X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś pogoda mi nie sprzyja, ciągle spiaca jestem :/ spalam półtorej godziny teraz zjadłam a za niespełna pól godziny muszę wychodzić na urodziny do babci i wiecie co? Nie mam pojęcia jak się zmusić :( normalnie znów poszłabym spać.

Wystawilam suknie slubna na olx i znalazła się klientka, mam nadzieje że kupi bo kasa na wózek przyda się.
    Może któraś chetna:P? http://olx.pl/oferta/sliczna-suknia-slubna-rozmiar-34-36-CID87-ID8ESwP.html

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może i ja swoją wystawię? tylko tak sentymentalnie do niej podchodzę :(

• mmargol Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha sliczna jestes :-)
    ja swoja suknie moglabym wystawic ale tylko na nizsza dziewczyne bo jest do skrocenia bo plenerze slubnym ... sama nie wiem czy jest sens w takim przypadku :P

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie pochłonęłam 9 placków ziemniaczanych, zaraz pęknę. Najgorsze jest to, że w kuchni jeszcze kilka zostało i znając moje obżarstwo będę sobie do niej wędrować co chwilę, aż talerz będzie pusty.
    Moja suknia wisi w komisie już prawie rok, nawet nie liczę na to że się sprzeda, a też mi się nie spieszy żeby ją odebrać, bo po co mi to w szafie?

Laktator z Canpola i książke Ala'antkowe BLW właśnie dodałam do zakupowej zakładki, dzięki dziewczyny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 15:39

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w sumie, ja jestem tak niewymiarowa, że nie wiadomo czy ktoś by się na nią znalazł :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojej sukni do tej pory nie sprzedałam, nawet wystawiłam, ale bez skutku i jakoś nie mogę się do tego zebrać.

Dziewczyny pytanie z innej beczki ile powinna mieć długości rozsądna gondola w wózku? Zapisuję swoje typy właśnie.

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tu nie wyjść z siebie!!!Slawek poszedł wcześniej rano do pracy czyli o 5.00 by wcześniej skończyć bo mieliśmy na zakupy jechac...a 16.00godzina i Go nadal nie ma!

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Jakoś pogoda mi nie sprzyja, ciągle spiaca jestem :/ spalam półtorej godziny teraz zjadłam a za niespełna pól godziny muszę wychodzić na urodziny do babci i wiecie co? Nie mam pojęcia jak się zmusić :( normalnie znów poszłabym spać.

Wystawilam suknie slubna na olx i znalazła się klientka, mam nadzieje że kupi bo kasa na wózek przyda się.
    Może któraś chetna:P? http://olx.pl/oferta/sliczna-suknia-slubna-rozmiar-34-36-CID87-ID8ESwP.html
    Ja swoją kupilam od koleżanki.Która dała za nią niby około 11tys .A ubrała raz tylko ja.
    Sprzedała mi za 600zl .Pokazalabym Wam zdjęcia ale wszystko wylądowało w śmietniku .Zdjecia ,obrączka i suknia.By wspomnień nie było.Miałam pamiętam dużo chętnych na nią..Ale.mój były zawsze mówił zostaw na pamiątkę.Mam gdzieś filmik na YouTube to Wam wyśle go zobaczycie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 15:59

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbeczka91 wrote:
    Właśnie pochłonęłam 9 placków ziemniaczanych, zaraz pęknę. Najgorsze jest to, że w kuchni jeszcze kilka zostało i znając moje obżarstwo będę sobie do niej wędrować co chwilę, aż talerz będzie pusty.
    Moja suknia wisi w komisie już prawie rok, nawet nie liczę na to że się sprzeda, a też mi się nie spieszy żeby ją odebrać, bo po co mi to w szafie?

Laktator z Canpola i książke Ala'antkowe BLW właśnie dodałam do zakupowej zakładki, dzięki dziewczyny :)
    Bbeczka nie pisz.o plackach bo sama bym zjadła :o

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ile kamerzysta już go nie skasował .Miałam ślub typowo strażacki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 16:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pogoda dziś wyjątkowo wstrętna wyszłam na chwilę się przejść, ale powietrze jakieś takie ciężkie, aż duszno, dobrze że się nie wybraliśmy w te góry :/

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    pogoda dziś wyjątkowo wstrętna wyszłam na chwilę się przejść, ale powietrze jakieś takie ciężkie, aż duszno, dobrze że się nie wybraliśmy w te góry :/
    Może jakas burza u Was się zapowiada..
    U mnie wygląda na to że będzie padalo

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej my po usg:)wszystko w porządku i będzie chłopak tak ładnie się pokazał lekarz zrobił zdjęcie żeby nikt nie miał wątpliwości:)waży 314 g i ma 15 cm od główki do pupy wszelkie markery ok łożysko ok i szyjka też także jesteśmy zadowoleni :)właśnie będziemy palić grila
    Parter naszego domku już stoi :)

Jedno co się okazało ze muszę brać żelazo 6 godzin po eutyroxie bo się nie wchłania o już wiem czemu mam wyższe tsh na piątkowym wyniku

pirelka, kamciaelcia, Behemottka, Strazaczka1990, bbeczka91, Dzierzba, martta, claudiuszek, Angela89, żabka04, Malutka92, mmargol, A_n_k_a_80, AniaLewandowska, Lusia_M, Pysiaczek89, mychakruszyna, _izunia_, Broszka, violett lubią tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W H&M jest 25% rabatu na wybrany produkt do jutra. Do tego wrzucili w wyprzedaż krótkie spodenki ciążowe ;)

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Może jakas burza u Was się zapowiada..
    U mnie wygląda na to że będzie padalo
    pewnie ciśnienie skacze :/

mąż stwierdził, że kryzys zaczyna się wówczas kiedy przestaje się widzieć własne stopy stojąc prosto - od kilku tygodni ich nie widzę, ciekawe jak mi brzuch urośnie do 9. miesiąca? a tak poza tym dziś chodzę cały dzień zła, bo nikt nie przepuszcza w kolejce, a wszyscy się gapią na brzuch :/ gdybym była bardziej roszczeniowa to bym pyskowała innym :P żeby takie głupoty mnie denerwowały...

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po pizzy. Objadłam się jak dziki ;) Kurcze to nieprawdopodobne ale jadąc autem trochę zgarbiona dostałam dwa strzały od syna w żebro. Już? Aż się boję co będzie później. Czy macica będzie mi rosła do szyi? :D

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha
    a ja znów wygrałam duza licytację...nie dla mnie siedzenie przy komputerze-pajace, spiochy i body

Strazaczka1990, żabka04, Angela89 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbeczka91 wrote:
    W H&M jest 25% rabatu na wybrany produkt do jutra. Do tego wrzucili w wyprzedaż krótkie spodenki ciążowe ;)
    Nie no znów kusicie. Ja kupiłam szorty ciążowe w h&m i są boskie czekam tylko na ciepłe dni

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na kolację jadłam faszerowanego bakłażana. ;) Pychotka.

Cały dzień ogarniałam pokój mojego syna, bo zrobiła się tam graciarnia, papierów, rysunków, zabawek...

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stsowala ktoras z Was plyn na brodawki duofilm w ciazy?, slyszalam ze nie ma przeciwskazan :) wole sie upewnic zanim kupie.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
‹‹ 763 764 765 766 767 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ