WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulfenstein wrote:Informacyjnie do dziewczyn z Warszawy, jakby któraś z Was nie wiedziała.
Jutro jest maraton i bedą utrudnienia w ruchu.
Jesli planujecie przemieszczanie sie to sprawdźcie cyz ulice sa przejezdne. -
nick nieaktualny
-
witam
właśnie przywiozłam sobie paczkę ze smyka
to 62 jest rzeczywiście malutkie, ale tylko minimalnie różni się od 68
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae1817893ecc.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/33b8c30b5a40.jpgStrazaczka1990, kamciaelcia, Pysiaczek89, AniaLewandowska, A_n_k_a_80, Angela89, bbeczka91, _izunia_, martta, mmargol lubią tę wiadomość
-
Sophia wrote:Ostrzeżenie przeczytalam, a i tak się wpakowalam w korek i dwie godziny zmarnowalam na objazdach.
Bywamy jak juz wracaliśmy to autobus zamiast spod stadionu prosto do centrum jechać to skręcił na wislostarde, zawrócił na Sadybie, wjechał na trasę lazienkowska i dopiero marszałkowska do centrum;)
Wycieczka krajoznawcza -
kamciaelcia wrote:a z dwóch + może wyjść -?
całe życie rodzice mowili, że jestem 0 rh+ bo przecież oni maja "+" i brat też no i po latach wyszło, że jestem "-". Pytałam sie lekarza z przerażeniem, ze mój ukochany Tata to nie tata ale potwierdził, że tak bywa.
Cos wiecej ma ten temat:http://m.poradnikzdrowie.pl/eksperci/pytania/rodzice-rh-plus-a-dziecko-rh-minus/87015/1/ -
Ajrin ty i Angela dalyscie mi do myślenia i juz rano sprawdziłam. Widocznie na genetyce nie uważałam do końca
a sądząc po twojej chwilowej wątpliwości stwierdzam że moje zastanowienie było normalne
o tak szczerze to na gr krwi i jej dziedziczeniu juz wcześniej się skupialam ale nie pomyslalam o Rh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA za mną coś do jedzenia chodzi i nic mnie nie zadowala. Nic dobrego w domu nie mam
zjadłam mały kisiel i trochę granoli, ale to nie to
Mogłam upiec jakiś ucieraniec, ale nie pomyślałam i teraz już się nie opłaca, zresztą u Nas nigdy zapasów jedzeniowych takich nie ma to jak się chce to nie ma co -
nick nieaktualnybyliśmy w końcu obejrzeć wózki, ale w sumie niewiele to zmieniło i nadal nie wiem co chcę.
Mieszkamy na 4 piętrze bez windy, więc stawiałam na to że wózek musi być lekki bo jak będę sama z dziieckiem to jakoś na spacer muszę wyjść...
I w sklepie zachwalali nam firmę Mutsy. Nie wiem tylko czym się różnią modele Igo od Evo? i które lepsze?
Mi się bardzo podobają wózki Bugaboo, ale cena powala mojego małżonka
I teraz w internecie znalazłam jeszcze firmy Joolz i Britax Go.
Macie może jakieś opinie o tych wózkach? -
Ja nic za zastrzyk po poronieniu nie płaciłam i pierwsze słyszę aby był płatny.
Jedyne co to walczylam jak lwica aby mi go jak najszybciej podali.
Jest na to 72 godziny mi podali w 50 godzinie dopiero po dwóch dobach w szpitalu. -
nick nieaktualnyalinka wrote:byliśmy w końcu obejrzeć wózki, ale w sumie niewiele to zmieniło i nadal nie wiem co chcę.
Mieszkamy na 4 piętrze bez windy, więc stawiałam na to że wózek musi być lekki bo jak będę sama z dziieckiem to jakoś na spacer muszę wyjść...
I w sklepie zachwalali nam firmę Mutsy. Nie wiem tylko czym się różnią modele Igo od Evo? i które lepsze?
Macie może jakieś opinie o tych wózkach?ja sama bym kupowała gdybym miała wybierać pojedynczy. Jestem nimi zachwycona. Do tego piękny wygląd, profesjonalne wykończenie, a prowadzi się bajecznie. Rozkładają się zupełnie na płasko, mają duże budki, a ceny niższe niż Bugaboo
Bugaboo przy nich to jak czołg kiedy testowałam w sklepie
Joolz też mi się podoba, ale w końcu zrezygnowałam z kubełkowego siedziska. Popatrz też na Cybex.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 19:04
-
nick nieaktualnyJa jak poronilam tzn byłam w trakcie poronienia wyszło że krwawilam/plamilam aż 4 tygodnie z czego tydzień był okresem.
Byłam na wizycie i gin powiedział że zastrzyk kosztuje 500zł on mi wypisze receptę a ja sobie kogoś znajdę żeby mi go podał.
Płaci się zastrzyk jeśli niechce trafić do szpitala tak jakby prywatnie to robisz.
Tamten gin nagle SO ie przypomniał że pracuje w szpitalu i mam jechać do szpitala tam mnie zbadają i podadzą za darmo zadzwonił do kumpla który miał dyżur i mnie przyjęli za darmo podali tyle że późno właśnie w drugiej dobie bo zanim wynik przeciwciał przyszedł oni czekali a we mnie rosły te przeciwciala:-(
Zrobili też lyzeczkowanie dla bezpieczeństwa -
alinka wrote:byliśmy w końcu obejrzeć wózki, ale w sumie niewiele to zmieniło i nadal nie wiem co chcę.
Macie może jakieś opinie o tych wózkach?
Kurde, co sklep i sprzedawca to inne zdanieMusimy pamiętać, że oni niestety mają układy i zyski od sprzedaży konkretnych wózków... Wczoraj rozmawiałam z kolejnymi dwoma sprzedawcami, oglądałam 3 najbardziej interesujące mnie wózki ustawione obok siebie i jednak najbardziej polegam na sobie i opiniach znajomych użytkujących konkretne wózki.
Natomiast jeżeli chodzi o Mutsy to mi ten wózek w sklepie odradzali na nasze polskie warunki.
Bebetto Murano ma bardzo fajną gondolę na zimę, ale jest spory i ciężki. Jeżeli ktoś musi go nosić po schodach i ma mały bagażnik to się nie nadaje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 19:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalinka wrote:pirelka dzięki zaraz poczytam.
Widziałam dzisiaj Bugaboo dla bliźniaków i też mi się podoba
zresztą cena Bugaboo powala.. choć na ulicy mi się podobają.
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Ja o Mutsy też słyszałam trochę złego, tzn. ponoć mają dobry marketing, ale jak pogrzebiesz w necie to sama znajdziesz info.
Moja siostrzenica jeździła w Mutsy, ale to było dawno temu (2007).
Na pewno spacerówka była wymieniona bardzo szybko, gondola sprawdziła się w miarę, użytkowana była od marca do lata.
-
O masz te body z micky co ja
no te 62 jest malutkie, mowisz ze od 68 nie jest wiele mniejsze, to na przyszlosc wezme w 68
.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae1817893ecc.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/33b8c30b5a40.jpg [/QUOTE]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 19:16
claudiuszek lubi tę wiadomość