WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ja o Mutsy też słyszałam trochę złego, tzn. ponoć mają dobry marketing, ale jak pogrzebiesz w necie to sama znajdziesz info.
no właśnie w internecie też praktycznie same słabe opinie znalazłam.
W ogóle patrzyłam dzisiaj jeszcze przy okazji na foteliki, wanienki, bujaczki, przewijaki, laktatory itp. i w głowie podsumowałam sobie wielkość wyprawki to się przeraziłam... a jeszcze za poród zapłacić (bo póki co wybieramy opcję prywatną) i inne pierdoły które trzeba kupić... -
nick nieaktualnyalinka wrote:no właśnie w internecie też praktycznie same słabe opinie znalazłam.
W ogóle patrzyłam dzisiaj jeszcze przy okazji na foteliki, wanienki, bujaczki, przewijaki, laktatory itp. i w głowie podsumowałam sobie wielkość wyprawki to się przeraziłam... a jeszcze za poród zapłacić (bo póki co wybieramy opcję prywatną) i inne pierdoły które trzeba kupić... -
nick nieaktualny
-
Myślę, że każdy powinien dostosować wózek do swoich warunków mieszkaniowych, oczekiwań, pory roku w jakiej urodzi się maluch i różnych innych ważnych dla siebie kryteriów
Wiadomo, że każdemu będzie pasowało co innego, ale na szczęście wybór jest duży.pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyclaudiuszek wrote:w takim razie też u nas jest konflikt. Rozumiem, że w ciąży nic się nie podaje tylko dopiero po porodzie? Pamietam, że moja koleżanka miała jakiś zastrzyk za który musiała 400 zł zapłacić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 19:43
-
Angela89 wrote:w Polsce tego nie refunduja ale można zrobić również zastrzyk w 28 tygodniu i on jest wtedy pełno płatny i druga wtedy da'te dostajesz po porodzie w ciągU 72 godzin. Ale jedna dawka po porodzie starczy jeżeli wystąpi konflikt.
-
nick nieaktualnyclaudiuszek wrote:jesli nie trzeba w 28 tyg. to nie bede szalała, kiedyś wspominałam lekarzowi, że ja mam arh- a maz arh+ i jakoś w żaden sposób się dotego nie odniósł- powiedział tylko, ze to konflikt. I już nie wracałam do tego, ale na nastepnej wizycie niech mi się tłumaczy o co kaman
-
nick nieaktualny
-
Dawno nic nie pisałąm a ni tu nie zaglądałam, u mnie wszystko dobrze, rośniemy sobie spokojnie, brzuszek się pojawił, a ja nic nie przytyłam w tej chwili ważę tyle co przed ciążą, fakt że na początku schudłam ok 3 kg wieć teraz po prostu nadrobiłam.
pozdrawiam Was Dziewczyny
przejrzę sobie strony do tyłu bo zupełnie jestem nie w temacie -
A_n_k_a_80 wrote:Mam do Was pytanie, wczoraj klulo mnie z prawej dzisjaj z lewej w podbrzuszu nisko czy wy tez tak macie?Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Żabko, dzięki za info o wyprzedaży w 5-10-15
Właśnie walczę z zamówieniem, ale chyba jest duże zainteresowanie, bo stronka się strasznie wiesza.
mychakruszyna, żabka04 lubią tę wiadomość
-
A_n_k_a_80 wrote:Mam do Was pytanie, wczoraj klulo mnie z prawej dzisjaj z lewej w podbrzuszu nisko czy wy tez tak macie?
Tak mnie też kłuje szczególnie wczoraj bardzo boleśnie ale prysznic złagodził to. Myślę że brzuch rośnie i mięśnie nie dają rady utrzymać go w ryzach -
Acha zapomniałam napisać że spodziewam się chłopca
bbeczka91, pirelka, Pysiaczek89, kamciaelcia, claudiuszek, agatia, żabka04, A_n_k_a_80, Ulfenstein, Strazaczka1990, Behemottka, violett, Bratek, _izunia_, AniaLewandowska, martta, YvonnElizabeth, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA_n_k_a_80 wrote:Mam do Was pytanie, wczoraj klulo mnie z prawej dzisjaj z lewej w podbrzuszu nisko czy wy tez tak macie?
ostatnio kuło mnie tak, że iść nie mogłam.. Czasem trzyma kilka dni, a potem kilka dni nic. Jak mnie tak kuło to okazało się, że w tym miejscu malutka ma nóżki! Teraz nie kłuje, ale już leżą główkami w dół
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 21:19