazdorazowo miednicowo...w 17tc oraz w 19 tc na połówkowym...za tydzień drugie połówkowe, wiec ciekawe czy mam kolejnego uparciucha, który woli swiat od pupy strony?
-
LRF
coś z tym kaszlem chyba jestbo mnie jeszcze rano trochę kaszel meczy i dziś na dzień dobry maluszek posmyrał mnie po pecherzu
pewnie, ze moze a raczej da rade na pewno sie obrócić
ale z Emi było tak, ze zawsze na usg była posladkowo, a później się okazało , ze przez krótka pępowine(a zatem w ogóle sie nie obracała). Teraz ponoć długość pępowiny nie musi się powtorzyć. Ale z tego co widze, to juz na połówkowych czesciej jest juz ułożenie główkoweWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 08:52
-
nick nieaktualnyWitam sie i gratuluje udanych wizyt. Agatia, ciesze sie, ze wszystko dobrze
Ja malego czulam dzis rano po przebudzeniu, czesto sie wtedy wierci albo mnie budzi. Moj bąbel ostatnio lezal sobie na calej szerokosci brzuszka, wiec ruchy najczesciej czuje w dole brzucha, czasem na linii pod pepkiem.
Chyba wybiore ta poduche c, jak tak zachwalacie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 08:58
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:a na połówkowych w jakim ułożeniu były wasze dzieciaczki???u mnie narazie kazdorazowo miednicowo...w 17tc oraz w 19 tc na połówkowym...za tydzień drugie połówkowe, wiec ciekawe czy mam kolejnego uparciucha, który woli swiat od pupy strony?
-
nick nieaktualnya to może u mnie ta wypukłość to właśnie łożysko? bo mój mąż ostatnio się tak patrzył i patrzył i pytał czy tam jest dzidziusia więcej bo w tym miejscu brzucho większy
a najgorzej że do teraz nie wiem po której stronie jest główka, a gdzie nóżki -
nick nieaktualny
-
Widziałam z rana temat porodówki...ja mam dzień otwarty 7 maja i już nie mogę się doczekać
szpital w innym mieście ale same zdjęcia i opis innych mam skłoniły mnie do wyboru. Przede wszystkim wyremontowany, sala porodowa oddzielna dla każdej mamy z kanapą dla taty-wygląda jak pokój ladny a nie sala porodowa. Dodatkowo gdyby tatusiowi było niewygodnie może za 35zl wstawić lóżko dla siebie
no i w każdej sali jest dzakuzii dla mamy, drabinki pilki worek i różne dobrodziejstwa
można jeszcze swoja polozna mieć za 650zl i swój pokój na 5 dni-350zl. A tak pokoje poporodowe sa po 3 babki. Zastanawiałam się nad pokojem ale koleżanki mówią ze nawet fajnie kogoś poznać, podzielić się spostrzeżeniami i wrażeniami
Dzierzba, bbeczka91, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
cześć mamuśki! ja właśnie wczoraj odebrałam taką zamówioną poduszkę C z motherhood (najbardziej się opłaca zamówić na empik.com z odbiorem osobistym w wybranym salonie) i wyprałam poszewkę, dzisiaj w nocy będzie debiut spania z nią chociaż też sobie jakoś do końca tego nie wyobrażam jak się z tego wygramolę
My też zasypiamy pupami do siebie albo jedno się przytula do plecków drugiego i od początku tak nam dobrze
dzisiaj powinna przyjść w końcu paczka z zamówieniem ze smyka
ja parę dni temu dość mocno czułam zwłaszcza wieczorami ruchy malucha, a wczoraj i dzisiaj już tak średnio, ale wczoraj był aktywny dzień to możę dlatego. Zobaczę co dzisiaj i postaram się nie panikować oczywiście...
Gratuluje udanych wizyt dziewczyny! trzymam kciuki za dzisiejsze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 09:13
-
kamciaelcia wrote:chociaz łatwo bedzie ich rozróznic
Fajne uczucie jak kręcą się obaj.
violett, bbeczka91, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość