WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam z rana z lozeczka
my z mezem 22 wrzesnia obchodzimy 4 rocznice slubujuz z naszym pierworodnym dzieckiem
co Wy o sniegu mowicie, u mnie piekne slonce
zisiaj obiadek u rodzicow a pozniej jedziemy do kuzynki przeanalizowac co ma dla malej naszej bo beda nam dawac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Witamy w niedzielny poranek prosto z łóżeczka
Moja córka chyba uprawia hazard przez sen ]:-> gada jak szalona jak spi,ale dzis w nocy uslyszalam "Podbijam" z mega przejęciem hehehe...
ja też gadałam przez sen jako dziecko, teraz w sumie czasami też się zdarzy ale rzadkoI pamiętam jak mi tata opowiadał, że któregoś razu znowu coś zaczęłam mamrotać, a on zaczął się śmiać i ja do niego przez sen: "i co się śmiejesz"
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja na obiad dzisiaj mam filety z łososia i myślę jak je zrobić
polecam w sosie teriyaki jak lubicie takie smaki. Kocham po prostu tak przyrządzonego łososia
http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/dania_z_grilla/losos_teriyaki/przepis.html
-
nick nieaktualnyalinko właśnie przeglądam przepisy na kwestii smaku, ale jestem ograniczona jeśli chodzi o składniki, a pogoda jest jaka jest i nie zamierzam z domu wychodzić
teriyaki bardzo lubię, ale potomek nie bardzo za azjatyckimi smakami przepada, bo za każdym razem czuję się ciężka i mi niedobrze, a przed ciążą dużo chińskiego i tym podobnego jadłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja na obiad dzisiaj mam filety z łososia i myślę jak je zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 10:00
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z rana
My po śniadanku i pewnie wyruszymy na spacer nad morze, kilka km przed Nami, ale to Nasz wspólny rytuał weekendowypóki słonko świece trzeba korzystać
U mnie ruchy na razie takie same, delikatne pukanie od środka z 2-3 razy dziennieniepozornie i mam wrażenie, że tylko jedna kruszynka na razie
AniaLewandowska, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Malutka92 wrote:Kiedys slyszalam,ze od takiej sniacej osoby mozna sie wielu rzeczy dowiedziec, żądając pytania (nie wymawiając imienia sniacej osoby) ciekawe czy faktycznie to dziala,przetestuje na młodej
glupoty wyszly, ona nic nie pamietala
ja za to kiedys lunatykowalam, mam nadzieje ze dziecko nie bedzieAniaLewandowska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też lunatykowalam i gdyby nie moja mama to bym z 7 piętra wyleciała.
Mieszkałam w wieżowcu i szłam po reklamowe na balkon moja mama się obudziła i obserwowałam mnie pytała po ci tam idę poweliedzialam że po reklamowke kiedy wzięłam coś stanęłam przy barierce mama wyleciała jak z procy bo ja gotowa byłam się wspiąć i chyba wyskoczyć.
Lekarz powiedział że dziecko ma za dużo wrażeń na dzień........ Nie wiem ile w tym prawdy ale często lunatykowalam. -
Little Red Fox wrote:u mnie też delikatnie na razie, czasem się zastanawiam kiedy będzie czuć pod ręką lub tatuś poczuje..
AniaLewandowska, _izunia_ lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Pytanie z innej beczki wczoraj mialam pobierana krew do badania na konflik. Lekarz polecił i od razu dal skierowanie i ppbrali krew. Zastanawiam sie po co skoro ja mam krew 0Rh+ wiec konfliktu nie powinno byc.
A robiłaś wcześniej badanie na grupę krwi znaczy na początku tej ciąży?