WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakoś pogoda mi nie sprzyja, ciągle spiaca jestem
spalam półtorej godziny teraz zjadłam a za niespełna pól godziny muszę wychodzić na urodziny do babci i wiecie co? Nie mam pojęcia jak się zmusić
normalnie znów poszłabym spać.
Wystawilam suknie slubna na olx i znalazła się klientka, mam nadzieje że kupi bo kasa na wózek przyda się.
Może któraś chetna:P? http://olx.pl/oferta/sliczna-suknia-slubna-rozmiar-34-36-CID87-ID8ESwP.html -
nick nieaktualny
-
Właśnie pochłonęłam 9 placków ziemniaczanych, zaraz pęknę. Najgorsze jest to, że w kuchni jeszcze kilka zostało i znając moje obżarstwo będę sobie do niej wędrować co chwilę, aż talerz będzie pusty.
Moja suknia wisi w komisie już prawie rok, nawet nie liczę na to że się sprzeda, a też mi się nie spieszy żeby ją odebrać, bo po co mi to w szafie?
Laktator z Canpola i książke Ala'antkowe BLW właśnie dodałam do zakupowej zakładki, dzięki dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 15:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mychakruszyna wrote:Jakoś pogoda mi nie sprzyja, ciągle spiaca jestem
spalam półtorej godziny teraz zjadłam a za niespełna pól godziny muszę wychodzić na urodziny do babci i wiecie co? Nie mam pojęcia jak się zmusić
normalnie znów poszłabym spać.
Wystawilam suknie slubna na olx i znalazła się klientka, mam nadzieje że kupi bo kasa na wózek przyda się.
Może któraś chetna:P? http://olx.pl/oferta/sliczna-suknia-slubna-rozmiar-34-36-CID87-ID8ESwP.html
Sprzedała mi za 600zl .Pokazalabym Wam zdjęcia ale wszystko wylądowało w śmietniku .Zdjecia ,obrączka i suknia.By wspomnień nie było.Miałam pamiętam dużo chętnych na nią..Ale.mój były zawsze mówił zostaw na pamiątkę.Mam gdzieś filmik na YouTube to Wam wyśle go zobaczycieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 15:59
-
bbeczka91 wrote:Właśnie pochłonęłam 9 placków ziemniaczanych, zaraz pęknę. Najgorsze jest to, że w kuchni jeszcze kilka zostało i znając moje obżarstwo będę sobie do niej wędrować co chwilę, aż talerz będzie pusty.
Moja suknia wisi w komisie już prawie rok, nawet nie liczę na to że się sprzeda, a też mi się nie spieszy żeby ją odebrać, bo po co mi to w szafie?
Laktator z Canpola i książke Ala'antkowe BLW właśnie dodałam do zakupowej zakładki, dzięki dziewczyny -
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:pogoda dziś wyjątkowo wstrętna wyszłam na chwilę się przejść, ale powietrze jakieś takie ciężkie, aż duszno, dobrze że się nie wybraliśmy w te góry
U mnie wygląda na to że będzie padalo -
Hej my po usg:)wszystko w porządku i będzie chłopak tak ładnie się pokazał lekarz zrobił zdjęcie żeby nikt nie miał wątpliwości:)waży 314 g i ma 15 cm od główki do pupy wszelkie markery ok łożysko ok i szyjka też także jesteśmy zadowoleni :)właśnie będziemy palić grila
Parter naszego domku już stoi
Jedno co się okazało ze muszę brać żelazo 6 godzin po eutyroxie bo się nie wchłania o już wiem czemu mam wyższe tsh na piątkowym wynikupirelka, kamciaelcia, Behemottka, Strazaczka1990, bbeczka91, Dzierzba, martta, claudiuszek, Angela89, żabka04, Malutka92, mmargol, A_n_k_a_80, AniaLewandowska, Lusia_M, Pysiaczek89, mychakruszyna, _izunia_, Broszka, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Może jakas burza u Was się zapowiada..
U mnie wygląda na to że będzie padalo
mąż stwierdził, że kryzys zaczyna się wówczas kiedy przestaje się widzieć własne stopy stojąc prosto - od kilku tygodni ich nie widzę, ciekawe jak mi brzuch urośnie do 9. miesiąca? a tak poza tym dziś chodzę cały dzień zła, bo nikt nie przepuszcza w kolejce, a wszyscy się gapią na brzuchgdybym była bardziej roszczeniowa to bym pyskowała innym
żeby takie głupoty mnie denerwowały...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny