WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMycha, a Ty miałaś jakieś objawy tego zakażenia? Bo ja też leczyłam zęba kanałowo i potem wyszedł mi zły mocz, ale mam nadzieję, że to nie od tego. Moja ginekolog mówiła, że ok jest w środku też żadnej infekcji nie widziała, a ja nie mam żadnych objawów.
Z jakiego to badania Ci wyszło ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 18:47
-
Witam mamuśki
Nareszcie słońce to i 2 godzinki spaceru było no i humor dużo lepszy
Mmargol gratuluję udanej wizyty i dorodnej córeczki
Pirelka odpoczywaj i zbieraj siły przed kolejną wizytą dentystyczną.
Ulf ja póki co nie mam żadnych problemów z szyjką. Natomiast moja koleżanka, która ma termin na końcówkę września tydzień temu miała zakładany szew na szyjkę. Spodziewała się tego bo w pierwszej ciąży też miała zakładany tylko jakoś w 22tc. Objawów nie miała żadnych tylko w czasie badania wyszło, że się skraca. Teraz już powinno być dobrze.
Śliczne ubranka i super fotelik
Kurcze piszecie o tych badaniach i tak się zastanawiam nad toksoplamozą i wymazem. Miałam to robione na początku ciąży a później już nie. Toksoplazmoza była ok ale z wymazu wyszły wtedy grzybki i brałam clotrimazolum dowcipnie. Może trzeba to powtórzyć? Następną wizytę mam 23 ale może sama zrobię gdzieś prywatnie. Tym bardziej, że jakieś upławy mi się zaczęły... Może te paski na pH najpierw sprawdzić?
Jak tam po wizytach dziewczyny?
mmargol, Strazaczka1990, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pirelko ja teraz lecze kanałowo i stomatolog od razu dała mi antybiotyk bezpieczny w ciąży, żeby nic się nie przyplatalo. W planach jeszcze jeden kanalowo, ale jeden antybiotyk podobno wystarczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 18:52
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Pirelko ja teraz lecze kanałowo i stomatolog od razu dała mi antybiotyk bezpieczny w ciąży, żeby nic się nie przyplatalo.
-
nick nieaktualnydziewczyny ciśnijcie swoich lekarzy o wymaz/posiew z pochwy. Dobra cytologia nie oznacza że nie ma w pochwie żadnej bakteri. Ja żyłam z bakteria która nie dawała żadnych objawów. I przez nią mała jest wcześniakiem. Moja była doktor nie robiła mi żadnych posiewow teraz wiem że to był błąd
haneczka, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:dziewczyny ciśnijcie swoich lekarzy o wymaz/posiew z pochwy. Dobra cytologia nie oznacza że nie ma w pochwie żadnej bakteri. Ja żyłam z bakteria która nie dawała żadnych objawów. I przez nią mała jest wcześniakiem. Moja była doktor nie robiła mi żadnych posiewow teraz wiem że to był błąd
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Pirelko mi.i ginka i stomatolog kazała wybrać amotaks, jest bezpieczny dla dziecka, a chroni przed bakteriami od zęba.
-
żabka04 wrote:Strazaczka idź do apteki i kup tabletki Isla porzeczkowe na gardło.
Zjedz cały listek (tyle można) przez dzień i przejdzie.
Ja tak miałam:-)
Czemu ty tak często? Ba cały czas chorujesz??????ale na dniach przeprowadzka do suchego mieszkania:) lece do apteki
Ta wilgoć tak na mnie dziala.Najgorsze że zawsze odzywa się ten jeden migdał i to tak boli jakbym coś ropnego miała na nim.Co jakiś czas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 19:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, jak dzisiaj mija dzien
ja dzis o 5 rano wstalam, o 5.30 wyruszylam w trase i caly dzien biegalam z mezem po miescie po roznych sklepach budowlanych i galeriach w poszukiwaniu roznych okazji i dopiero godzine temu wrocilam
Ja juz tez nie moge sie docsekac mojej wizyty , mam 2.05 i poznam plec dzieckabedzie to juz 17 tc wiec mysle ze juz cos nie cos widac, juz docsekac sie nie moge kiedy podejrze troche mojego maluszka
-
nick nieaktualnyA ja juz nie moge sie docaekac bo bedzie nowe wnetrze w salonie, potrzebuje zmiany i odswiezenia klimatu, w zwiazku ze bedzie 2 dzidzia nie mam zamiaru oszczedzac chce wszystko zrobic po mojemu w tym zmienic panele na inne i kupic nowe meble i firane na balkon Eby bylo pieknie i przytulnie
-
Sarcia- zazdroszcze takich zmian, nie zazdroszcze tego remontowego bajzlu
Strażaczka- kuruj się, ileż możńa chorować?limit wyczerpałaś już!
Mam pytanie- czy tez macie bóle krzyża? Ja dzisiaj się obudziłam z takim bólem po prawej stronie że chodzić nie mogę, ciżeko się wyprostować, ciezko usiąśc- są na to jakieś sposoby? I czy to już tak mi zostanie? auuuuaaaaaaaaaaa! -
Polecam na gardlo halsy czarne mi pomogly nie raz. Plus herbata z syropem malinowym i wieczorem cieple mleko z miodem. U mnie czesto zwykly ból gardła konczy sie zapalenie oskrzeli albo płuc wiec teraz staram sie nie bagatelizować. Dodatkowo jestem uczulona na antybiotyki a w ciąży nie chce ryzykować.
-
Pirelka właśnie żadnych objawów choc mam 3 zęby wyleczone kanałowo. Być może coś się tam dzieje. Bardziej przestraszył mnie ten gronkowiec. Myślę że dostanę antybiotyk i będzie dobrze choć od 3 dni boli mnie brzuch a dziś doszly kłucia w szyjce i brzuchu.
-
nick nieaktualny