WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Red Fox wrote:alinko, ja kupuję ciuszki tak, żeby na przynajmniej pół roku mieć spokoju, a jeśli dzeciątko urodzi się równie małe jak ja to pewnie i na dłużej wystarczy, więc muszę dokupić trochę mniejszych ubranek niż 62.
Ja też jestem z tych, jak Ty to mowisz hobbitów i nastawiam się raczej na ten mniejszy rozmiar-ale kto to wie
-
nick nieaktualnyclaudiuszek wrote:moja siostra 155 cm - też myślała, ze bedzie maiął małe dzieciątko, kupiła wiekszość na 56 a tu klops bo Karol miał 59 i wszeystko małe
Ja też jestem z tych, jak Ty to mowisz hobbitów i nastawiam się raczej na ten mniejszy rozmiar-ale kto to wie
ja rozmiar 62 osiągnęłam dopiero po pół roku
lepiej mieć ubranka przygotowane, najwyżej będą nieco za duże
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutka gratuluję, dobrze, że wszystko ok:)
Ja wyszorowałam podłogę z farby, bo sypialnia pomalowana, jeszcze tylko/aż saloon i ten niekończący się remont z głowy.
Ja mam mięso mielone z indyka i zero pomysłu co z nim zrobić.
Dobrze, że trafiłam na temat rozmiarów, bo właśnie nad tym dziś dumałam. Jak by ktoś z Was wiedział ile czego warto kupić w danym rozmiarze to byłaby to dla mnie informacja na wagę złota:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 13:15
Malutka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Alinka fajny:) Nie wiem jak z niemowlęcymi ale z takimi na mojego syna to mają w endo zaniżoną rozmiarówkę. Ma 117 cm, bluzy mu kupiłam na 122 i są akurat.
to zauważyłam też np.w 5 10 15. Body 62, które tam kupiłam w porównaniu do innych są jakieś malutkie.Tutaj w endo wzięłam jeden zestaw do szpitala w rozmiarze 56 - akurat były na przecenie body, półśpiochy, kaftanik i czapeczka. Jak przyjdzie bardzo mały to odeślę. Ale jak dodałam wszystko do koszyka to pokazało mi, że do zapłaty mam 250 zł, a oszczędziłam 350...
Dzierzba, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy po spacerku i małych zakupach. Dobrze, że z rana się zabraliśmy bo teraz pogoda się psuje i może padać zacznie nawet zaraz
Dzisiaj na obiad robię barszcz czerwony z uszkami i ziemniakami, mam ochotę na placki ziemniaczane więc może niedługo zrobię
Zjedliśmy lody w Grycanie, mniam!
Brzuch mam napuszony po jedzeniu jak nie wiem, dzieciaki lekko się wiercą na dole, ale niepozornie czuć
Pokażę Wam zdjęcie nóżek jednej z córeczek, jedynie tyle dało się uchwycić, skubane moje skrywają się
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7758a7b1c1d.jpgDzierzba, alinka, A_n_k_a_80, bbeczka91, żabka04, mmargol, AniaLewandowska, Pysiaczek89, _izunia_, Malutka92, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:A ja ostatnio też zamówiłam w 5 10 15 body i kaftaniki dla chłopców rozmiar 56 i są ciut większe niż ze smyka i pewnie się rozciągną bo bawełna słabej jakości
a ja ze smyka jeszcze nic nie mamprzydałoby się zrobić porównanie tych samych rozmiarów z różnych sklepów
-
Ja wiecej kupilam na 62 narazie mam dwa komplety na 56 i jeszcze mam obiecane ciuszki od kuzynki dostane w poniedzialek od cioci, od znajomej na 56 dlatego duzo nie kupuje (ale to do zwrotu) i od przyjaciolki po blizniakach. Troche kupilam sama i w tym napewno fasol bedzie smigal, reszte przebiore i to co mi sie nie spodoba to odloze
napewno goly noe bedzie
alinka wrote:jakie kupujecie rozmiary ubranek dla maluszków? ja kupowałam 62, ale zastanawiam się czy 68 też powinnam coś mieć? Kiedy będziemy zakładać 68? po 3 miesiącach mniej więcej?
-
Dziewczyny może laktatorek
http://www.amazon.com/Medela-Expression-Hands-Free-Bustier-Medium/dp/B002NUWQUM/ref=pd_sim_75_91?ie=UTF8&dpID=51IIMv7l9OL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR156%2C160_&refRID=023S80SNYE51B2QT8EXQUlfenstein, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny