X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś pogoda mi nie sprzyja, ciągle spiaca jestem :/ spalam półtorej godziny teraz zjadłam a za niespełna pól godziny muszę wychodzić na urodziny do babci i wiecie co? Nie mam pojęcia jak się zmusić :( normalnie znów poszłabym spać.

Wystawilam suknie slubna na olx i znalazła się klientka, mam nadzieje że kupi bo kasa na wózek przyda się.
    Może któraś chetna:P? http://olx.pl/oferta/sliczna-suknia-slubna-rozmiar-34-36-CID87-ID8ESwP.html

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może i ja swoją wystawię? tylko tak sentymentalnie do niej podchodzę :(

• mmargol Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha sliczna jestes :-)
    ja swoja suknie moglabym wystawic ale tylko na nizsza dziewczyne bo jest do skrocenia bo plenerze slubnym ... sama nie wiem czy jest sens w takim przypadku :P

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie pochłonęłam 9 placków ziemniaczanych, zaraz pęknę. Najgorsze jest to, że w kuchni jeszcze kilka zostało i znając moje obżarstwo będę sobie do niej wędrować co chwilę, aż talerz będzie pusty.
    Moja suknia wisi w komisie już prawie rok, nawet nie liczę na to że się sprzeda, a też mi się nie spieszy żeby ją odebrać, bo po co mi to w szafie?

Laktator z Canpola i książke Ala'antkowe BLW właśnie dodałam do zakupowej zakładki, dzięki dziewczyny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 15:39

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w sumie, ja jestem tak niewymiarowa, że nie wiadomo czy ktoś by się na nią znalazł :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojej sukni do tej pory nie sprzedałam, nawet wystawiłam, ale bez skutku i jakoś nie mogę się do tego zebrać.

Dziewczyny pytanie z innej beczki ile powinna mieć długości rozsądna gondola w wózku? Zapisuję swoje typy właśnie.

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tu nie wyjść z siebie!!!Slawek poszedł wcześniej rano do pracy czyli o 5.00 by wcześniej skończyć bo mieliśmy na zakupy jechac...a 16.00godzina i Go nadal nie ma!

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Jakoś pogoda mi nie sprzyja, ciągle spiaca jestem :/ spalam półtorej godziny teraz zjadłam a za niespełna pól godziny muszę wychodzić na urodziny do babci i wiecie co? Nie mam pojęcia jak się zmusić :( normalnie znów poszłabym spać.

Wystawilam suknie slubna na olx i znalazła się klientka, mam nadzieje że kupi bo kasa na wózek przyda się.
    Może któraś chetna:P? http://olx.pl/oferta/sliczna-suknia-slubna-rozmiar-34-36-CID87-ID8ESwP.html
    Ja swoją kupilam od koleżanki.Która dała za nią niby około 11tys .A ubrała raz tylko ja.
    Sprzedała mi za 600zl .Pokazalabym Wam zdjęcia ale wszystko wylądowało w śmietniku .Zdjecia ,obrączka i suknia.By wspomnień nie było.Miałam pamiętam dużo chętnych na nią..Ale.mój były zawsze mówił zostaw na pamiątkę.Mam gdzieś filmik na YouTube to Wam wyśle go zobaczycie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 15:59

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbeczka91 wrote:
    Właśnie pochłonęłam 9 placków ziemniaczanych, zaraz pęknę. Najgorsze jest to, że w kuchni jeszcze kilka zostało i znając moje obżarstwo będę sobie do niej wędrować co chwilę, aż talerz będzie pusty.
    Moja suknia wisi w komisie już prawie rok, nawet nie liczę na to że się sprzeda, a też mi się nie spieszy żeby ją odebrać, bo po co mi to w szafie?

Laktator z Canpola i książke Ala'antkowe BLW właśnie dodałam do zakupowej zakładki, dzięki dziewczyny :)
    Bbeczka nie pisz.o plackach bo sama bym zjadła :o

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ile kamerzysta już go nie skasował .Miałam ślub typowo strażacki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 16:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pogoda dziś wyjątkowo wstrętna wyszłam na chwilę się przejść, ale powietrze jakieś takie ciężkie, aż duszno, dobrze że się nie wybraliśmy w te góry :/

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    pogoda dziś wyjątkowo wstrętna wyszłam na chwilę się przejść, ale powietrze jakieś takie ciężkie, aż duszno, dobrze że się nie wybraliśmy w te góry :/
    Może jakas burza u Was się zapowiada..
    U mnie wygląda na to że będzie padalo

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej my po usg:)wszystko w porządku i będzie chłopak tak ładnie się pokazał lekarz zrobił zdjęcie żeby nikt nie miał wątpliwości:)waży 314 g i ma 15 cm od główki do pupy wszelkie markery ok łożysko ok i szyjka też także jesteśmy zadowoleni :)właśnie będziemy palić grila
    Parter naszego domku już stoi :)

Jedno co się okazało ze muszę brać żelazo 6 godzin po eutyroxie bo się nie wchłania o już wiem czemu mam wyższe tsh na piątkowym wyniku

nick nieaktualny, kamciaelcia, Behemottka, Strazaczka1990, bbeczka91, Dzierzba, martta, claudiuszek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Malutka92, mmargol, A_n_k_a_80, nick nieaktualny, Lusia_M, Pysiaczek89, mychakruszyna, _izunia_, Broszka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W H&M jest 25% rabatu na wybrany produkt do jutra. Do tego wrzucili w wyprzedaż krótkie spodenki ciążowe ;)

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Może jakas burza u Was się zapowiada..
    U mnie wygląda na to że będzie padalo
    pewnie ciśnienie skacze :/

mąż stwierdził, że kryzys zaczyna się wówczas kiedy przestaje się widzieć własne stopy stojąc prosto - od kilku tygodni ich nie widzę, ciekawe jak mi brzuch urośnie do 9. miesiąca? a tak poza tym dziś chodzę cały dzień zła, bo nikt nie przepuszcza w kolejce, a wszyscy się gapią na brzuch :/ gdybym była bardziej roszczeniowa to bym pyskowała innym :P żeby takie głupoty mnie denerwowały...

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po pizzy. Objadłam się jak dziki ;) Kurcze to nieprawdopodobne ale jadąc autem trochę zgarbiona dostałam dwa strzały od syna w żebro. Już? Aż się boję co będzie później. Czy macica będzie mi rosła do szyi? :D

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha
    a ja znów wygrałam duza licytację...nie dla mnie siedzenie przy komputerze-pajace, spiochy i body

Strazaczka1990, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbeczka91 wrote:
    W H&M jest 25% rabatu na wybrany produkt do jutra. Do tego wrzucili w wyprzedaż krótkie spodenki ciążowe ;)
    Nie no znów kusicie. Ja kupiłam szorty ciążowe w h&m i są boskie czekam tylko na ciepłe dni

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na kolację jadłam faszerowanego bakłażana. ;) Pychotka.

Cały dzień ogarniałam pokój mojego syna, bo zrobiła się tam graciarnia, papierów, rysunków, zabawek...

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stsowala ktoras z Was plyn na brodawki duofilm w ciazy?, slyszalam ze nie ma przeciwskazan :) wole sie upewnic zanim kupie.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
‹‹ 763 764 765 766 767 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ