WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja dziś robię na obiad zapiekankę chłopską
a później idę na Stefankę spacerkiem - niby po górach nie powinnam chodzić, a wybierać trasy spacerowe, ale to taki spacerek, na który się już przedszkolaki wycieczką puszcza
najwyżej pójdziemy tam ślimaczym tempem, o ile się pogoda nie popsuje! a później zajrzymy na ten śmieszny festiwal czekolady z kiełbasami i oscypkami
-
Dzisiaj kurczaczek pieczony. A jutro gołąbki we włoskiej kapuscie z sosem pomidorowym.
Dziewczyny bardzo sue cieszę ze wizyty przyniosły same dobre wieści. Super!!!!
Ja od 2 tyg, czuje ,bwidze ruchy, kopniaki ze ho, nawet czuje jak się obkreca, bo rozciąga się na boki. I juz imię wybrane znaczy się ja wybralam Hania będzie miała brata Szymona. Tatuś cos napomkna o Sebastianie.. Ale Hania juz wola SYmek do brzucha. Uwielbia całować brzuszek.
Ah i dowiedziała się ze moja przyjaciółką jedyną na ostanie grudniowa mama, chyba ze po terminie będzie to styczniowka wyjdzie. Jestem tak szczęśliwa ze ho!bbeczka91, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry.
U Nas pogoda się zepsuła ,zimno....
Na obiad robie lasagne :)Dom ogarnelam i się zmęczyłam.Musiałam się położyc.
Potem ze Sławkiem jedziemy na miasto.Na jakieś zakupy
Co do jadania na początku ciąży...To ja mogłam tylko chleb z serkiem topionym.Bo po reszcie zle się czułam i zwracałam.Potem jadałam tylko bułki ciągle z pomidorem,sałatą szynką i serem.Nawet na obiad.Poczatek ciązy był koszmary..ciągle w toalecie wymioty całymi dniami.
Gratuluje udanych wizyt.
Jak te tygodnie ciązy mi szybko lecą...Zaraz 20 tydzien
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 11:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
ja dzisiaj mam postanowienie, że cały dzień będę leżeć w łóżku, ale pewnie nie wytrzymam i zaraz się ubiorę i zabiorę męża oglądać wózki
a co do mrożenia jedzenia dla malucha, to właśnie przeglądając internet znalazłam coś takiego:
https://www.mamissima.pl/akcesoria_dla_rodzicow/brother_max_-_pojemniki_do_mrozenia_1_etap_-_6x40_ml.html -
nick nieaktualnyKornelia zazdraszczam tych naleśników mniam szkoda ze mi nie służą na tej cukrzycy ciążowej bo bym wpadła do ciebie:-)
Ja mam zmianę planów na dzisiejszy dzień.
Dzwoniła szwagierka i zaprasza na grilla
Więc pakuje córki rowerek żeby miała zajęcie i jedziemy po obiadku
Kornelia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malutka92 super wiadomości
sama muszę się wybrać znowu na 4D
niby miałam w połowie mają dopiero iść, ale nie wytrzymam chyba
bo to muszę iść do innego lekarza, ale jak pierwszy raz byłam to wizyta trwałą całą godzinę tak długo mi pokazywał moją malutką
Malutka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alinka, wczoraj się chłopczyk urodził, którego przynajmniej w 68 musieli przyodziać
A mama nie wyglądała na wielką
więc coś w 68 też trzeba mieć
a tak poważnie to ja kupiłam tylko kilka rzeczy na 56, troche więcej na 62 a teraz rozglądam się za 68 (chociaż częśc rzeczy w smyku zamówiłam na 68, ale jeszcze ich nie widziałam bo przyszła paczka na adres rodziców coby tesciowej nie trzeba było się spowiadać )